slm hatunlar nasınız
tv mi izliyosnuz
naponuss
ben hem tv izliyom hem size bakınıyom hem oyun oynuyom pek fonksiyonlu hatunum haaaaaaaakaydirigubbakcemile3
ii geceler kızlar...napıyosunuz ??
heee çok fonksyonlusunda bi doğuramadın gitti:roflol::roflol::roflol:
ooof ben hala kötüyüüm yaa bi de böle ağlayasım geliyoooo
haftaya annem gelcek kayınvalidem de gelcekmiş 40.haftayı beklemekten vazgeçtim haftaya onlar gelince gelsin bari yoksam sıkılırım yaaa
slm canlar nasılsınız nesliden haber varmıı gelmiş mi levin hanım
bizde dr gittik oğluşum 2545 gr olmuş 2 haftada 300 gr almış az gibi geldi bana
normalde 2 hafta ileri gidiyordu bugün 1 hafta ileri çıktı yanee 1 hafta gerilemiş oğluşum
nts ye bağlandık dr çıkıyodu arayıp sordu sonucu ben görüşmedim drla
ama hemşire sancı hissediyomusun dedi yok dedim hafif sancı çıkmış o yüzden sormuş
drun hemşiresine dedim oda yarın dr bakar eğer bi problem varsa ararız seni dedi
bu arada benim oğluşum dönmüş kafası aşağıdaymış eğer 4 kiloyu geçmezse normal olabilir dedi
ama daha çatıma sancı başlayınca bakacakmışşş
bizden bu kadarrrrrrrrrrrrr
normalde 2 hafta ileri gidiyordu bugün 1 hafta ileri çıktı yanee 1 hafta gerilemiş oğluşum
ama hemşire sancı hissediyomusun dedi yok dedim hafif sancı çıkmış o yüzden sormuş
drun hemşiresine dedim oda yarın dr bakar eğer bi problem varsa ararız seni dedi
bu arada benim oğluşum dönmüş kafası aşağıdaymış eğer 4 kiloyu geçmezse normal olabilir dedi
ayy saolun hepiniz ne kadar güzel şeyler yazmışsınız zaten o yüzden girmek istemedim ... okudukça ağlıyorum... hepinizden allah razı olsun... inş yarın güzel haberlerle gelirim...bu gece nasıl geçicek bilmiyorumm... allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın... 2 gün öncesine kadar şekerdi çikolataydı düşünüp duruyodum şimdi hiç bişey umrumda diil...sadece bebeğim sağlıklı olsun ona bişey olacağına bana olsun diye dua edip duruyorum..............
gııııııı oda beceriksizlik oluyo herhal hemi kaydirigubbakcemile3
gıııı okadarda hurma yedim haaaaaa
en azından sancı çıksa anlardım ama oda olmadıkaydirigubbakcemile3
ooof ben hala kötüyüüm yaa bi de böle ağlayasım geliyoooo
haftaya annem gelcek kayınvalidem de gelcekmiş 40.haftayı beklemekten vazgeçtim haftaya onlar gelince gelsin bari yoksam sıkılırım yaaa
ii geceler kızlar...napıyosunuz ??
heee bi beceremedin doğum fonksyonların alt olmuş anam senin :roflol:
ayy saolun hepiniz ne kadar güzel şeyler yazmışsınız zaten o yüzden girmek istemedim ... okudukça ağlıyorum... hepinizden allah razı olsun... inş yarın güzel haberlerle gelirim...bu gece nasıl geçicek bilmiyorumm... allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın... 2 gün öncesine kadar şekerdi çikolataydı düşünüp duruyodum şimdi hiç bişey umrumda diil...sadece bebeğim sağlıklı olsun ona bişey olacağına bana olsun diye dua edip duruyorum..............
gıı noldu sarmadı demi kaynanan felan gelecek oluncaooof ben hala kötüyüüm yaa bi de böle ağlayasım geliyoooo
hoşgeldin canımmmii geceler kızlar...napıyosunuz ??
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:heee çok fonksyonlusunda bi doğuramadın gitti:roflol::roflol::roflol:
uniiii nasılsın bebem iyimisin hoşgeldin tatlım Şeniz
herşey çok güzel olacak canım
yarında güzel haberlerle geleceksin eminiö
he valla olmuş kaydirigubbakcemile3
haber yok bacım bu gece haber gelmez artık yarına kaldı
oğluşun yola girdi geliyor heeee kız az değil kilosu bence gayet iyi en az 3 kilo doğar o da yeter bacım a.sa.s
maşallah canım kocaman olmuş
benimkide 1 hafta ileri çıkıyo bazen bazen 2 hafta ileri çıkıyo ama doktor normal dediyse takma kafana
accık tombiş olsunda rahat kucağıma alam deyüü düşünüyommslm asebam opuyorumnanaktan
nesliden haber yok halaa :sinifsinif::sinifsinif:
bebişinede maşallahhkafanıza neen bu kaa takıyonuz şu kilo işini bi anlamadım ben yaaaa dr.iyi demiş hemde bi hafta önde diyosun dahada önde gitcekte nolcak heee :mymeka::mymeka:
maşallah oğluşumuzaa maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?