canım lansinohun kitapçığında kaynatın gibi bişi okuduydum gabaa bi bak sende istersen bende kaynatıp ele koyarım didim di kendi kendimee
canım lansinohun kitapçığında kaynatın gibi bişi okuduydum gabaa bi bak sende istersen bende kaynatıp ele koyarım didim di kendi kendimee
he bende onu dicektim emzirme yastığı çok önemliymiş bende alıcam
sadece nettenmi alınıo başka yerden bulamazmıyız
ada yaa hani biri ölmüş ya domuz gribinden ankarada
sen hangi hastane olduunu biliyonmu
sölemiler tvdee
anaam bee bunun da bin tane çeşidi varmış
ben geçen acityde gördüm kocamandı yaaa bide 40 küsur falandı
almadım o yüzden çok büyük geldi gözüme
bi de ateş ölçer almadık daa ada sen naptın aldınmı
ya bana saçma gelio aslında belime bağlıcam ayu kaa yastığı bide onu taşicam daralırım kullanamam gibi gelio beeeeeee -tatlicadiarzu-
ya bana saçma gelio aslında belime bağlıcam ayu kaa yastığı bide onu taşicam daralırım kullanamam gibi gelio beeeeeee -tatlicadiarzu-
ama kolun kopuomuş canım öle düşünme hatta koltukta felan uyuya kalıomuşun emzirirken
ay hacı bana da hele o gördüümü görsen koltuk minderi kadardı gıı
ay bi yastık al koy gibime geldi aslında bi denemeli yaa 35 de az değil vallaaa -tatlicadiarzu-
benneyaptımki benneyaptımki
ay şimdiden almasak da lazım olursa mı alsaak ööfff
hergün bişe çıkıyo haaa
ya onun küçükleri vardı ben görmüştüm
küçük olmazmıki yaa
hee o işe de yarıyomuş ben bi özelcana uğrıcam demekki gene hem şu edoşunkinden alem hem de ateş ölcer alemmal al bitmez anacım alcaz napalım artık
daha sonra bebeği içine oturtuyomuşuz
düşme tehlikesi felan olmuomuş
ya kızlar gece 4te saatler geri alınıoya
ben şimdiden alsam olmamıki kaydirigubbakcemile3
napiyisiniz nan çatlak karularr laelaelaelaelae
yine birbirinizin aklına neler sokuyonus nanlmaz: yok emzirme yastığıydı steril makinasıydı lmaz:
geçen anne olunca anladım programında çocuk doktoru olan bi prof dedikii:
biz hastanedekileri sterilize ediyorus çünkü bir sürü bebek kullanıyo dedi. ama evde kullandıklarınız için steril makinası falan gerek yok dedi. sadece ilk alındıklarında ve arada sırada kaynamış suyun içinde bekletin dedi yani öle tencereye koyup fokur fokur kaynatmıcakmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?