2009 Kasm Anneleri

selam kızlarr ne varne çokk şoklardayımm incisuda kavuşmuş bebişlerine hayırlı oolsun gözümüzm aydınn darsıı benim başıma dermişimm kaydirigubbakcemile3 kı<lar bu akşambaya sancımolduu gecede devamederse hastane yolları gözükiyii kartanem dedoktora gitmişş onunkide benimgibii gelebülürümüşş sevindim kısssskaydirigubbakcemile2

aa canım sen bilmiyor muydun :)))
ayy valla kime ne olacagı belli deil haaa
bamısın yarında biz dogurmusuz :)

yok canım yaaa bilmiyodummmm
amaaa böylee daha bi heyecanlı oluyoooo

bakalım bizimkiler sürpriz mi yapacak ne olacak çok merak ediyorum
heran herşey olabilir vallaaahaaaa :)))

destna
haydı hayırlısı canım benımmm

dıkkat et emı

saolcanım opuyorumnanaktan rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşş sıcak bi banyoo byaptım mayıştım vallaaa

yaa ebisce nerelerdee haberii olan varmıdırr

ahh nejat ahhh bende onun hayranıyım mehmet aslantug için izliyorum diziyi bende o bakısı yokmu insanın iöini ısıtıyo valla :)

ne diyosun kizim sen?lmaz:

çıkmıştır belkim hastanedennn ne zaman çıkcan didim çişimi kendi kendime ne zaman yapabülüsem o zaman didi nan naniknanik bu sezeryanda bele oli heralllllllll kafamçokkarıştı

cis degil kiz, buyugunu yapmani bekleyip saliyorlar.kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

gecmis olsun canim, dikkat et kendine.

8 ay mı :1shok:

nolucak, valla bizde de basindan beri tik yok. dogum sonrasi kampa cekilicez.:jeyyar:

hoş geldin canım ay sancın mı var rabbim kurtarsın banada dua etmeyi unutma senden nasıl haber alacaz doğum yaptığına dair

hadi hayirlisiyla gelsin artik canim.opuyorumnanaktan

ne diyosun kizim sen?lmaz:

nolucak, valla bizde de basindan beri tik yok. dogum sonrasi kampa cekilicez.:jeyyar:

bişi yok kız sadece uzaktan uzaga iç geciriyoruz dermisim :roflol::roflol:
ayy zor valla son aylar uzak kalmak bile bi tuhaf ki en basından beri uzak olmak daha zordur herhalde neyse 2 ay daha bekleriz sonra dediğin gibi kampa cekiliriz :kedi::kedi:

valla siz naparsiniz bilemem. bizim cekilecegimiz kesinde.:kedi:

slm kızlar düzenli giremiyorum şimdii bi baktım herkes dogurmaya başlamış bi defakı gırışımde bebişler emekler herhalde :)) kenyacım odan çok güzel güle güle kullansın kızın saglıklı büuüsün içinde.

hoş geldin canım ay sancın mı var rabbim kurtarsın banada dua etmeyi unutma senden nasıl haber alacaz doğum yaptığına dair

hoşbuldukk canım gelip geçiyor bişiy annamıyorumkiiiakannehir

buakşamıatlatırız heraldee olmadı doğumö yapınca girerim siteye merak etmeyinn

wannacım senin bebiş ne zamam geli,yorbakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…