kız onunda maşallahı varmış
darısı başımıza
amin bacım amin insallah bizde ole oluruz ama ben genede cok kokuyom yaaaa offffff
nazlıcım sendede aşağı baskı oluyomu
evet canım ozellikle hareket ederken cıkcakmış gibi oluyo oglum uyu hareket etme diye yalvarıyom bazen
kaydirigubbakcemile3 bendede bugün oldu baya acıyoda
daha öncede arada oluyodu bugün baya oldu
valla dedigin gibi bide ilkya ne nedir nasıl olur sancı nası gelir bilmiyozya hepten zor oluyo bazen hafif sancım oluyo yada belim agırınca anneme acaba dogummu basladı diyom yok ole gelmiyo diyo daha şiddetli gelir diyo ben hepten yusuf diyom
he ya valla bilmiyoz
bende azcık ağrım olsa hevesleniyom
sonra geçiyo
bakalım az kaldı bacım öğrencez
ogrenelim bakalım sora sora dogurcaz nasıl olsa bişeyde acemi olmakta cok kotu canımmmmmm
maşallah diyin teyzoşlarııııı
allahım hepinize sağlıkla yasatsın dünyanın en güzel duygusuu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kiz dilmuh, gecenin 2'si olmus hala buralardasin. ne zaman dogurcan?kaydirigubbakcemile3
ne edem bacım benim oğlum inatçı çıktı gelmiyo
ama böyle şeylerdede sorarak öğrenmek zor oluyo canım
herkesinki farklı oluyo ya
benim kizinda pek niyeti yok gibi.kaydirigubbakcemile3
ama bu bebeleri gordukce teker teker icimin yaglari eriyor ya.opuyorumnanaktan
farklı oluyo ama genede merak ediyoruz soruyoruz napalım artık dogurucaz bi sekilde hakkımızda hayırlısı olsun neyse canım ben kacar sabah erken kalkıcam kendine ve oglusuna ii bak optum cnm
hadi bende kactim. iyi geceler.opuyorumnanaktan
biri şunu zeytün karusuna sölesin
bebiş dönmedi tutturdu normal yapacüm deyüü :mymeka:
dur bennn o gelince bi kulağını çekemmmmm
dönmeden nasıl doğurcaksaaaa
gözü karaa hatunun yawwwww
maşallah diyin teyzoşlarııııı
allahım hepinize sağlıkla yasatsın dünyanın en güzel duygusuu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim tatlım çok şükür... kaydirigubbakcemile3
bu sabah gittik çapaya pediatrik nörologla görüştük...
önce benim dr.a sordum eğer size diil de başka bi dr.a gitseydik bunu öğrenebilicek miydik diye..hayır tüm dünya standardında bebeklere 24-26. haftalarda ayrıntılı bakılır o kadar ama ben sana her ay bakıyorum dedi... yani sizin bebekte de o dönemde sorun görülmüyodu her ay bakmasaydım senin de haberin olmıycaktı dedi...
normal bebeklerde % 2 olan risk bizde kanalcık 1 mm geniş olduğu için %3 müş.. yani pek önemsenecek bişey diilmiş aslında...
bu kanalcıklardaki genişleme bebeklerin hiperaktivite belirtisi gösterme itimalini doğuruyomuş...ama hiperaktivitenin asıl nedeni bu diilmiş...yani bütün testleri çok normal olup da doğduğunda bi sürü sorunla karşılaştığımız bebekler de var sizin riskiniz bunlardan çok da fazla diil aslında dedi.. şimdi bu adamlar bi komisyon kurmuşlar türkiyede bu kadar kapsamlı olarak bu olayı araştıran sadece çapadaki bu komisyonmuş... bi istatistik oluşturmaya çalışıyolar..yani dünyadaki vakalara bakıp diil türkiye yüzdelerini vermek istiyolar...anladığım kadarıyla biz de bu araştırmanın bi parçası olduk...yani şu kadar kişide şu vaka görüldü sonrasında şu kadarında şu sorun oldu ya da olmadı diycekler...
neyse işte...bu da geldi geçti...artık hiç düşünmicem... benim minik prensesime hiç bişey olmıycak cin gibi akıllı olucak...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?