2009 Kasm Anneleri

Ben biberon ve emzik için sterilizötör aldım tavsiyede ederim. Normal elde yıkayıp koyuyorsun ona mis gibi oluyor.

hee ben de öle yaptım 2 numero bebek bezinden bi de orkid geceden aldım
hasta bezi hiç alasım yok
ay lazım olursa aldırırım eczaneden diyom olmamı kiii CADIARZU

ayyyyyyy o doğum sonrası pedi deye satılan gerizekalı şeyden ben aldım siz sakın para vermeyin nan çok dandikkkkkkkkkkkk yani bağa denk gelen mi öle bilmim ama eczaneye girdim istedim verdi çok malak bişi yaa kanadı yok şu adi rozi pedler varyaaaa onnar gibi lannnnnnnnn günlük ped takarum daha ii korur bence hiçççççç boşa para virmeyin hacııııııı
ben şahsen orkid gece alacum onu takcam ustune o salak hasta pedinden koycam tek onu koysam ortalık rezil olur beeeeeeee :roflol:

Ben biberon ve emzik için sterilizötör aldım tavsiyede ederim. Normal elde yıkayıp koyuyorsun ona mis gibi oluyor.

ay bende alıcamda hergün unutuyorum dışarı çıkınca aklımdan uçup gidio ya
ne marka aldın arçelik önerdiler hemde ucuzmuş

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
nan büyük marketlerde çok çeşit varı oralardan baksayydınya
şimdi bide kazıklamışlardır seniiiiiiii

Bende spor birşey istiyorum dediğin gibi eşimde taşısın diye ama kafama göre birşey bulamadım. Akşam etlikteki dükkanlara baktım gen bulamadım.
conversede de güzel çantalar var haa :lepi:
resmini bulsaydım koyardım benimkinii
normalde hiç gözlü bulamıyodum bunun baya gözleri var
iç hacı içççççççç valla ben dirildim nannnnnnnn delikafadulden
hee ii olii gibi gıı
du bakem bi tane daa içemm
önce bulaşık makinasında yıkıyalım
sonra kaynatalım olrmuki acaba

hee ölemi edekkiiii

yaa kıslarr bidee edoş diyykiiiiii emzirme yastığı aldım die bana güldünüz ama hayatımı ona borçluyum bebeyi tutamim doğru duzgun acaip işime yarıyo kesinliklen tavsiye ederun didi :bbo:

şimdi bu edoşun aldığından
My Cey My Pillow Emzirme Beslenme Destek Minderi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

bu da hepsiburada da bi cins hangisi daha iidir acabaaaaaaaa CADIARZU
bunun kargosu bedavaymış kartanesiylen ben dayamayız bu cümleye demi nannn :roflol:
Hepsiburada.com : CASUAL NEST EMZİRME YASTIĞI / MİNDERİ (MAVİ-YEŞİL) | Anne & Bebek & Çocuk

nan ben de öle diim iki dene koyarız gece pedinden yaa
ay benimde bi o kaldı hastane çantasına koyacağım emziği kaynatcammm öylece duruy ben kaynatam koyam derken bebe doğcak la kaydirigubbakcemile3
seninki neyse de benimki doğacük nerdeyseeee
nan bişe sorcaaam
ben hastane çantasına pompayı da koyacüüm de onu da kaynatcam bişe olurmukii
edoşta bebekin bezinden koydum didiiiiiiiiii rahat olmuş ele
hee en olmadı ööle yaparukk
silikonları erirmi acep ondan korkuom

deterjnsız kaynatcaz yane

yok bişe olmaz silikona

15 dakika boyunca elinin değemiyeceği sıcaklıta ısıtarak sterilizasyon yapıyor.Zaten içinden çıplak elle almak zor oluyor elin yanıyor

kartanem makinada olmazmış deterjanlar kimyevik dieeeeee
hee dooruuu kaynatcazz

:roflol: :roflol:
ay bacım ben baktım baktım bilemediidim
bi yerde gördümeşşek kadaardı almadımm
özelcana gittimde alabülürün belki

he bende onu dicektim emzirme yastığı çok önemliymiş bende alıcam
sadece nettenmi alınıo başka yerden bulamazmıyız

ada yaa hani biri ölmüş ya domuz gribinden ankarada
sen hangi hastane olduunu biliyonmu
sölemiler tvdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…