ayyy, bu ne ya cok sikici. bende kactim.
bakalim yarin sabah kim dogurmus olucak?kaydirigubbakcemile3
slm kızlar düzenli giremiyorum şimdii bi baktım herkes dogurmaya başlamış bi defakı gırışımde bebişler emekler herhalde :)) kenyacım odan çok güzel güle güle kullansın kızın saglıklı büuüsün içinde.
günaydın kızlar
edoş doığurdu da incisu da mı doğurdu yoksaaa
ben kaçırdım geçmişe bakıyorum ama geri giderken de pek anlamadım nolduğunu:))
günaydın şekerim incisuda doğum yapmış ayın 20 sinde sağlıkları iyiymiş ikizlerin ancak küvezdelermiş biraz önce burdaydı ama geçmişe bakıyodu galiba cevap vermeden gitti
aaaaaaaaa incisuuuu canım hayırlı olsun şimdi okudum:)
az yavaş okuyorum ama...
maşallah hayırlısıyla kurtulmuşsunnn
başka havadis va rmı kızlar
ya ben dün akşam çok kötüydüm bütün akşam ağladım çok fenaydım ondan hiç giremedim yoksa bu haftalarda hemen her fırsatta bakıyorum duama ihtiyacı olan olursa die
ben dün bütün gün büyük tuvalete çıkamamıştım akşam yemekten sonra çıktım iki tane birden hemoroit çıktıtuvaletten zor kalktım odaya kadar zor yürüdüm çok acıdı bu sefer ne yapsam işe yaramıyor kızlar yaaa geçmiyor bu meret bütün akşam oturup kalkmada zorlandım ikide bir de tuvalete gitmem gerekti, işkence gibiydi bi de o halde eşim yürüyüşe çıkardı iyi gelebilir diye yıkıla döküle yürüdüm eve zor attım kendimi ama uyuyamadım da ay çok fenaydım sabah baktım geçmiş ama az önce gene çıktı büyük tuvaletten sonra. gene acıyor zor oturuyorum valla ne yapıcam ben ya az kaldı sabır diyorum ağlamamaya çalışıyorum bebeğim duyuyo die ama dayanılmaz bu acı ya...
geçmiş olsun canım druna söylesen krem falan verir en azından bu kadar acın olmaz bide mümkün olduğunca bağırsaklarını yumuşatacak şeyler ye
cnm dr daha önce çok ağrın olursa fitil veririm dediydi az kaldı doğuma ilaç kullanmadan gitsin diye bakıyomfitil de kullanamam ben ayol zaten dokunamaıyom bile oraya çok yanıyo canm
abov ben nası normal doğum yapıcam ona taktım şimci kesin bu ıkınırken pırtlar ben sancıdan ziyade hemoroite zırlıcam öyle görünüyo
kabız deilim cnm ya anlamadım ki her gün düzenli çıkıyorum sabah aç karnına kaysı kurusu ve su içiyorum daha ne edeyim
kabız yapıcı şeyler de yemiyorum anlamıyorum ki
dr bana son aylarda normaldir çıkar kaybolur demişti
iki gündür baya acıtıyo aslında 4-5 gündür çıkıyo ama acıtmıyodu ufaktu iki gündür büyüdü mübarek
şekerim o zaman pamuğun üzerine biraz bebe yağı sürüp koy en azından biraz yumuşatır fitil olmaz tabi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?