2009 Kasm Anneleri

noluyo nan ne tarihi buuuuuu
ben burda beklerken benden sonrakiler almasın sıramı haaaaaaklava:

kız erda geçen gecede yine rüyamda doktora gitmişim doktor 10 gün sonra gelir artık dedi bu seferde 5 sırayı gördüm nan rüya işte seni geçemem nan senin haburda ne kaldıki benim daha günüm bile belli değel

inş canım inş. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalim kizlar hayirlisiyla herkes istedigi tarihte dogrusun insallah... 29 ekim hastaneler dolup tasicak bu gidisle.. doktorlara Allah sabir ver´sin bide ebelere..

pazartesi gun verecekse sanada 38 de bigun verir canım sezaryan için sen bizden once gidersin dogumaopuyorumnanaktan

cerenşmooo ben şeker olarak kent misbonla ülker kremini koydumm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 aklında olsun kızzz kaydirigubbakcemile2

edoşş ben geçen baya bi şeker denedim içine ne koysam diye yauw benim keselerin dibi hasır üstü tül yani içine ne koysam görünmii yauww misbonla kremini ha CADIARZU

bi ara bende çıkıp alayım karışık bişilerr amann elime geleni atayım keselerin içine kimin bahtına ne çıkarssa kaydirigubbakcemile3

yaa incisu hem bebek şekeri yapmış hemide mevlüt için o tarz lokumlu yapmış tülde şeffaf görünüyo böle güllü lokum koymuş iki tane ay çok güzeldi yaaa

yavvv diyorumki acaba midemde yaramı var bu kaaa mide yanması olurmu yaaaa sıcak şeyleri yutunca nasıl yanıyo sanki ateş parçası yutuyom :bbo:

yavvv diyorumki acaba midemde yaramı var bu kaaa mide yanması olurmu yaaaa sıcak şeyleri yutunca nasıl yanıyo sanki ateş parçası yutuyom :bbo:

daha once varmıydı canım hamilelikten mi oluyor
cok gecmiş olsun elma yesene varsa yada süt diyorlar iyi gelir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…