2009 Kasm Anneleri

güzele benziyo canım,fiyatta uygun..
maşşallah canım bebişine,zayıf deil,hem alır daha o..

canım gözün aydın,allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerine..darısı bizim başımızaopuyorumnanaktan

Kızlar bu doğum yapan arkadaşlar sezeryanla mı doğum yaptı.Yoksa normal doğum zamanları mı gelmişti.

ay belim koptu yine ayyy..balkonu yıkadım,camını sildim,çamaşırları astım,evi toparladım geldim..yapmasan olmuyo şu işleri..sözde temizlikçi aldık doğumdan önce ev hergün batıyo anacım..camlara yağmur dayanırmı yine kirlenmişnapım artık sadece balkonunkini silebilirim..

amannnn ev isi biter mi. koyver gitsin.zemuszemus

gözün aydın canım benim opuyorumnanaktan kuzularını güle güle büyüt
darısı bizim başımızaa senağlama
aaaaaaa bende doğurmak istiyorummmmmmmmmm delikafadulden
ay destna gene mi arazi telini de almadıkkii
belkim doğurmuştur

zabah okuduydum ben
sancısı varmış artık doğurursam doğurduktan soora haberiniz olur dedi

ben bütün dogum haberlerini esimede veriyorum az önce iki bebegimiz daha oldu diye aradim

gece kalkip cocuk bakiyo desem oda degil, kocisi bakiyo. tembel taze bu tembel.kaydirigubbakcemile3

heyaaaa amma uykucu bu kari bölee
hergün bu saatlerde güzellik uykusuna yatiyo

canim gözün aydin saglikla büyüt yavrularini insallah

canim simdiye kadar arkadaslarin hepsi sezeryanla dogum yapti. hicbirinin sata gore beklenen dogum tarihi degildi.

sağol canım .Bende merak ettim doktorum herhengi bi şey demedi doğumla ilgili.bu hafta pztsi 37.Haftaya giriyorum.bi kaç tane tanıdğım hep 2-3 hafta önce doğum yaptı .Acaba bende de erken olur mu diye düşünmeye başladım.

Doğum yapan arkadaşların gözü aydın.Allah uzun ömürler versin.Darısı biz bekleyenlere.....

biz nihayet evimize geldik teyzoşlar, ahan da bu da levin sıpası, biraz kendimize gelelim uzun uzun yazarız , hepinizi öpüyoruz :ecrin_bebek::lepi:

biz nihayet evimize geldik teyzoşlar, ahan da bu da levin sıpası, biraz kendimize gelelim uzun uzun yazarız , hepinizi öpüyoruz :ecrin_bebek::lepi:

anammmmmmmmmmmmmmmmmm ne güzel gııı bu neslii maşallah canım yaaa
bıraz dınlende anlat catlıycaz bacım nasılsın neler oldu sezercık yaptılar senıde am alevin cok güzel yaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…