allaha emanet olsun inşallah,hayırlısıyla iyi geçsin ameliyatı..selam kizlar kac gündür girmiyordum.. gecmise hic bakamadim.. neler var neler yok.. varmi doguran?
iki gündür anneme gidip geliyordum.. dün yolcu ettik ablama gitti.. yarin ablam ameliyat oluyor.. benimde keyfim yok.. bol bol dua ediyorum.. o iylesmeden yogun bakimdan cikmadan dogurmayim diye.. sizlerde duanizi esirgemeyin olurmu? buarada kizimin odasini bitirdim ekledim.. acaip bel agrim var kac gündür gecmiyor..
sizler iyisiniz umarim..
hihoyyythihoyyythihoyyytinşallah öyledir..bugün ebe erkek bebeklerin sancısı kız bebekllere göre daha acısız oluyo dedi
bende istiyomm:sm_cool:ama içmicem..eskiden çok içerdim ama hamileyken tuttum kendimi çok nadir türk kahvesi içtim..ayy kahve krizim tuttu haaaa dayanamıcımmmm
heee almıyom o zaman
sağol bacım
bende almaktan vazgeçtim bacım
sağol bacım gördüm
kız o kadar sancı bekleme falan daha zordur heralde dimi allah kolaylık versin
bacım sana estetik dikişmi yaptılar
hani normal dikiş olmuyomuş
kola ben içiyom kısmıyorum kendimi ama cok sevmiyorum zaten cipste yiyorum
kahvede içiyorum
bi sigara içmiyorum onuda sonrada içmicem zaten :))
ana kucağı süper oluo ben oturma odasına onla yatırıom bebeği hemde hep gözümün önünde oluo kaydirigubbakcemile2
suni sancın acılma olmayınca etkietmio acılma olunca canı cok yakıomus akannehir esnetik yaptılar yapıstırma diolar iplikli dikiş değil yanikaydirigubbakcemile3 bi rezene cayı içem kocişle balkonda yine gelirim
ya bacım ben araba koltuğu aldım hani sallanıyo ya evdede kullanılıyo
hem ana kucağı hem oto koltuğu o yeter dimi
anaaaam tecrübeli olmakta zor ha sürekli soru aaaaaaa
bizim dogum yapan arkadasalrda öyle dediler hiç bişi alma ama bu ana kucagından mutlaka al dediler bide her yere koyabilirsin tasıması kolay sallaması kolay
bence gerek yok dilmuh yan yatır arkasına ince yastık yap yada battaniyesinden koy gerek yok yani bence ama yinede sen bilrsinkızlar netten şimdi bişeyler sipariş ediyomda şimdi bu yan yatış yastığını alammı bilemedim
hani yakınlarda bi arkadaşım doğum yapmıştı ya o diyoki gerek yok bebiş zaten kafasını yana çeviriyomuş yatarken
gereksiz falan dedi kafam karıştı sizce alammı
doğurmadı henüz beklemedehakkat haber yok demi neslidenn :Saruboceq::Saruboceq:
zaten benim için doğum kilosu 3 se yeter ondan sonrası önemli beslenebilmesi o zaman insan dert ediyo a.sayseon ayy üzüldüm canım bak simdi ama bi yudumdan bişi olmaz yaa
krispim masallah kocaman olmus oglusun bende öle diyorum yaa cok kilolu olursa dogurmasıda zor olur bide cok nazar deger mazallah
bende kahve yararlı diye duymustum zekası için diye ayy hep zararlı seyler istiyo canım kocise siparis vereyim :)))
inş. en kısa zamanda gecicek inş. bu hastalıklarımız
kız dün bana doktor ishalin kesmesi için bazı yiyecek ve içecekler listesi saydı bana ne dese beğenirsin kola iç dedi bağa bende öle bişe biklidim zati ben ve kola müthiş bi ikliyiz ee doktordanda izin geldi içmesem ayıp olur demi nan:roflol::roflol:he ya benimde canım zararlı herşeyi istiyo
ya doğumdan sonra rahatça yer içeriz dim
kola falan içebiliriz yani
ben almadım almıcam
bi ana kucagı alıcaktım onuda biri getircek sanırım
insanın eli ayagı ana kucagı oluyormus
yok bacım bende içiyom kola yiyom cips ama şimdi az az
sonra rahat rahat içeriz yani iyi ya
bende istiyomm:sm_cool:ama içmicem..eskiden çok içerdim ama hamileyken tuttum kendimi çok nadir türk kahvesi içtim..
ben ana kucağı
bunu aldım şimdilik üst süsünü ve ayıcığını cıkardım sallamıyorumda bebişi içine koyuyom uyuyo daha pilini takmadım takınca titreşimli kendi kendine sallanıo şimdilik ihtiyacım yok kaydirigubbakcemile2
bende almıyom gıı vazgeçtimbence gerek yok dilmuh yan yatır arkasına ince yastık yap yada battaniyesinden koy gerek yok yani bence ama yinede sen bilrsin
doğurmadı henüz beklemede
zaten benim için doğum kilosu 3 se yeter ondan sonrası önemli beslenebilmesi o zaman insan dert ediyo a.s
kız dün bana doktor ishalin kesmesi için bazı yiyecek ve içecekler listesi saydı bana ne dese beğenirsin kola iç dedi bağa bende öle bişe biklidim zati ben ve kola müthiş bi ikliyiz ee doktordanda izin geldi içmesem ayıp olur demi nan:roflol::roflol:
heee öleymiş ben busede alamamıştım buna aldım ucuzlarından bi tane aldım hem artık arabada var onada lazım olur a.s
abowwwww bende doğurunca ohh ne istesem yerim zararlı zararlı diyodum tüh ne edek biraz daha sıkarız artık mıçımızıkaydirigubbakcemile3bende kola içtim cips yedim şimdi içemiom kolayı bebişe gaz yapar die tadımlık bakıom hamişken çin sonra o gaz yapıo bu bilmem ne yapıo die içemionuz yalanıp duruonuzzzakannehir
he ya bende içine bişeyler koyarım gıı olmadı alırım bi tane doğumdan sonraevet krispim dogru soyluyosun saglıklı olsunda cok kilolu olmasına gerek yok
oto koltugu gibi olanlar iki buklum yapmazmı kız bebişi dilmuhcum yada içine bişiler koyup öyle yatırırsın
nehir bende seninkinden istiyorum ama hediye gelirse sipariş edemem :))
hele turk kahvesi daha iyiymiş ciddiyim bak
nescafe içicene turk kahvesi iç kız içmemek daha kotu deilmi kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar Nesli den haber var mı?
öyle diyosan içem yaaa zor tutuyom kendimi zatiihihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?