ayy onnarı ben de yapmadım daa yaa
kaynatcaz sanırım da bişe olurmukiii kafamçokkarıştı
hee ben de öle yaptım 2 numero bebek bezinden bi de orkid geceden aldım
hasta bezi hiç alasım yok
ay lazım olursa aldırırım eczaneden diyom olmamı kiii CADIARZU
Ben biberon ve emzik için sterilizötör aldım tavsiyede ederim. Normal elde yıkayıp koyuyorsun ona mis gibi oluyor.
ayy onnarı ben de yapmadım daa yaa
kaynatcaz sanırım da bişe olurmukiii kafamçokkarıştı
ayyyyyyy o doğum sonrası pedi deye satılan gerizekalı şeyden ben aldım siz sakın para vermeyin nan çok dandikkkkkkkkkkkk yani bağa denk gelen mi öle bilmim ama eczaneye girdim istedim verdi çok malak bişi yaa kanadı yok şu adi rozi pedler varyaaaa onnar gibi lannnnnnnnn günlük ped takarum daha ii korur bence hiçççççç boşa para virmeyin hacııııııı
ben şahsen orkid gece alacum onu takcam ustune o salak hasta pedinden koycam tek onu koysam ortalık rezil olur beeeeeeee :roflol:
önce bulaşık makinasında yıkıyalım
sonra kaynatalım olrmuki acaba
yahu krispi bebek bezinden kullanmış
olmadı bizde öle yaparız yada tek değilde 2 tane gece orkid kullnırız
ben almıycam hasta bezi felan
bulaşık makinesi olmazzlmaz: onun deterjanları tamamen kimyasal yawrım koymaaaa
direkt olarak kaynat bebemm okiş aman dibi tutmasın haaa kaydirigubbakcemile3
conversede de güzel çantalar var haa :lepi:Bende spor birşey istiyorum dediğin gibi eşimde taşısın diye ama kafama göre birşey bulamadım. Akşam etlikteki dükkanlara baktım gen bulamadım.
hee ii olii gibi gııiç hacı içççççççç valla ben dirildim nannnnnnnn delikafadulden
önce bulaşık makinasında yıkıyalım
sonra kaynatalım olrmuki acaba
nan ben de öle diim iki dene koyarız gece pedinden yaaayyyyyyy o doğum sonrası pedi deye satılan gerizekalı şeyden ben aldım siz sakın para vermeyin nan çok dandikkkkkkkkkkkk yani bağa denk gelen mi öle bilmim ama eczaneye girdim istedim verdi çok malak bişi yaa kanadı yok şu adi rozi pedler varyaaaa onnar gibi lannnnnnnnn günlük ped takarum daha ii korur bence hiçççççç boşa para virmeyin hacııııııı
ben şahsen orkid gece alacum onu takcam ustune o salak hasta pedinden koycam tek onu koysam ortalık rezil olur beeeeeeee :roflol:
seninki neyse de benimki doğacük nerdeyseeeeay benimde bi o kaldı hastane çantasına koyacağım emziği kaynatcammm öylece duruy ben kaynatam koyam derken bebe doğcak la kaydirigubbakcemile3
hee en olmadı ööle yaparukkedoşta bebekin bezinden koydum didiiiiiiiiii rahat olmuş ele
silikonları erirmi acep ondan korkuom
deterjnsız kaynatcaz yane
hee dooruuu kaynatcazzkartanem makinada olmazmış deterjanlar kimyevik dieeeeee
yaa kıslarr bidee edoş diyykiiiiii emzirme yastığı aldım die bana güldünüz ama hayatımı ona borçluyum bebeyi tutamim doğru duzgun acaip işime yarıyo kesinliklen tavsiye ederun didi :bbo:
şimdi bu edoşun aldığından
My Cey My Pillow Emzirme Beslenme Destek Minderi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bu da hepsiburada da bi cins hangisi daha iidir acabaaaaaaaa CADIARZU
bunun kargosu bedavaymış kartanesiylen ben dayamayız bu cümleye demi nannn :roflol:
Hepsiburada.com : CASUAL NEST EMZİRME YASTIĞI / MİNDERİ (MAVİ-YEŞİL) | Anne & Bebek & Çocuk
yaa kıslarr bidee edoş diyykiiiiii emzirme yastığı aldım die bana güldünüz ama hayatımı ona borçluyum bebeyi tutamim doğru duzgun acaip işime yarıyo kesinliklen tavsiye ederun didi :bbo:
şimdi bu edoşun aldığından
My Cey My Pillow Emzirme Beslenme Destek Minderi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bu da hepsiburada da bi cins hangisi daha iidir acabaaaaaaaa CADIARZU
bunun kargosu bedavaymış kartanesiylen ben dayamayız bu cümleye demi nannn :roflol:
Hepsiburada.com : CASUAL NEST EMZİRME YASTIĞI / MİNDERİ (MAVİ-YEŞİL) | Anne & Bebek & Çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?