2009 Kasm Anneleri

ayyy heç güleceem yoktu heee :roflol: kız çaturtu karusu biz doğumdan soora bebelerlen gelcezyaa belkim elif onu görmüştür gııı :roflol:

Şeniz

hoşgeldiiinnnn hihoyyyt

hade nan ordan gelecemiş pehhhhh ppeeehhhh ppeeehhhh size daha kim inanır ayol
istemim artık ben sizi siz beni kandurdunuz:umursamaz::umursamaz:
ama elif gelebilira.s

valla ben bilmemm
sen bu aralar dikkat et kendine benceee
vardırr bi sebebi bu rüyaların :jeyyar:
yaaa iiiyi bişii olcekkk
yada tam tersi kötü bişeyyyy :sinifsinif:
şaka maka hakkattt belkim bişeyeeee sevinirsin yaaa
bu ağlamanın sonrasın daaa:.

hade nan ordan gelecemiş pehhhhh ppeeehhhh ppeeehhhh size daha kim inanır ayol
istemim artık ben sizi siz beni kandurdunuz:umursamaz::umursamaz:
ama elif gelebilira.s

ayyy canım benim saollll opuyorumnanaktan
seni teselli ettiğim için böyle demiyosundur inşallah
lmaz::mymeka:klava:

tugba şiiiiiiiii saaa arkadaşlık teklifi attım kabul etseneeee krispi saada attıydım niye etmiysiniz beni begenmiyor musunuz yooksam klava:
anam ben kimseyi tanımimki kim kimdir nedir :uhm::uhm:

sormaaa yaaaa amaaa görmen lazımdııı nasılll ağlıyoooo kaydirigubbakcemile3 küçükkk bebeler gibi
mafoldumben
bak sende kaşınin haaaa sus istersen hacı kaşıyacam senidedelikafaduldendelikafadulden

ağzını hayra aç nan delü :mymeka:

herkes birbirini rüyalarında göriiii noluyo lenn aynı andamı fırtlıycak bebeler yoksam heee delikafadulden

kız cerinnn sihirli sepet linkine baktımda maşşallah o neyyy yahuu fiyatı gözlerimi yaktıııııı :1shok:

bağaa bi sürü arkidişlik teklifi geliyo ama ben hiç birini kabul etmiyimm çünkü hiçbirini tanımıyimm laelaelaelaelae
anam ben kimseyi tanımimki kim kimdir nedir :uhm::uhm:
:

lenn ismim nagehan ile başlıyor türbanlı bi gız görürseniz fotolarda o benim işte kabul edin ulennnn döverim sizi hepinizi döverim klava: :roflol: sapık sandıız heral beni

kız cerinnn sihirli sepet linkine baktımda maşşallah o neyyy yahuu fiyatı gözlerimi yaktıııııı :1shok:

he bacım kafayı yimiş bunnaaaaaaarrrr iki tane çikolata atmış oraya delüleeee dünyanın parasını istiiiiiiii akannehir

ayyy burnumun direği sızlıyorrrr
gözümden de yaş geliyorr acıdannnn
hayır olsunnn birimi doğurcak acepppp
hiç olmamıştı böyle bişiiiii
neysemmm ben azcık evi toplayammm gelirim sonraaaa
doğurmayın sakınn hee

lan karular bu ilacı bi köşeye yazın bebeklerinizde gaz sorunu olursa ne metsil ne zincon direkt bu ilacı kullanın gaz sorunu büyük bi sorun ve bu lac en etkilisi bilginiz olsun'' sab simplex damla'' unutmayın

fıstıklar günaydın nasılsınız...dün doktora gittim..kuzum gayet iyi 10 gün sonrasına çagırdı salı günüde nstye baglancam yine her zamanki gibi su gelirse kanama olursa hareket azalırsa durursa haber ver acile hemen git dedi.kuzum 2 700 gram olmuş emme fazla besleyemedim yavrumu sankim ama buna şükür daha az olursa diye korkuyordum sanırım doguma kadar 3 300 gram olur ayrıntılya gittigimde eyüp amcada ortalama 3300 gram olur demişti...doguma 2 haftamız ,son 16 günümüz kaldı..

