hehe tahmin yürüttüm sadece bi muayene bile olamadım yuh bana diom...senin bebek kaç kiloydu ki...benimde çok kasılıo ve tuvalete gitmekten yoruldum...
bakalım yarın kimler doğuracak:))))hafi hayırlı haberler kızlar.....iyi geceler
evet dr lar 4 kilo yaptırtmıyo benimde 3300 olmuş bugün 4 güne kadar 3500 olurmu ki...
ii geceler kızlar napıyonuz bakalım
iyi geceler kizlarr...
nasilsiniz? Siz hepiniz hamilemisiniz??? Bekleyenlerde varmii???
içiyorum canım günde 2 bardak evet ya çok heyecanlıymış hayırlısı allah hepimizin bebekelerini sağ sağlim almayı nasip etsin amin...ben çıkayım uykum geldi herkese hayırlı geceler...
Allahim hepinize hayirlli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
saol dilmuh iyiyim sen nasılsın biz bu gidişle doguramicaz herhalde amma sabırlı cıktı bizim ogluşlar gelmeye niyetleri yok
iyiyim çok şükür
valla bacım bizim bebişler sabırlımı inatçımı bilemedim
sende varmı sancı bel ağrısı falan
sancı felan yokta sanki dunden beri belimde hafif agrı var gibi yarın gidcem doktora bakalım ne dicek
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel bacım
ya insallah dogururuz biran once artık kafamın rahatlamasını istiyorum dogumu atlatıp rahatlamak istiyorum gun içinde sıkıntıdan uflamaktan bıktım bu korkuyu atmaya calışıyom ama nasıl dogurcam diye dusunmekten kendimi alamıyom sende varmı agrı sızı
ayyyyyy bende aynı durumdayım
bazen amaaan doğururum ne var diyom
sonra hareket edemedikçe yok daha yürüyemiyom nasıl doğurcam diyom
popomu kaldıramıyom yaaaa
bendede bugün bel ağrısı var bacım
bide arada kasığıma bi ağrı giriyo hemen geçiyo okadar başkada bişey yok
bende salı gitcem doktora bakalım ne diycek
ay hayırlısıyla kurtarsın allahım bizi ne demişler korkunun ecele faydası yok ole yada bole bi şekilde dogucaklar içimizde hep tutcak halimiz yokya hem ne insanlar doguruyo bizmi doguramicaz
he ya 11 yaşındaki bacak kadar çocuklar doğuruyo bacım
he valla aynen ole benim dayımın kızı ben diim 40 sen de 41 kilo ole zayıf yani 2 tane dogurdu hemde 2 ciyi sancısının tutması hastaneye gitmesi dogurması 2 saatte oldu aksam aradı bana moral veriyo bişe olmas dogurursun sakın korkma diyo kendimden utandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?