2009 Kasm Anneleri

hehe tahmin yürüttüm sadece bi muayene bile olamadım yuh bana diom...senin bebek kaç kiloydu ki...benimde çok kasılıo ve tuvalete gitmekten yoruldum...

canım en son 3250 ydi bebişim
bi haftadan fazla oldu ölçüm yapılalı
bide benimki bi hafta önden gidiyo
zaten doktorum 4 kiloya yakın olursa normal yapmayız deid bende olur dedim

evet dr lar 4 kilo yaptırtmıyo benimde 3300 olmuş bugün 4 güne kadar 3500 olurmu ki...

evet dr lar 4 kilo yaptırtmıyo benimde 3300 olmuş bugün 4 güne kadar 3500 olurmu ki...

bence olur bol bol süt iç bacım son günlerdesin zaten
bide ultrasonda yanılma payı var canım
yani bebiş belki daha büyük olabilir
ayy ne heyecanlı yaaaa

içiyorum canım günde 2 bardak evet ya çok heyecanlıymış hayırlısı allah hepimizin bebekelerini sağ sağlim almayı nasip etsin amin...ben çıkayım uykum geldi herkese hayırlı geceler...

içiyorum canım günde 2 bardak evet ya çok heyecanlıymış hayırlısı allah hepimizin bebekelerini sağ sağlim almayı nasip etsin amin...ben çıkayım uykum geldi herkese hayırlı geceler...

amin canım
hadi iyigeceler sanada
Allahim hepinize hayirlli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

amin canım
rabbim isteyen harkese nasip etsin

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel bacım

ya insallah dogururuz biran once artık kafamın rahatlamasını istiyorum dogumu atlatıp rahatlamak istiyorum gun içinde sıkıntıdan uflamaktan bıktım bu korkuyu atmaya calışıyom ama nasıl dogurcam diye dusunmekten kendimi alamıyom sende varmı agrı sızı

ayyyyyy bende aynı durumdayım
bazen amaaan doğururum ne var diyom
sonra hareket edemedikçe yok daha yürüyemiyom nasıl doğurcam diyom
popomu kaldıramıyom yaaaa
bendede bugün bel ağrısı var bacım
bide arada kasığıma bi ağrı giriyo hemen geçiyo okadar başkada bişey yok
bende salı gitcem doktora bakalım ne diycek

ay hayırlısıyla kurtarsın allahım bizi ne demişler korkunun ecele faydası yok ole yada bole bi şekilde dogucaklar içimizde hep tutcak halimiz yokya hem ne insanlar doguruyo bizmi doguramicaz

he ya 11 yaşındaki bacak kadar çocuklar doğuruyo bacım

he valla aynen ole benim dayımın kızı ben diim 40 sen de 41 kilo ole zayıf yani 2 tane dogurdu hemde 2 ciyi sancısının tutması hastaneye gitmesi dogurması 2 saatte oldu aksam aradı bana moral veriyo bişe olmas dogurursun sakın korkma diyo kendimden utandım valla

kız onunda maşallahı varmış
darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…