- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
ayy benimkide tutturmuş park yatak onun yattığı tarafta durucakmış ...iyi dedim gece saatte bir kalkıp emziriceksen senden tarafta dursun :roflol::roflol::roflol::roflol:
suratı görseniz nasıl bozuluyo...nerdeyse memişleri alıp kendine takıcak :roflol::roflol::roflol:
ben geeldiimm
sinema gecesi yapicaz kocisim filmi ileri sariyo bende size takilayim azcik
popcorn da mi yapsam acaba iyi gider
bütün kocalar ayni demek ki ....
benimki ilk basta benim yatak tarafimda yatmayi severdi simdi mecbur yerleri degisicez besik onun tarafinda olunca bende solda yaticam ama onun bu durumdan sikayeti yok..kendini yatagin sag tarafini zaferle kazanmis gibi hissediyokaydirigubbakcemile3
haftasonu gezmesinde herkes anlasilan.. doguma surda ne kaldi.. amma geziyor bu kizlar yaa
bende bugün anneme gitmiştim hiç bişey yapmadığım haldee eve kendimi zor attım :bbo: şimdi herif gelmeden kendimi toparlamam lazım yoksam kızıyoo ben sana bi yere gitme demiyo muyum diyoo :bbo:aaa hayret kimse yok :)) herkes doğurmadan son bi defa geziyim dedi heralde...ya da kendilerini işe güce verdiler :)))
benim herif daha ortalarda bilem yok Çok üzgünüm çoookben geeldiimm
ayşem sen 39. haftada mısın yaaaa akannehir
anam normal doğumu beklemek de zor yaa... ha bugün ha yarın ben kafayı yerdim heralde :umursamaz:
canim burda siparis üzerine dogum yaptirilmiyoşakkıdı
ayse sona cok yaklasti bi sanciya bakiyo durumu
bende de ayni sey olucak
eger dogum sirasinda bi anormallik olrsa sezeryana aliyolar... yok bebek 4 kilo yok ters duruyo burda öyle seyler yok normal dogumu destekliyo doktorlar
ayy elif nerden aklına geldi o ... ben başlayınca duramıyorum çekirdekten beter :)))
hadi yaa hepsi aynı gerçekten :roflol::roflol::roflol:
benim herif daha ortalarda bilem yok Çok üzgünüm çoook
ayşem sen 39. haftada mısın yaaaa akannehir
anam normal doğumu beklemek de zor yaa... ha bugün ha yarın ben kafayı yerdim heralde :umursamaz:
ben geeldiimm
bütün kocalar ayni demek ki ....
benimki ilk basta benim yatak tarafimda yatmayi severdi simdi mecbur yerleri degisicez besik onun tarafinda olunca bende solda yaticam ama onun bu durumdan sikayeti yok..kendini yatagin sag tarafini zaferle kazanmis gibi hissediyokaydirigubbakcemile3
az önce bizde ciktik kocisle ama ben 20 dk yürüyebildim alt tarafimi bicakliyor sanki.. ordan markete girdik bisey almadan ciktik..benden gecti artik gezmek.. ama yürümezsemde bu kizin gelcegi yok..bende bugün anneme gitmiştim hiç bişey yapmadığım haldee eve kendimi zor attım :bbo: şimdi herif gelmeden kendimi toparlamam lazım yoksam kızıyoo ben sana bi yere gitme demiyo muyum diyoo :bbo:
benim herif daha ortalarda bilem yok Çok üzgünüm çoook
canim burda siparis üzerine dogum yaptirilmiyoşakkıdı
ayse sona cok yaklasti bi sanciya bakiyo durumu
bende de ayni sey olucak
eger dogum sirasinda bi anormallik olrsa sezeryana aliyolar... yok bebek 4 kilo yok ters duruyo burda öyle seyler yok normal dogumu destekliyo doktorlar
benim kızım da ters(( %4 müş bebişlerin ters gelme ihtimali o da beni buldu (( neyse sağlıklı olsun da sezeryan da olurum farketmez ....
iyi akşamlar kızlar millet firari bütün sanırım bu akşam :)) bende giremiyorum 2-3 gündür doğru düzgün. ay bu doğum öncesi hazırlıklar ve temizlik operasyonları bıktırdı beni walla. bitmiyo bi türlü.3 gündür kayınvalidem bende o temizlik yapıyo bende peşinde onu bunu yapıyım derken bittim walla :bbo: perşembe sezeryana giriyorum ama bu gidişle yorgun yorgun giricem doğuma walla...
hayirlisi olsun canim hakkinda.. belkide doguma kadar döner.. sen yürüyüse devam et bacim.. hareket olunca bebisler dönüyorlarmis bazen.. mecbursa yapcak bisey yok ama keyfi olarak sezeryana alan doktorlara kiziyorum bende.. cati darmis falan.. bence cok abartiyorlar..eskiden kadinlarin catisinami bakip doguyormus bebisler..
hadi az kalmis.. selin kizina kavusmaya.. Allah sag saglim kavusmayi nasip etsin..
su temizlik isini sorma tatlim.. bende hergün biseyler yapmaya calisiyorum ama bi oda bugün bitmisse yarin yine dagilmis oluyor.. iki kisi nasil dagitiyos anlamiyorum.. bütün odalarin ayni gün temiz kaldigi olmuyor hic..
Merhaba kızlar sayfanızı görünce yazmadan geçemedim ne güzel hepiniz doğumu bekliyosunuz.benim bebeğim 15+2 de.şmdi ne kadar heyecanlısınızdır.ayyyyyyy ne güzel ya bizimde zamanımız geçsin doğum zamanımız gelsin
kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ben 2009 nisn annesiyim merak edip topiğinize girdim nasıl heyecanlısınızdır siz şimdi güzel anneler. ALLah meleklerinize kavuştursun sizi bir an önce sağlıcakla inşallah.
evet canım ya bitti derken aynen başa dönüyoruz. bi de ben alışmışım her işimi kendim yapmaya yalnız kalmaya eşimle. herkes gözüme batar oldu, her tarafımda birileri dolanıyo. sinirlerim çok gergin bu ara çoookk...
merhaba bayanlarr
heycanki ne heycannn artık hergun topice bi heycanla giriyoruz kim doğum yaptı diyeeeherkes son rötuşları yapıyo bebişler gelio sırasıyla kaydirigubbakcemile2
hamileliğin her evresi ayrı bi heycan ama son dönem gerçekten harika :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?