2009 Kasm Anneleri

ayyy kociş yanımda uyuyoryaaa sinir oluyorum Çok üzgünüm çoook
gece uyandırmaya çalıştımda uyanmadı:roflol::roflol:

ayy evet yaa valla bende sinir oluyorum
ayagına falan dokunuyorum bir iki donuyo o kadar agır uyuyo mubarek
:))
özellikle önce uyuyum diye yattım ama tv yi kapatmasını ve bir süre sonrada uyku moduna gectigini bile duydum bu ne yaa valla bazen kendimi national geografic teki hayvanlar gibi hissediyorum
herseye kulak kabartıp duyuyorum
buda annelik refleksi herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya bide şekerli su çok verdirmez doktorlar..eskilerde var bişey demekyerimseniben

kız bizde aynı durumdayız benimkide havalimanında havacılık sektöründe taşımacılık..seninki sabit yine bizimki farklı ülkelere gidiyo her defasındaakannehirgelince hemen duşa girip kıyafetlerini yıkıyom ama yine de tedirginim tabe..allah yardımcımız olsun:teselli:

:roflol::roflol:tabiii kızım sonra bebişi nasıl duyacaksın uyanınca
bu son aylarda çekilen uykusuzluk zaten alıştırmaymış
hani bebişler uyanınca devamlı kalkacağız yaa şimdiden denemelere başlamış oluyormuşuza.s

:roflol::roflol::roflol:kızlar hepsi aynı dimek bu adamların:roflol::roflol:
bende ne güzel uyuyo die bazen gıcıklık olsun diye ayağına çarpıyorum dönüyo tekrar uyuyo..bide sabah uyumadın biliyorum diyo,bende çok uyandım diyodelikafadulden

aaa ben içtim papatya kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı doğadanın poşetlerinden kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Gebelikte Bitki Çayları Tüketin.. | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü´

bak canim burda hangi caylar icilebilir yaziyo papatyanin da bir zarari yokmus hatta dinlendirici özelligi varmis

allah kolaylik versin canim gercekten bi ev süpürürken bile insan perisan oluyo sizde insaat var....cabuk bitse bari dogum olmadan temizlenseniz

sen yine mi uyudun uykuculaelaelaelaelae
sen uyurken enes napio cok merak ediyorum oda seninle uyuyo mu

gerçektende öyle yavaş yavaş ağrı çekiyoruz ay dün rüyamda girdöm doğumum başlamıştı ne kadar telaşlanmıştım acaba gerçekten olsa ne duruma girerim

panik yapmamaya dikkat et..bende hergece rüyamda hepinizi dogurtturuyorum kaydirigubbakcemile3bi kendim doguramiyorumakannehir..insan gercekten cok etkileniyo vakit yaklastikca

hee yaaa yine uyudumzemuszemus
kız enes uyumasa uyuyamam zaten tontişim hala uyuyor o annesindende uykucu:roflol::roflol::roflol:
1 senedir ne çekiyordum uykusundan sonunda düzene girdi:lepi:eee abi olacak tabii karizma çizilmesin dimi:roflol::roflol:

ayy benim kocam gecen gün diyo ki askim bebek dogsun sana söz ilk 1 ay ben bakicam sen rahat rahat uyu acisini cikar:teselli:

akli sira benim gönlümü hos edicekkaydirigubbakcemile3
asla olmicak bisey yaa bol keseden konusuyo :roflol:

anam var ya bu adamlar rahat rahayt uyuyorlar bazen bende uyumasın diye of küf ediyom ay uy ediyom neyseki uykusu hafif hemen uyanıyor sancın mı var kalk biraz yürü pencereyi aç uyursun diyor tekrar adam uykuda kriz geçiriyom ya ben yatamıyom gene

tabi tabi ilk bir ay bakack yemzler de bebk olsun onlarında uyku düzenleri bozulacak uykusuzluk neymiş görsünler bizimlen birlikte

aman gelsinler artık tabi bi hafta sonra koklamak istiiim opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bi an once bitsin ama daha hala gelmedi parkeci
ayy benimki gununde gelcek herhalde daha var bakalım
hiçbir agrım sızım bişeyim yok masallah bi uykusuzluk
bide biraz sırt agrısı ee o kadarda olucak ama kaydirigubbakcemile3

1 senedir onun uykusundan cektin simdide kardesininkinden cekmezsin insallah
bide biri aglayinca digerinin uyanma durumuda olabilir sizde
allah kolaylik versin canim cok zor ikisini idare etmek:teselli:

tabi tabi ilk bir ay bakack yemzler de bebk olsun onlarında uyku düzenleri bozulacak uykusuzluk neymiş görsünler bizimlen birlikte
ilk 40 gün izin aldi benim kocis kirkini cikaricaz kizimin
sonra ise baslayinca onun icinde zor olucak ama fedakarlik edicek mecburrr

masallah de kizz dilini isir nazar edicen kendi kendine

1 senedir onun uykusundan cektin simdide kardesininkinden cekmezsin insallah
bide biri aglayinca digerinin uyanma durumuda olabilir sizde
allah kolaylik versin canim cok zor ikisini idare etmek:teselli:

sağolsun enese babişi bakıyor ve doğumdan sonrada yine hep o bakacak:lepi:
bende ensarıma bakarım artık eee hayat müşterek :roflol::roflol:

masallah de kizz dilini isir nazar edicen kendi kendine

masallah masallah ayy gercekten insanın kendisinede nazarı cok degermiş
kendi kendimi nazarlıcam Allah korusun bişi olucak

bu arada bu sabah tartıldım ayy son zamanlar kendi yediğimden korkar oldum valla
1 kilo vermiş gorunuyordum
gerci genelde hep tok tartılıyorum hamileliğimin baslangıcından beri
doktorum artık kilo almazsın demişti
demekki dikkat etsem kilo vericem :)))

merhaba arkadaslar dogumlarınıza cok az kalmıs heyecanınızı yasadım
ben daha 21. haftamdayım.. ben su kilo meselesine cok takıyorum bu ara haftada 1 kilo aldıgımı goruyorum cok korkuyorum
kenyaa sen kilo verdigini bile soylemissin son ayında bende cok alınır sanmıstım
beni bilgilendirirmisiniz birde tavsiyelerinizi beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…