2009 Kasm Anneleri

Herkese günaydın....... bende dün dr gittim bebeğin suyu yine az çıktı ama şuan içn yeterli dedi doktorum. eğer diğer haftalar azalmazsa 9 kasımda kavuşursun bebeğine dedi. tabi erken gelmezse tarih falan dinlemiyo bebişler.....

Günaydın kızlar, bu sabh nasılsınız? Vukuat yoktur inş.

Surem hemoroid sorunu bende de var tatlım ben krem kullanıyorum sen kullanıyor musun ?

günaydın canım gelsin gelsin oğlum yalnız kalmasın :ecrin_bebek:nesli ile edadan baska bugünde nazlı vardı sanırım baska kimse varmıı yokmu arttırannnnnnnnnnnnnnnnn
mart bugün sezeryana gircektiihihoyyyt
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Şeniz

sağlıcakla kavuşursun inşallah bebekinee:Saruboceq:

günaydın güzel anneeelerrrzemuszemus

sabah sabah saglık ocagına yürüdüm geldım

ay bacak aralarım nasıl agrıyooo ölüyorum adım atarken

aaaaaaaa gııııı adaaa sen benim satdaşımmışın gıııııııııııı
zeytun sen ve benn hadi bakammmmmmm kaydirigubbakcemile2

günaydın güzel hatunlar Allahım bugün doğumda olan arkadaşlarımıza kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. bu gün benim iştede burdada son günüm :gitme: evimde net yok o sebeple görüşemicez çok mera edicem sizi. ama doğum yapınca haber vericem size

Hepsiburada.com : SıHıRLı SEPETLER-ÇıÇEK BAHÇESı - 5705 | Anne & Bebek & Çocuk

kızlar şuna bi baksanıza pasta tabağını ters çevirmiş allamış pullamışlar fiyata bakınnnn akannehir
valla hastane için ben böle bişi hazırlim ya evdeki pasta tabağından kaydirigubbakcemile3 pembiş boncuklarım falanda vardı kaydirigubbakcemile2
allahhhhhhhhh zeytun görmesin bunu haaaaaa neler katar bu fikrin üzerine allah bilirrrrrrr kaydirigubbakcemile3

günaydın millet nasılsınız yeni haber varmı nazlıylan mart doğurdumu edaylan görüşen varmı ya süpriz doğum varmı bütün sorularıma cevap istiyorum taaaammmıııııı

gunaydın hayırlı cumalarrr
günaydın canımm opuyorumnanaktan
günaydın bende geldimmmmmm delikafadulden
çiiliiiiiilmmmmmmmmm hoşgeldinn opuyorumnanaktan

hemen bakam

hem sen ne dolanıyon hala hepsiburalardaa lmaz: siteyi zengin ettiniz beeeee delikafadulden

günaydın millet nasılsınız yeni haber varmı nazlıylan mart doğurdumu edaylan görüşen varmı ya süpriz doğum varmı bütün sorularıma cevap istiyorum taaaammmıııııı

günaydın çaturtu sakin ol nefes al anaacıııııımmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
nazlı ve marttan daha haber yok dua ediyossssss
edaylan ben şahsen dün akşamdan sora konuşmadımmmm
süprüz doğum yok asayiş berkamel yani hacııııııııı sengözlerimebaksanab

teker teker sor nan delüüüüüüüü
edaylan konuşmadım
nazlıylan marttanda haber yok
şimdilik süpriz bi doğumda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…