2009 Kasm Anneleri

günaydınnn a.s.
dün gece o kadarrrrrrrrr çok kasıldım kiiiiiiiiiii allahım didim sıradaki bebek özge mi olacak acabaa kafamçokkarıştı böyle düzenli aralıklarla karnım hem daş gibi oliy top gibi bi araya geliyy amaann vallaha tırssssssstımmm neyse sabaha doğurmadan çıktım bakalımm
güya anneme gidiciktim ama arabaya falan binmim didim evde yatıyım bari bugun
öööle işte hadi herkesi öptümmmm

günaydın herkesee cerin nan doguramadın mı hacı dahaa ne uyuşuksunuz yaaaaaaa hadin geri dogurunda görek içinizde ne taşıysınızzz opuyorumnanaktan

günaydın herkesee cerin nan doguramadın mı hacı dahaa ne uyuşuksunuz yaaaaaaa hadin geri dogurunda görek içinizde ne taşıysınızzz opuyorumnanaktan

:mymeka: beni mi buldun olum doğurtcaakkkkkkkkk daha bi sürü gaci var benden önce sen söle önce şu dilmuhlan kartanesi doğursunnn bi keremmm benim bebemin daha vakti varrrrrrrrr
gazlamayın şu veledi zate gelmeye can atiiyy sıpaaaaaaaaa dursun ecük daha yauwww kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız.
ben 2 gündür hastanede yatıyordum gelemedim daha geçmişide okuyamadım. yüksek ateş yüzünden yattım hastanede enfeksiyon kapmışım. akşam çıktım hastaneden bu gün son kez işe geldim hem son kalan işlerimi toplamak için hemde herkesle vedalaşmak için. çalışabilir raporu almıştım doktorum artık çalışamaz olarak görüyor beni sadece yatıcakmışım tuvalete ve duşa kalkmama izin var o kadar. umarım bebeğimi sağlıcakla kucağıma alırım önümde 4 haftam var kısmetse 24 kasımda sezeryanla alıcaklar oğlumu umarım o zamana kadar herşey yoluna girer

geçmiş olsun canım yaaa yat dinlen inş.sağlıcakla kucağına alırsın bebişini:Saruboceq:

slm millet var mı doğum yapan
ayy hergün bi heyecanla açar oldum haa
slm cnm ben dün de giremedim pek
ne var ne yok dünle ilgili?

cnm çok geçmiş olsun moralini yüksek tut inş bişeycik olmayacak

burcu geçmiş olsun canımmm :teselli:
dikkat et kendine sen son zamanlarda streste yaptın ya onunda etkisi vardır
takma hiç bişiyi tamam mı kuşummm oğluşundan daha kıymetli bişi yok yat dinlen ki 24 kasımda yakışıklını kucakına alasınn opuyorumnanaktan

kızlar şimdi ebisceyle görüştüm suyum bitmiş belki salı günü sezeryan olabilirim dedi

itek ada şekerimm sizlere de günaydınnnnnnnnn
keyifler haller nasıllarrrrrrrrrr
slm cnm
nasıl olalım işte
dün bütün gün uzandım oturdum
akşama doğru anca geçti hemo. şişliği;
sonra da uyuykalmışım yorgunluktan
niye bu kaa yorgunsam
dün neler oldu hiçhaberim yok
cnm kimler doğurdu dün
geçmişe bakaıym didim ama çok uzadı
nazlı ile marttan ne haber var

kızlar şimdi ebisceyle görüştüm suyum bitmiş belki salı günü sezeryan olabilirim dedi

ayy ebisceni,n mi suyu bitmişşş cnm yaaaaaaaa

ebişmiii doğuruoooooooooooooooo ne güzelll doğurun doğurun ohhh ekşın başladı topicteeeeeeeeeeeeeee

iyiyim canım napalım emişip uyuyoz başka yaptığımız bişe yok 15 günlük oldu bebişim bugün zaman nası gecti anlamadım yaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…