günaydın millet nazlımızdan mattan haber var mı yağmurumuz dünyaya gelmiştir heralde
günaydın millet nazlımızdan mattan haber var mı yağmurumuz dünyaya gelmiştir heralde
valla bildiğim yok henüz cnmslm kızlar nasılsınız başka doğuran varmııı
edoşla incisudan başka
şekercik canımm ilaç kullanmamak felan değil o basur başka türlü geçmez
benim yengemin 2. hamişliğinde doğumdan 1 gün önce çıktı hemen alıp kullandı vallahi ilacıı
normalde hiç bişeye ilaç kullanmaz ama bunda kullanmak gerek bence ilaç al canımmm
şekercik geçmiş olsun canım yaaa biraz daha sabret geçer inş.
aaaaaaaaa incisuuuu canım hayırlı olsun şimdi okudum:)
az yavaş okuyorum ama...
maşallah hayırlısıyla kurtulmuşsunnn
başka havadis va rmı kızlar
ya ben dün akşam çok kötüydüm bütün akşam ağladım çok fenaydım ondan hiç giremedim yoksa bu haftalarda hemen her fırsatta bakıyorum duama ihtiyacı olan olursa die
ben dün bütün gün büyük tuvalete çıkamamıştım akşam yemekten sonra çıktım iki tane birden hemoroit çıktıtuvaletten zor kalktım odaya kadar zor yürüdüm çok acıdı bu sefer ne yapsam işe yaramıyor kızlar yaaa geçmiyor bu meret bütün akşam oturup kalkmada zorlandım ikide bir de tuvalete gitmem gerekti, işkence gibiydi bi de o halde eşim yürüyüşe çıkardı iyi gelebilir diye yıkıla döküle yürüdüm eve zor attım kendimi ama uyuyamadım da ay çok fenaydım sabah baktım geçmiş ama az önce gene çıktı büyük tuvaletten sonra. gene acıyor zor oturuyorum valla ne yapıcam ben ya az kaldı sabır diyorum ağlamamaya çalışıyorum bebeğim duyuyo die ama dayanılmaz bu acı ya...
ay ben hayal bile edemiyorum fitil koyduğumu bu haldeyken
bebeyağı işe yararmı acep
hiç umudum yok
günaydın kıslar..
şekercim geçmiş olsun,çok zor yaa..inşallah doğumda sorun yaratmaz:teselli:
cnm bi ara denemiştim zeytinyağını uzun süre mi kullanmak lazım ki işe yaramamış gibi gelmişti bana amaacanım bebe yapğıyla olmaz zeytinyağı varsa daha iyi olur ama bence ilaç al
hem fitili hemde kremi var dra sölersin krem verir
cnm annem derki rüyada kan görürsen o rüya bozulur hem bu dönemde gördüğümüz rüyaları ciddiye almıcakmışız ben her wcye kalkıp tekrar yattığımda başka bi rüya görüyorum:) her akşm pek hareketli yani rüyalarımgünlerdir uyumuyodum bu gece bayılmışım resmen kızlarkaydirigubbakcemile3bide hayırdır kötü mü iyimi bilmem rüya gördüm;doğum yapmışım bakıyom karnım yok,bebemide görmedim..çok kanama var affedersiniz kanlı pedler gördüm:bbo:
günlerdir uyumuyodum bu gece bayılmışım resmen kızlarkaydirigubbakcemile3bide hayırdır kötü mü iyimi bilmem rüya gördüm;doğum yapmışım bakıyom karnım yok,bebemide görmedim..çok kanama var affedersiniz kanlı pedler gördüm:bbo:
cnm bi ara denemiştim zeytinyağını uzun süre mi kullanmak lazım ki işe yaramamış gibi gelmişti bana amaa
cnm annem derki rüyada kan görürsen o rüya bozulur hem bu dönemde gördüğümüz rüyaları ciddiye almıcakmışız ben her wcye kalkıp tekrar yattığımda başka bi rüya görüyorum:) her akşm pek hareketli yani rüyalarım
film gibi beğendiğini izle :roflol:
ben de akşam az kalktım tuvalete allahtan
hayır olsun cnm yine de
benimde ütü var girişmeden bakıyım bizimkiler doğurmuş mu diye geldimgünaydın cnmmm
haber yok henüz
kimse de gelmiyo bu sabah herkesler uyuyo heralde pek bi azız baksanaaa
edoş doğurdu biliyosundur
bi de ikizler gelmiş:) ayın 20sindeee
valla bildiğim yok henüz cnm
cnm ilaçla da geçmiyo bu merettt
hemoroit asla geçmezmiş
ameliyat tek çare oluyomuş
ama hamilelik esnasında çıkanlar ağırlığa bağlı çıktığı için doğumdan sonra 3 ay içnde geçebilirmiş
ilaçlar sadece ağrıyı azaltıyormuş başka bir işe yaramıyormuş
ah ben ne araştırdım bi bilsen
cnm saol sabrediyorum bakalım
annem de geçer diyor ablam da aynı... doğumdan sonra geçmiş onların
ama zor oluyo be... en zoru bu aymışş bekliyodum zati de böylesini deil
hımm bozulurmumuş iyi o zamanopuyorumnanaktanben normalde çok rüya görürüm aynen film gibi:)ama uyuyamadığım için son zamanlarda hiç görmüyodum..
ben de kahvaltı yapam,sonra evi toparlayam gelem..
:roflol: anca beraber kanca beraber hacıı :roflol:anaammmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnn
kızzzzzzz tubaaaaaaaaaaa sen zate akşam doğurmak istiyim diyip durudin ama hacı benim başımı neen yakisin yauwwwwwwwww benim daha bi dünya işim var rahat bırak olum beni :roflol::roflol:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:roflol: anca beraber kanca beraber hacıı :roflol:
günaydın gıı asabi tafşanımmopuyorumnanaktan
bak mete asrına bi sürü arkadaş geldi hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?