2009 Kasm Anneleri

slm canlar nasılsınız nesliden haber varmıı gelmiş mi levin hanım
bizde dr gittik oğluşum 2545 gr olmuş 2 haftada 300 gr almış az gibi geldi bana
normalde 2 hafta ileri gidiyordu bugün 1 hafta ileri çıktı yanee 1 hafta gerilemiş oğluşum
nts ye bağlandık dr çıkıyodu arayıp sordu sonucu ben görüşmedim drla
ama hemşire sancı hissediyomusun dedi yok dedim hafif sancı çıkmış o yüzden sormuş
drun hemşiresine dedim oda yarın dr bakar eğer bi problem varsa ararız seni dedi
bu arada benim oğluşum dönmüş kafası aşağıdaymış eğer 4 kiloyu geçmezse normal olabilir dedi
ama daha çatıma sancı başlayınca bakacakmışşş
bizden bu kadarrrrrrrrrrrrr

heee çok fonksyonlusunda bi doğuramadın gitti:roflol::roflol::roflol:

gııııııı oda beceriksizlik oluyo herhal hemi kaydirigubbakcemile3
gıııı okadarda hurma yedim haaaaaa
en azından sancı çıksa anlardım ama oda olmadıkaydirigubbakcemile3

ooof ben hala kötüyüüm yaa bi de böle ağlayasım geliyoooo
haftaya annem gelcek kayınvalidem de gelcekmiş 40.haftayı beklemekten vazgeçtim haftaya onlar gelince gelsin bari yoksam sıkılırım yaaa

aha sen galiba doğum sendromuna girdin kız ne güzel işte yanın dolacak ahhh benim anamda gelse günler şakır şakır geçse yavvvva.s

haber yok bacım bu gece haber gelmez artık yarına kaldı

oğluşun yola girdi geliyor heeee kız az değil kilosu bence gayet iyi en az 3 kilo doğar o da yeter bacım a.sa.s

maşallah canım kocaman olmuş
benimkide 1 hafta ileri çıkıyo bazen bazen 2 hafta ileri çıkıyo ama doktor normal dediyse takma kafana

ayy saolun hepiniz ne kadar güzel şeyler yazmışsınız zaten o yüzden girmek istemedim ... okudukça ağlıyorum... hepinizden allah razı olsun... inş yarın güzel haberlerle gelirim...bu gece nasıl geçicek bilmiyorumm... allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın... 2 gün öncesine kadar şekerdi çikolataydı düşünüp duruyodum şimdi hiç bişey umrumda diil...sadece bebeğim sağlıklı olsun ona bişey olacağına bana olsun diye dua edip duruyorum..............

herşey çok güzel olacak canım
yarında güzel haberlerle geleceksin eminiö

haftaya annem gelcek kayınvalidem de gelcekmiş 40.haftayı beklemekten vazgeçtim haftaya onlar gelince gelsin bari yoksam sıkılırım yaaa

anamm kartanem benimm noli sana kuşumm :teselli:
düşünme şimdiden bunları yavv herşeyi akışına bırakkk opuyorumnanaktan

ii geceler kızlar...napıyosunuz ??

unimm canım benim nasılsın tatlımm Şeniz
yazdım sana cnm sıkma sakın kendini olurmuuu :teselli:

slm asebam opuyorumnanaktan
nesliden haber yok halaa :sinifsinif::sinifsinif:
bebişinede maşallahh kafanıza neen bu kaa takıyonuz şu kilo işini bi anlamadım ben yaaaa dr.iyi demiş hemde bi hafta önde diyosun dahada önde gitcekte nolcak heee :mymeka::mymeka:

maşallah oğluşumuzaa maşallahhh

datlum inan mutlu mesut ayrılacaksın hastaneden içindeki meleğin seni ve kendini koruyodur bacım hiç üzülme bence herşey gayet güzel çıkacak emin ol bacım allah yardımcınız olsun :Saruboceq::Saruboceq:

hiç bişey çıkmıcak uniimm emin ol rahat ol :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sadece dr.un prof olduğu için bu korkuyu yasıyosun asya kızımızz çokk sağlıklı bi bebiş olcakk annesi kadar güzel olcakkk :Saruboceq::Saruboceq:

gıı noldu sarmadı demi kaynanan felan gelecek olunca
hee yavru ne edeceğini şaşırdı senin yüzünden bi gel bi gelme
oynatma kızı yeter diye bağıracak daha doğmadan

ii geceler kızlar...napıyosunuz ??
hoşgeldin canımmm
geçmiş olsun inş. iyi haberlerle gelirsin kendini çok yıpratma
hakkınızda hayırlısı olsun bol bol dua et tatlım

heee çok fonksyonlusunda bi doğuramadın gitti:roflol::roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:

uniiii nasılsın bebem iyimisin hoşgeldin tatlım Şeniz

canım sen de dr.a gidicektin ... sen nasılsın ?? kötü bişey yok di mi??

herşey çok güzel olacak canım
yarında güzel haberlerle geleceksin eminiö

saol canım inş öyle olur..aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum ama yine de çok korkuyorumm...

sizle konuşmadan yatamadım...desteğiniz için çok ama çok saolun...iyiki varsınız....

iyi akşamlar kızlar demek haber yok nesliden. bizde kızımızın perdesini aldık aslında dün hazırdı ama dün akşam hastanede olunca gidememiştik, bugüne kaldı . yakıştı prensesimin odasına yarına fotoğraflarını koymaya çalışıcam odasının, halımız eksik ama olsun kusura bakmazsınız artık yarın benimde kontrol var. sezeryan için anestezi uzamnıyla görüşülcek kan testleri falan yapılcak. çok heyecanlıyım yarın için.

he valla olmuş kaydirigubbakcemile3

anacım sen niye doğuramin ben sağa dimmi
sen şimdi çok uzun boylusun öle 2 mt boy olursa malum karnında geniş oliii boyuna eee bebekte yatacak yer çok neden çıksınki dışarı demi yani mantık olarak bence öle
ama ben boy 1,55 iyice sıkıştı yavrum çıkmaya bahane arii zaten benim mümkün değel 40 haftaya orda durmazdı yane boy kısalığı bu kaaa işime yarayacağını tahmin edemezdim ayol:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anam ne güzel bi tespit yaptım demi kızlar :roflol::roflol:

haber yok bacım bu gece haber gelmez artık yarına kaldı

oğluşun yola girdi geliyor heeee kız az değil kilosu bence gayet iyi en az 3 kilo doğar o da yeter bacım a.sa.s

maşallah canım kocaman olmuş
benimkide 1 hafta ileri çıkıyo bazen bazen 2 hafta ileri çıkıyo ama doktor normal dediyse takma kafana

accık tombiş olsunda rahat kucağıma alam deyüü düşünüyomm
3500 felan doğar gibi böle giderse kafama takmıyom kilosunu
ama şu koca karıdan da minnicik bişe çıkmasın yaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…