he bacım kafayı yimiş bunnaaaaaaarrrr iki tane çikolata atmış oraya delüleeee dünyanın parasını istiiiiiiii akannehir
o kadar parayı verirsem sandığıma atar bakar bakar verdiğim paraya yanarım lennn kafamçokkarıştı

hepsiden iki adet emzirme atleti alasum var acep malı iiyi çıkarmı bir defa gittigidiyordan emzirme sütyeni aldım çok kaliteli çıktıydı. fiyatıda çok uyguna geldiydi dışarıya göre. du sana linkini atiimde bakk nasıl diye
Hepsiburada.com : ELİJA LİNGERİE EMZİRME ATLETİ | Anne & Bebek & Çocuk

maşallah canım bbeğine sağlığı yerinde olsunda kilo alınıo dert etme benim bebik 3400 doğdu 350 sni verdi doğumdan sonra şimdi kaybettiklerini geri aldı sağlığı yerinde olunca kilosu yerne gelio dert etme canımcım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar merhaba anca fırsat bulup yazbılıyorum sizlere
salı sabaha karsı 4 te suyum geldi ve hemen dr umu aradım
dr um bebeklerın planlanan tarıhten 2 hafta önce bebeklerın geldıgını ve
küvez sorunu olabilecegını ve ona göre bı hastanede dogum yapılacagını
ve ondan telefon gelene kadar korkmadan beklememı söyledi
derken yarım saat ıcnde benı aradı ve dgumumu ssk ıle yogun bakımı anlasmalı
medıcal park bahcelievlerde yapacagını ve hemen evden cıkıp hastaneye gıtmemı
sbah 6 da benı sezaryana alacagını soyledı
saaat 5 gıbı hastaneye vardgımda odam ayrmıs kayıtlarım yapılmıstı
allah doktorum serhat beyden razı olsun.
gereklı kan ve tetkik ve nst yapıldıktan sonra benı gıydırıp
o koca yatakla -4.kata ındırdıler sonra bebişlerim 6.19 da dunyaya gözlerini açmışlar
dr um serhat bey oğlumun göbeğini serhat diye keserken kızımın elini kaldırdığını söyledi.
kuzularım sımdı yogun bakım odasındalar cok sağlıklılar.
hergün 3.5ta hem süt vermeye hemde onları görmeye gidiyorum
sanırım p.tesi bebişlerimi alıcam hastaneden.
annelik süppper bı duygu kızlar.
allah hepinizi bi avazda kurtarsın.
hepinize sağlıklı sıhatli doğumlar diliyorummm

kızlar merhaba anca fırsat bulup yazbılıyorum sizlere
salı sabaha karsı 4 te suyum geldi ve hemen dr umu aradım
dr um bebeklerın planlanan tarıhten 2 hafta önce bebeklerın geldıgını ve
küvez sorunu olabilecegını ve ona göre bı hastanede dogum yapılacagını
ve ondan telefon gelene kadar korkmadan beklememı söyledi
derken yarım saat ıcnde benı aradı ve dgumumu ssk ıle yogun bakımı anlasmalı
medıcal park bahcelievlerde yapacagını ve hemen evden cıkıp hastaneye gıtmemı
sbah 6 da benı sezaryana alacagını soyledı
saaat 5 gıbı hastaneye vardgımda odam ayrmıs kayıtlarım yapılmıstı
allah doktorum serhat beyden razı olsun.
gereklı kan ve tetkik ve nst yapıldıktan sonra benı gıydırıp
o koca yatakla -4.kata ındırdıler sonra bebişlerim 6.19 da dunyaya gözlerini açmışlar
dr um serhat bey oğlumun göbeğini serhat diye keserken kızımın elini kaldırdığını söyledi.
kuzularım sımdı yogun bakım odasındalar cok sağlıklılar.
hergün 3.5ta hem süt vermeye hemde onları görmeye gidiyorum
sanırım p.tesi bebişlerimi alıcam hastaneden.
annelik süppper bı duygu kızlar.
allah hepinizi bi avazda kurtarsın.
hepinize sağlıklı sıhatli doğumlar diliyorummma.s.

http://www.genckomten.com/main/product_detail.asp?pro_ID=67&sub_cat_ID=16&cat_ID=9

ben bu atletlerden aldım hem emzirirken kolay hemde karnını falan sıkı tutuooo aklında bulunsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

analdım senin niyetini sen beni öldürecen bugün burnunun direği sızlıyomuş ben kaçam o zaman da sızın geçsin hacı yoksa ben sızlatacam o burnunu:mymeka::mymeka::mymeka:

incicim tebrikederim canımcım sende bize katıldın yanii yeni annelere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağ salim cıkarıp evine bir an önce götürürsün umarım bebişlerini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…