2009 Kasm Anneleri

ne güzel ya bende son ay kilo almadım derken bugün bi baktım ki olan olmuş,3 kilo almışım ya:1shok:16 kilo oldu off..aman ne yapayım artık bebiş sağlıkla doğsunda az kaldı..ben sadece çatlamaya takılıyorum bir-iki tane çatlak oldu son iki haftada da olmazsa çok mutlu olcemkaydirigubbakcemile2

canım ben ilk beş ay çok az kilo almıştım 3-4 kilo filandı sanırsam..asıl ondan sonra aldım..özellikle 6.aydan sonra dediğin gibi haftalık olarak alıyosun..iştahında açılabilir benim gibi..ama çok kasma abartı bi kilon yoksa..ben hamilelikten önce nekadar yiyisam çok farklı deil aslında ama anlamıyorum alınıyo demekkaydirigubbakcemile3

merhabaaa evet az kaldı ama son zamanlar zaman gecmek bilmiyor gercekten
ben ilk 20 haftada sadece 1 kilo aldım dikkat ettim ama doktorum kiloya cok takıntılıydı öyle oldugu halde 12 kiloya kadar normal dedi
20 den sonra ister istemez frenlesende kendini alıyorsun azıcık yesende bebek hızlı buyumeye basladıgı için kilo artısıda hızlanıyor daha sonra bıraktım ne olursa olsun dedim :))
en baslardaki gibi dikkat etsem daha az kilo ile kapatırdım belki ama 9 dan asagı olmayacak demişti doktorum
ama birde bunyeyle alakalı kilo alımı sanırım
birde ben hergun yuruyus yapıyorum en az 20 dakika
belki onunda faydası olmustur :))
canın ne istiyorsa ye ama durdurabilirsen kendini az yee
bundan sonrada canını sıkma kilo alısın artacak maalesef ama doktorun ne derse o önemli olan sen kimseye takılma

yaa ben yemek yemedim kahvaltı etmedim diye 1 kilo eksik cıkmısımdır kızz
yani hiç kilo almamakta cok guzelde :))
sen cok zayıftın herhalde ben 58 le hamile kaldım ne zayıf ne kiloluydum yanii

geldiiimmmmhihoyyyt
gel tabeeee :lepi:

bende geldim yaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
hosgeldin canımmmmopuyorumnanaktan

yimeemi attim firina geldim

sağolsun enese babişi bakıyor ve doğumdan sonrada yine hep o bakacak:lepi:
bende ensarıma bakarım artık eee hayat müşterek :roflol::roflol:
senin gibi koca her eve lazim valla
evin yedek parcasi gibi nerde ihtiyac varsa orda bitiyo

son aylarda annenin kilo alimi yavaslar diyo doktorlar demekki sende de öyle olmus canim bravo vallaalkisalkisalkis
ben artik tartiya cikmiyorum 12 kiloydu en sonmirmirmirmir

tsk ederim yanıtlarınız icin:)
ben 61.5 falandım hamile kaldıgımı ogrendigimde
sonra 3 ay cok bulantım oldu kilo verdim baya
simdi 65 gibiyim ama cok hızla geliyor kilolar haftada 1e yakın falan.. artık sonum ne olur bilmem
size kocaman bi masallah diyorum:) kolay dogumlar dilerim hepinizeee

selam kızlar napıyonuz bakem hafta sonu modu mu var valla bende var heç halim yok zaten sevmiyom şu hafta sonlarını
herhangi bi vukuat varmı baılar

yaa ben yemek yemedim kahvaltı etmedim diye 1 kilo eksik cıkmısımdır kızz
yani hiç kilo almamakta cok guzelde :))
sen cok zayıftın herhalde ben 58 le hamile kaldım ne zayıf ne kiloluydum yanii

evet canım açken tartılınca 1 kilo farkediyo kesin..kilomuz aynıymış bende 58 le hamile kaldım,boyum 1.70..16 kilo olmuş işte ama boydan mı nedir o kadar göstermiyorum galiba..ama hareketlerim baya yavaşladı yaamafoldumben

ne güzel kilolarınız kızlar ben 63 64 le kaldım şimdi 86 olmuşum geçen aydan bu yana ne değişti dr un dediği gibi 1 ayda 6kilo alınırmı yaa 15günde almasam baride kızmasa ama eminim yine alıcam öle oluyodur ya ne bilem:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…