2009 Kasm Anneleri

sabah 7 de kalktıydımmm
tüm gündeee kıçımın üzerinde oturdumm bi uzanamadımmm
bennn yatarrrr şaftım kaydı vallaa :)))
hadi kıssslarrr iyi gecelerrrrr
bakalım yarına beklemeyennn sabredemeyen bebişşşş olacak mı....

sağol tatlımmopuyorumnanaktan

Cerincim geç oldu ama okuyacam diye böle oldu doğum günün kutlu olsun bebişinle nice senelere
Edacım egemiz hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
ıncisu yum senind ikizler hayırlı olsun allahım sağlıkla büyümeleri nasip etsin bu kadar anca yazabildim haa unutuyom yarın nazlı ve martın doğumları olacak yanlış hatırlamıyosam allahım hayırlısıyla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin darısı başımıza ... unuttuğum bişey varmı bakayım ben

yaa kızlar ben çok korkuyorum dogumdan sonra ne yapacagım ya bebegime bakamazsam ev eş kayınvalidede gelecek onun bana bır hayrı olacagını sanmıyorum off off

ohhh masallah doğuran doğurana...tebrık ederım ıncısu ve mureda cım cok sevındım allah bızede hayırlısıyla doğurmak nasıp etsın.bu arada saat ıtıbarı ıle bugun doğurcak arkadaslarad allah yardım etsın...........iiii geceler........

günaydın kızlar
edoş doığurdu da incisu da mı doğurdu yoksaaa
ben kaçırdım geçmişe bakıyorum ama geri giderken de pek anlamadım nolduğunu:))

günaydın kızlar
edoş doığurdu da incisu da mı doğurdu yoksaaa
ben kaçırdım geçmişe bakıyorum ama geri giderken de pek anlamadım nolduğunu:))

günaydın şekerim incisuda doğum yapmış ayın 20 sinde sağlıkları iyiymiş ikizlerin ancak küvezdelermiş biraz önce burdaydı ama geçmişe bakıyodu galiba cevap vermeden gitti

aaaaaaaaa incisuuuu canım hayırlı olsun şimdi okudum:)
az yavaş okuyorum ama...
maşallah hayırlısıyla kurtulmuşsunnn

başka havadis va rmı kızlar
ya ben dün akşam çok kötüydüm bütün akşam ağladım çok fenaydım ondan hiç giremedim yoksa bu haftalarda hemen her fırsatta bakıyorum duama ihtiyacı olan olursa die
ben dün bütün gün büyük tuvalete çıkamamıştım akşam yemekten sonra çıktım iki tane birden hemoroit çıktı tuvaletten zor kalktım odaya kadar zor yürüdüm çok acıdı bu sefer ne yapsam işe yaramıyor kızlar yaaa geçmiyor bu meret bütün akşam oturup kalkmada zorlandım ikide bir de tuvalete gitmem gerekti, işkence gibiydi bi de o halde eşim yürüyüşe çıkardı iyi gelebilir diye yıkıla döküle yürüdüm eve zor attım kendimi ama uyuyamadım da ay çok fenaydım sabah baktım geçmiş ama az önce gene çıktı büyük tuvaletten sonra. gene acıyor zor oturuyorum valla ne yapıcam ben ya az kaldı sabır diyorum ağlamamaya çalışıyorum bebeğim duyuyo die ama dayanılmaz bu acı ya...

günaydın şekerim incisuda doğum yapmış ayın 20 sinde sağlıkları iyiymiş ikizlerin ancak küvezdelermiş biraz önce burdaydı ama geçmişe bakıyodu galiba cevap vermeden gitti

cnm ay anca okuyorum geçmişi
saol canmmm
ben erkendn kalkıyorum genelde 7de ayaktayım kociş gidince d eoturuyorum bilg başına
bi hırka başladıydım dün onu örüyodum arada bi de kk sorun verdi bilg.da sıkıldım aniden çıktım dün
oh maşallah
teker teker dökülüyoz asıl yaprak dökümü bizde yaşanıyyyooo

geçmiş olsun canım druna söylesen krem falan verir en azından bu kadar acın olmaz bide mümkün olduğunca bağırsaklarını yumuşatacak şeyler ye

geçmiş olsun canım druna söylesen krem falan verir en azından bu kadar acın olmaz bide mümkün olduğunca bağırsaklarını yumuşatacak şeyler ye

cnm dr daha önce çok ağrın olursa fitil veririm dediydi az kaldı doğuma ilaç kullanmadan gitsin diye bakıyom fitil de kullanamam ben ayol zaten dokunamaıyom bile oraya çok yanıyo canm
abov ben nası normal doğum yapıcam ona taktım şimci kesin bu ıkınırken pırtlar ben sancıdan ziyade hemoroite zırlıcam öyle görünüyo
kabız deilim cnm ya anlamadım ki her gün düzenli çıkıyorum sabah aç karnına kaysı kurusu ve su içiyorum daha ne edeyim
kabız yapıcı şeyler de yemiyorum anlamıyorum ki
dr bana son aylarda normaldir çıkar kaybolur demişti
iki gündür baya acıtıyo aslında 4-5 gündür çıkıyo ama acıtmıyodu ufaktu iki gündür büyüdü mübarek

şekerim o zaman pamuğun üzerine biraz bebe yağı sürüp koy en azından biraz yumuşatır fitil olmaz tabi ya

günaydın millet nazlımızdan mattan haber var mı yağmurumuz dünyaya gelmiştir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…