biz ne edelim laaan:mymeka:
hem almanyadayiz hemde benim kocam havaalaninda calisiyo
grip kapma riski her an var zaten sadece yurtdisindan gelicek diye endiseye kapilma gelince eve girer girmez dusa girsin kiyafetlerini hemen yika biseycik olmaz allah in izniyle
slm kenyaacimmm
bu agri halinle bide evde insaat mi yaptirionuzakannehir
hepsi dogumun yaklastiginin habercisi tatlim..vucut kendini yavas yavas hazirliyo doguma yoksa bütün agrilari sancilari bir anda cekmeye baslasak dayanamazdik herhalde..allah cok güzel bir mekanizma kurmus..yavas yavas hazirlaniyoruzzemuszemus[/QU
gerçektende öyle yavaş yavaş ağrı çekiyoruz ay dün rüyamda girdöm doğumum başlamıştı ne kadar telaşlanmıştım acaba gerçekten olsa ne duruma girerim
hosgeldin nann itek
ayy bende uyuyamadım deli gibi dondum durdum yatakta
sabah kalktık ustalarla ugrasıyoruz yaa dayanamadım o gurultude girdim azcık yattım
ne zaman gecicek bu uyku problemi dicem olmıcak daha da bozulacak sanırım uyku düzenimiz
:)))
ayyy kociş yanımda uyuyoryaaa sinir oluyorum Çok üzgünüm çoook
gece uyandırmaya çalıştımda uyanmadı:roflol::roflol:
ya bide şekerli su çok verdirmez doktorlar..eskilerde var bişey demekyerimsenibenkızlar sizlere bir tavsiyede bulunayım 8 tane yeğenim var hepsi ilk doğduklarında annem şekrli su veriyordu anne sütünün yanında hiç biride sarılık geçirmedi şekerli su bebğin sarılık geçirmesini engeliyor birde barsakları temizleniyormuş o siyah pisliklerin hepsi çıkıyormuş kısmet olursa bende öyle yapacam hatta çantama koydum bile bardak şeker çay kaşığı
biz ne edelim laaan:mymeka:
hem almanyadayiz hemde benim kocam havaalaninda calisiyo
grip kapma riski her an var zaten sadece yurtdisindan gelicek diye endiseye kapilma gelince eve girer girmez dusa girsin kiyafetlerini hemen yika biseycik olmaz allah in izniyle
ayy evet yaa valla bende sinir oluyorum
ayagına falan dokunuyorum bir iki donuyo o kadar agır uyuyo mubarek
:))
özellikle önce uyuyum diye yattım ama tv yi kapatmasını ve bir süre sonrada uyku moduna gectigini bile duydum bu ne yaa valla bazen kendimi national geografic teki hayvanlar gibi hissediyorum
herseye kulak kabartıp duyuyorum
buda annelik refleksi herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy evet yaa valla bende sinir oluyorum
ayagına falan dokunuyorum bir iki donuyo o kadar agır uyuyo mubarek
:))
özellikle önce uyuyum diye yattım ama tv yi kapatmasını ve bir süre sonrada uyku moduna gectigini bile duydum bu ne yaa valla bazen kendimi national geografic teki hayvanlar gibi hissediyorum
herseye kulak kabartıp duyuyorum
buda annelik refleksi herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy kociş yanımda uyuyoryaaa sinir oluyorum Çok üzgünüm çoook
gece uyandırmaya çalıştımda uyanmadı:roflol::roflol:
aaa ben içtim papatya kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı doğadanın poşetlerinden kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bende yazdıklarım gorunmuyor mu acaba diye süphelenmiştim
ayy annemler birden karar verdiler canım
ev yerden ısıtmalıydı ama ısınmıyordu
petek taktırdılar
o arada yerleriğde cıkartalım dediler
ikiside dükkana gitti bende evde parkeci bekliyorum
ee olsunda kadın rahat etsin yaa
simdi annemde kalıcam gelenin gidenin haddi hesabı olmaz
kendimi iyi hissediyorum azıcık bi işin ucundan tutsam yoksa cok yoruluyo kadın
