:roflol: anca beraber kanca beraber hacıı :roflol:
mart bugün sezeryana gircektiihihoyyytgünaydın canım gelsin gelsin oğlum yalnız kalmasın :ecrin_bebek:nesli ile edadan baska bugünde nazlı vardı sanırım baska kimse varmıı yokmu arttırannnnnnnnnnnnnnnnn
Şenizlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Herkese günaydın....... bende dün dr gittim bebeğin suyu yine az çıktı ama şuan içn yeterli dedi doktorum. eğer diğer haftalar azalmazsa 9 kasımda kavuşursun bebeğine dedi. tabi erken gelmezse tarih falan dinlemiyo bebişler.....
mart bugün sezeryana gircektiihihoyyyt
Şeniz
sağlıcakla kavuşursun inşallah bebekinee:Saruboceq:
günaydınnn doğum fotoğraflarının olmasını ister misin?
günaydın canımm opuyorumnanaktangunaydın hayırlı cumalarrr
çiiliiiiiilmmmmmmmmm hoşgeldinn opuyorumnanaktangünaydın bende geldimmmmmm delikafadulden
Hepsiburada.com : SİHİRLİ SEPETLER-ÇİÇEK BAHÇESİ - 5705 | Anne & Bebek & Çocuk
kızlar şuna bi baksanıza pasta tabağını ters çevirmiş allamış pullamışlar fiyata bakınnnn akannehir
valla hastane için ben böle bişi hazırlim ya evdeki pasta tabağından kaydirigubbakcemile3 pembiş boncuklarım falanda vardı kaydirigubbakcemile2
allahhhhhhhhh zeytun görmesin bunu haaaaaa neler katar bu fikrin üzerine allah bilirrrrrrr kaydirigubbakcemile3
günaydın millet nasılsınız yeni haber varmı nazlıylan mart doğurdumu edaylan görüşen varmı ya süpriz doğum varmı bütün sorularıma cevap istiyorum taaaammmıııııı
günaydın millet nasılsınız yeni haber varmı nazlıylan mart doğurdumu edaylan görüşen varmı ya süpriz doğum varmı bütün sorularıma cevap istiyorum taaaammmıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?