2009 Kasm Anneleri

ay vallahi geceleri uyuyamayan tek sen değilsin
bende uyuyamadığım halde yataktan çıkmıyorum
sabaha kadar kaç kez wcye gidiorum sayısı yok
zaten yatmak çok zor sağa dönsem olmuo sola dönsem olmuo
kızım karnıma sığmıo zaten küçük göbekim var 3kgye yakın çocuk var içinde
az daha sabredcem dr çok yeme bebek çok şişman olcek dedi bende abur cuburu kestim

günaydın kızlaaaaaaaaaaar
ben hala doğuramadım beni merak etmişiniz
ama ben doğurursam emin olun tv de falan duyarsınız dilmuh doğurdu kk karıları diye anons ettircemkaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaaam gelmiyo benim inatçı oğlum
salı gidem bakam doktora ne diycek
şimdide az temizlik yapcam
erken doğumu tetiklediği falan palavra haaaaaaaakafamçokkarıştı

Günaydın kızlar bende gene uyuyamadım mide bulantısından bel bacak ağrısından saatlerde geri alınıca kötü oldu kocişi bekle dur şimdi bugün pazar pekte girmezsiniz demi şimdi siz

offfffff bugünde pazar gelmezsiniz siz şimdi
bizde saatimizi geri almayı unutmuşuz erkenden kalktık
saat 6 bile olmamıştı yani yeni sisteme göre
şimdide az temizlik yaptım geldim

günaydın dilmuh, günaydın tubiiikkk Şeniz

puufff bi türlü uyuyamıyorum yaa sabah bi kalktım bütün kemiklerim birbirine girmiş ((

peki deterjanla yıkanmıycakmı bunlar yahuuuuuu
ben sabun değmemiş şeye nasıl steril derim nan

evt bende öyle biliyorum ...bulaşık deterjanıyla yıkamada da sorun yok...güzelce yıkıycaz zaten süt artıkları deterjansız temizlenmez...bende amwayin deterjanı var onlar daha az kimyasallı oluyo onla yıkarım...sonra da kaynar suda bekletiyosun o kadar.. kaynatmak yok yani....

needek gııı
birbirizi pişpikliyozz :roflol: :roflol:
ben almıcam sterilizatör ama şu emzirme yastıı kafamı kurcaliii :1shok:
sen nediyyon gııı

emzirme yastığı da almıycam yaa dana gibi şey...yerinden kalkmıyodu baktım bi yerde... bi de onu mu taşıycam...benim arkaaşım normal bi yastık koyuyo o da iş görüyo...zaten dikişler iyileşip bebiş azcık tombullaştı mı gerek kalmıcak bence...ya da bakarım lazım olursa alırım zaten bi günde gönderiyolar...

yaa ben nikedan çanta almıştım..tabi ağustosun sıcağında aldığım için şeker pembesi gayet güzel geldiydi gözüme... :roflol::roflol: şimdi bakıyorum da kışın ortasında onla gezilmezmiş :roflol:.. koyu renk bi çanta almam lazımmm...
emzirme atleti de almadım o da çok gereksiz geliyo aslında...memişler sarkmasın diye sutyen kullanıcaz illaki ...üstüne bi de onu giycez çatlarım ben yaa...aldığım onca don da düşük bel çıktı... gene don almam lazım... oofff bitmiyo yaa...sinir geldi... kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:

günaydın canım
bende almayacam emzirme yastığı atleti falan
sütyen yeter yaaa

Günaydın kızlar bende gene uyuyamadım mide bulantısından bel bacak ağrısından saatlerde geri alınıca kötü oldu kocişi bekle dur şimdi bugün pazar pekte girmezsiniz demi şimdi siz

Tüm kasım annelerine günaydınnnnnn....

günaydın kızlar...
yaa ben de bugün dışarı çıkmak istiyorum ama benim kociş kesin bi bahane bulur çıkmamak için...adam sanki eve yapışık... gitsek de şu çanta işini falan halletsek...puufff...

günaydın kızlar...
yaa ben de bugün dışarı çıkmak istiyorum ama benim kociş kesin bi bahane bulur çıkmamak için...adam sanki eve yapışık... gitsek de şu çanta işini falan halletsek...puufff...

Ya bende çok gezmek istiyorum ama korkuyorum ya dışarda suyum falan gelirse diye...

bende korkuyom valla
ama ne yapalım yaaa
gelirsede rezil oluruz ama bi daha gitmeyiz o markete ne yapalım

Vallahi güzel fikir en iyisi. ya bide şimdi eve kapanırsak zaten çocuk olunca çıkamıyacağız belli süre bunalıma gireriz valla.

Vallahi güzel fikir en iyisi. ya bide şimdi eve kapanırsak zaten çocuk olunca çıkamıyacağız belli süre bunalıma gireriz valla.

valla doğru diyon
evde otur otur şişeriz kız
yada dışarı çıkarken ped kullansak
akıntı hissedince hemen koşsak arabaya falan olmazmı

valla doğru diyon
evde otur otur şişeriz kız
yada dışarı çıkarken ped kullansak
akıntı hissedince hemen koşsak arabaya falan olmazmı

cANIM karar verdim artık takmayacam hiç bişeyi gelirse gelir. zaten her gün bebek hareketlerini dinlemekten hiçbişe yapamaz oldum suyu az benimkinin dr hareketlerine dikkat et dedide ama böylede yaşanmaz ki...

cANIM karar verdim artık takmayacam hiç bişeyi gelirse gelir. zaten her gün bebek hareketlerini dinlemekten hiçbişe yapamaz oldum suyu az benimkinin dr hareketlerine dikkat et dedide ama böylede yaşanmaz ki...

ayyy bu daha zor dimi
bana suyu iyi dedi
ama bende hergün hareketlerine dikkat ediyorum
sabah kalkıyorum hareket etmeyince bunalıma giriyorum
valla bende çok korkuyorum
etraftan abuk sabuk haberler okudum moralim çok bozuldu sabah sabah
normal doğumu istiyodum vaz geçtim gibi
dikişten falan korktuğumdan değil ama okuduğum haber gerçekten buanalıma soktu beni
aman ha haber falan okuma dinleme izleme psikolojin bozulur
bu arada senin kaç haftalık canım
allah kolaylık versin canım yaaaa

canım ne haberi diye sormayacağım. zaten ben sezeryan yapacağım mecbur çocuk ters dr dönmez dedi bakalım hayırlısı ama suyu sınırın altındaymış su içmekten ve yatmaktan sıkıldım çocukta sanki bana inat kıpırdamıyo üfffffff.dün gece kıpırdadıda rahat uyudum eğer sabah hareket etmezse ben bunalıma girecem. 37 haftamdayım canım..işte böyle

yok aman sorma ne haberi diye anlatamam valla
hayatımda ilk defa suydum böyle bişeyi
rabbim kimseye yaşatmasın
allah yardımcınız olsun canım
hareketleri takip edince hep aynı şey oluyo canım yaaa inat ediyolar
az kalmış seninde canım
bi hafta sonra falan sezeryan olur o zaman
tarih aldınızmı

canım dr 9 kasım dedi ama eğer suyu azalırsa bir hafta önce alacak. belli değil benim durum yani.peki sen normal doğum istiyosun heralde bakalım ne zaman gelecek kuzucuğun.bende perşembe dr gidecem ozaman kesinleşir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…