2009 Kasm Anneleri

selam kizlar nasilsinizzzz

ebisceye nolmus anlayamadim dogurmus mu

dilmuhhcuum 4 kiloyu bulmaz canim bebegin hem 4 kiloya kadar normal dogum yaptiriyolar merka etme

unieee sen nasilsin gittin mi bidaha doktora
canım ebişin suyu azalmış da belki salı sezeryana alabilirlermiiş
kartanemm san noldu canim bi aksilik yok insallah

bişe yok canım yaa grip oldum gaabaa :gitme:

iyi günler kızlar. Nasılsınız? Dün salya sümük işten ayrıldım benden başka deli varmıdır doğum iznine ağlayarak çıkan :) bu gün son kez geldim hem işlerimi toparlamak hemde son bi kez daha zaman geçirmek için.. Ayrılıklara dayanamıyorum yaa millet benimle helalleşince doğurcamın farkına vardım Allah herkese hayırlısını nasip etsin bu yolda kimseyi bırakmasın inş. hayırlısıyla sağlıklı bebikler alalım inş. kucamıza amiinnn...

kızlar benim kociş yurtdışından gelecek bugün korkuyom ya domuz gribinden..gelince dezenfekte olur kıyafetler duş filan ama korkuyom ya allahım koru ya..maske takacaktı ama yine de olabilir tabi..

slm kızlarr ayy annemlerdeyim dün aksamda burda kaldım
ev cok kötü halde kalorifer işi bittide simdide parkecileri bekliyoruz
bir yandanda daha bebişim gelmesin diyorum 1 hafta :))
gecmişe bakmadım önemli bişi yoktur inş.
kimse dogurdumu acaba
bugun tugbaseker doguma girecekti sanki

bende kaynattım pompayı ve biberonu,ne olur ne olmaz koydum çantaya..

kızlar sizlere bir tavsiyede bulunayım 8 tane yeğenim var hepsi ilk doğduklarında annem şekrli su veriyordu anne sütünün yanında hiç biride sarılık geçirmedi şekerli su bebğin sarılık geçirmesini engeliyor birde barsakları temizleniyormuş o siyah pisliklerin hepsi çıkıyormuş kısmet olursa bende öyle yapacam hatta çantama koydum bile bardak şeker çay kaşığı

canım ebişin suyu azalmış da belki salı sezeryana alabilirlermiiş

bişe yok canım yaa grip oldum gaabaa :gitme:

ebisime üzüldüm insallah bi aksilik olmadan alir oglusunu kucagina...
sende dikkat et kendine canim ihlamur kaynat ic en iyi gelen o..bide seviyosan eger bol bol kivi ye..gripte cok iyi kivi

ya kızlar sağ kasık tarafım yanıyor niye acaba sizdede oluyor mu
idrar torbana baski yapiosa bebegin yanma olarak hissediliyo genelde..banada oluyo
bide bende geceleri genelde kasiklarim agriyo sanki adet olcakmisim gibi kalkip tuvalete gidiyorum acaba kanama basladi mi diye ama yok cok sükür..

canım bende ilk başta hep sadece ıhlamur içtim pek bi faydası olmadı
zencefil kökünü suda kaynatıyosun kaynayınca içine bi tutam ıhlamur atıyosun o kaynamıyo 5 dk demliyosun günde 3 brd iç bundan limonlu ballı valla ben ilk bardakta bile faydasını gördümkiiiii içtiğimde burnum akiydi gözümden şıpır şıpır sular damlidi
boğaz ağrısı yoğun öksürük ne ararsan vardı yaniiiiiii okişş
annem aslında papatya almaya gitmiştee aktar hamileyse papatya olmaz dimiş zencefili vermiş hacı ben memnun kaldım ama yinede sen bilin kuzum

hoş geldin kolay gelsin sana

aynen benimde öyle oluyor şimdide sağ kasığım yanıyor sanki biber dökülmüş gibi iki gün öncede bel ağrısı çok vardı gün geçtikçe değişik ağrılar ortaya çıkıyor

selam kizlar nasilsinizzzz

ebisceye nolmus anlayamadim dogurmus mu

dilmuhhcuum 4 kiloyu bulmaz canim bebegin hem 4 kiloya kadar normal dogum yaptiriyolar merka etme

unieee sen nasilsin gittin mi bidaha doktora

canımm iyiym çok şükür gittik dün dr.a ...endişelenicek bişey yokmuş....

hee ben ondan aldım galiba... ''süt anne'' adı... ayy ben de dezenfekte edim de koyim o zaman ...iyi aklıma getirdin Şeniz

kızlar benim kociş yurtdışından gelecek bugün korkuyom ya domuz gribinden..gelince dezenfekte olur kıyafetler duş filan ama korkuyom ya allahım koru ya..maske takacaktı ama yine de olabilir tabi..

biz ne edelim laaan:mymeka:
hem almanyadayiz hemde benim kocam havaalaninda calisiyo
grip kapma riski her an var zaten sadece yurtdisindan gelicek diye endiseye kapilma gelince eve girer girmez dusa girsin kiyafetlerini hemen yika biseycik olmaz allah in izniyle

slm kenyaacimmm
bu agri halinle bide evde insaat mi yaptirionuzakannehir

aynen benimde öyle oluyor şimdide sağ kasığım yanıyor sanki biber dökülmüş gibi iki gün öncede bel ağrısı çok vardı gün geçtikçe değişik ağrılar ortaya çıkıyor

hepsi dogumun yaklastiginin habercisi tatlim..vucut kendini yavas yavas hazirliyo doguma yoksa bütün agrilari sancilari bir anda cekmeye baslasak dayanamazdik herhalde..allah cok güzel bir mekanizma kurmus..yavas yavas hazirlaniyoruzzemuszemus

annem aslında papatya almaya gitmiştee aktar hamileyse papatya olmaz dimiş zencefili vermiş hacı ben memnun kaldım ama yinede sen bilin kuzum

aaa ben içtim papatya kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı doğadanın poşetlerinden kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

unicim cok gecmiş olsun
sanırım sonuclar ii cıktı
bak soylemiştik sana
Allahın izniyle bişicik yokmus meleginde Allah sana ve babasına bagıslasın inş.

slm kenyaacimmm
bu agri halinle bide evde insaat mi yaptirionuzakannehir

bende yazdıklarım gorunmuyor mu acaba diye süphelenmiştim
ayy annemler birden karar verdiler canım
ev yerden ısıtmalıydı ama ısınmıyordu
petek taktırdılar
o arada yerleriğde cıkartalım dediler
ikiside dükkana gitti bende evde parkeci bekliyorum
ee olsunda kadın rahat etsin yaa
simdi annemde kalıcam gelenin gidenin haddi hesabı olmaz
kendimi iyi hissediyorum azıcık bi işin ucundan tutsam yoksa cok yoruluyo kadın

slm kızlar uyudum geldim ayyy gece 3.30dan 6 yaaa kadar uyuyamadım yaaa uykum kaçtı yatağın içinde dört döndüm
kartanem geçmiş olsun gııı tamda son zamana geldi hastalık inş.çabucak atlatırsın
uniii canııım bak herşey yolunda canını hiç sıkma olur mu bebişide oralarda strese sokma
kızlar beratefeden haber var mı bugün aklıma geldi doğurdu mu acep

hosgeldin nann itek
ayy bende uyuyamadım deli gibi dondum durdum yatakta
sabah kalktık ustalarla ugrasıyoruz yaa dayanamadım o gurultude girdim azcık yattım
ne zaman gecicek bu uyku problemi dicem olmıcak daha da bozulacak sanırım uyku düzenimiz
:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…