günaydın herkesee cerin nan doguramadın mı hacı dahaa ne uyuşuksunuz yaaaaaaa hadin geri dogurunda görek içinizde ne taşıysınızzz opuyorumnanaktan
merhaba kızlar nasılsınız.
ben 2 gündür hastanede yatıyordum gelemedim daha geçmişide okuyamadım. yüksek ateş yüzünden yattım hastanede enfeksiyon kapmışım. akşam çıktım hastaneden bu gün son kez işe geldim hem son kalan işlerimi toplamak için hemde herkesle vedalaşmak için. çalışabilir raporu almıştım doktorum artık çalışamaz olarak görüyor beni sadece yatıcakmışım tuvalete ve duşa kalkmama izin var o kadar. umarım bebeğimi sağlıcakla kucağıma alırım önümde 4 haftam var kısmetse 24 kasımda sezeryanla alıcaklar oğlumu umarım o zamana kadar herşey yoluna girer
günaydın kızlarmmmm
canlarımmmm
slm cnm ben dün de giremedim pekslm millet var mı doğum yapan
ayy hergün bi heyecanla açar oldum haa
ben 2 gündür hastanede yatıyordum gelemedim daha geçmişide okuyamadım. yüksek ateş yüzünden yattım hastanede enfeksiyon kapmışım. akşam çıktım hastaneden bu gün son kez işe geldim hem son kalan işlerimi toplamak için hemde herkesle vedalaşmak için. çalışabilir raporu almıştım doktorum artık çalışamaz olarak görüyor beni sadece yatıcakmışım tuvalete ve duşa kalkmama izin var o kadar. umarım bebeğimi sağlıcakla kucağıma alırım önümde 4 haftam var kısmetse 24 kasımda sezeryanla alıcaklar oğlumu umarım o zamana kadar herşey yoluna girer
slm cnmitek ada şekerimm sizlere de günaydınnnnnnnnn
keyifler haller nasıllarrrrrrrrrr
kızlar şimdi ebisceyle görüştüm suyum bitmiş belki salı günü sezeryan olabilirim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?