sen yine mi uyudun uykuculaelaelaelaelaeslm kızlar uyudum geldim ayyy gece 3.30dan 6 yaaa kadar uyuyamadım yaaa uykum kaçtı yatağın içinde dört döndüm
kartanem geçmiş olsun gııı tamda son zamana geldi hastalık inş.çabucak atlatırsın
uniii canııım bak herşey yolunda canını hiç sıkma olur mu bebişide oralarda strese sokma
kızlar beratefeden haber var mı bugün aklıma geldi doğurdu mu acep
gerçektende öyle yavaş yavaş ağrı çekiyoruz ay dün rüyamda girdöm doğumum başlamıştı ne kadar telaşlanmıştım acaba gerçekten olsa ne duruma girerim
Gebelikte Bitki Çayları Tüketin.. | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü´
bak canim burda hangi caylar icilebilir yaziyo papatyanin da bir zarari yokmus hatta dinlendirici özelligi varmis
allah kolaylik versin canim gercekten bi ev süpürürken bile insan perisan oluyo sizde insaat var....cabuk bitse bari dogum olmadan temizlenseniz
sen yine mi uyudun uykuculaelaelaelaelae
sen uyurken enes napio cok merak ediyorum oda seninle uyuyo mu
panik yapmamaya dikkat et..bende hergece rüyamda hepinizi dogurtturuyorum kaydirigubbakcemile3bi kendim doguramiyorumakannehir..insan gercekten cok etkileniyo vakit yaklastikca
:roflol::roflol::roflol:kızlar hepsi aynı dimek bu adamların:roflol::roflol:
bende ne güzel uyuyo die bazen gıcıklık olsun diye ayağına çarpıyorum dönüyo tekrar uyuyo..bide sabah uyumadın biliyorum diyo,bende çok uyandım diyodelikafadulden
ayy benim kocam gecen gün diyo ki askim bebek dogsun sana söz ilk 1 ay ben bakicam sen rahat rahat uyu acisini cikar:teselli:
akli sira benim gönlümü hos edicekkaydirigubbakcemile3
asla olmicak bisey yaa bol keseden konusuyo :roflol:
:roflol::roflol:tabiii kızım sonra bebişi nasıl duyacaksın uyanınca
bu son aylarda çekilen uykusuzluk zaten alıştırmaymış
hani bebişler uyanınca devamlı kalkacağız yaa şimdiden denemelere başlamış oluyormuşuza.s
:roflol::roflol::roflol:kızlar hepsi aynı dimek bu adamların:roflol::roflol:
bende ne güzel uyuyo die bazen gıcıklık olsun diye ayağına çarpıyorum dönüyo tekrar uyuyo..bide sabah uyumadın biliyorum diyo,bende çok uyandım diyodelikafadulden
Gebelikte Bitki Çayları Tüketin.. | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü´
allah kolaylik versin canim gercekten bi ev süpürürken bile insan perisan oluyo sizde insaat var....cabuk bitse bari dogum olmadan temizlenseniz
hee yaaa yine uyudumzemuszemus
kız enes uyumasa uyuyamam zaten tontişim hala uyuyor o annesindende uykucu:roflol::roflol::roflol:
1 senedir ne çekiyordum uykusundan sonunda düzene girdi:lepi:eee abi olacak tabii karizma çizilmesin dimi:roflol::roflol:
ilk 40 gün izin aldi benim kocis kirkini cikaricaz kizimintabi tabi ilk bir ay bakack yemzler de bebk olsun onlarında uyku düzenleri bozulacak uykusuzluk neymiş görsünler bizimlen birlikte
masallah de kizzbi an once bitsin ama daha hala gelmedi parkeci
ayy benimki gununde gelcek herhalde daha var bakalım
hiçbir agrım sızım bişeyim yok masallah bi uykusuzluk
bide biraz sırt agrısı ee o kadarda olucak ama kaydirigubbakcemile3
1 senedir onun uykusundan cektin simdide kardesininkinden cekmezsin insallah
bide biri aglayinca digerinin uyanma durumuda olabilir sizde
allah kolaylik versin canim cok zor ikisini idare etmek:teselli:
masallah de kizzdilini isir nazar edicen kendi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?