heee kızzz valla heryere baktı baktı ben yorgun karsılıcam sannettı heralde ramazandan berı gelmıyodu o gunu buldu..bıde sabah mısafırı varmıs gorumcemın kayın valıdesı falan benı cagırmak yok amaaaa ıyı oluyo oglunun yanında soylıyo oda duyuyooo....daha nasıl gıdıyoı demedı kızım bı ıhtıyacın varn-mı falan amaaaan allah goruyo benımde her işim rast gıdıyo valla herkes bana acıyo nasıl gıdıyon okula derslerıne cocugun faln dıye ama bana heççç hıssettırmıyo rabbım elhamdulıllah....herseyı bı goren bı duyan var....
normalde günde 8 tane yemek gerekirmiş. özellikle hamilelerin yemesi tavsiye ediliyor cnm. bende çok severim hurmayıaaa iyi ya ben yemeye devam edeyim
neyseki çok severim
tarık ve meryem suresini oku cnm ben ramazanda hatim yapmıştım Allah kabul eylesin seninkinide.bıde inşikak suresını bolbol okuyun dıyolar bıde la havle cekmek ıyıymıs ..bende hatım yapıyom bıde cevsen falan okuyom zaten sırf dogum ıçin degıl ıbadet ıcınde okuyom..yoksa ıhlası kacıyomus okudugumuzun yaptıgımızın ..bence yedıklerımız ıcyıklerımız hatta dusunduklerımız bıle dua yerıne gecıyo..o yuzden nıyetını heçç bozmucan hayatta guzel dusunen guzel gorur guzel goren haytından lezzet alır vesselammm
normalde günde 8 tane yemek gerekirmiş. özellikle hamilelerin yemesi tavsiye ediliyor cnm. bende çok severim hurmayı
bıde inşikak suresını bolbol okuyun dıyolar bıde la havle cekmek ıyıymıs ..bende hatım yapıyom bıde cevsen falan okuyom zaten sırf dogum ıçin degıl ıbadet ıcınde okuyom..yoksa ıhlası kacıyomus okudugumuzun yaptıgımızın ..bence yedıklerımız ıcyıklerımız hatta dusunduklerımız bıle dua yerıne gecıyo..o yuzden nıyetını heçç bozmucan hayatta guzel dusunen guzel gorur guzel goren haytından lezzet alır vesselammm
tarık ve meryem suresini oku cnm ben ramazanda hatim yapmıştım Allah kabul eylesin seninkinide.
neyse ben kaçtım görüşürüz kızlarrr
yemek yicemmm cokacimcoook
valla benim kaynana hep söliy erkek çocuk gününü mutlaka doldurur hatta geçirir deyu öyle olması da iyiymiş o öle diiyy falla kendisi 7 çocuk annesii bi yerde otorite sayılır yane bacım kaydirigubbakcemile3
kiz hadi erkekler gününü dolduruyor benim kiz niye gelmiyo peki? dilmuhta destinada erkek dogurcak.. yoksa benim karnimdakidemi erkekCADIARZU
gülme kiz valla kafayi yicem doguramiyom diye.. her gece sancim oluyor ama uyudummu geciyor.. gerci uykudada ya nisanim geliyor ya suyum.. habire wc ye tasiniyorum.. bi hevesle gidiyom hayal kirikligiyla cikiyom..
bu gece kartanesiyle wanna yi dogurmus gördüm.. girmediler bugün dimi daha? yoksa dogurdularmi?
selam sekerlerrrrr
nasilsinizz
aysecigim sen 40 i doldurup öyle dogurucan bu gidisle :)
selam sekerlerrrrr
nasilsinizz
aysecigim sen 40 i doldurup öyle dogurucan bu gidisle :)
yok canım bende seninle aynıyım valla
artık sıkıldım ha beklemekten
gelsin koklayam diyom
kız kartanesi wanna girmedi bugün
yok onlarda doğurursa biz yeriz heralde kafayıkaydirigubbakcemile3
ama ben hurma yiyom yürüyom iş yapıyom valla yok tık
40a bile raziyim artik ama bu gidisle benim 41 bile dolcak gibi.kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım
yavv baktım hep büytük boy onu nereme sığdıracam
çarşaf gibin oluyor büyükleri ötemden berimden fırtlarr yok anam bu güccüüük ilçede kafamçokkarıştı
ayyy çok şükür geçti ama hepsi
valla bacım ne bileyim ya korkuyorum bakamam falan diye
teyzem aradı sabah
dayım gelmiş almanyadan haftasonu gitcekmiş falan dedi
neyse onun gelmeyeceği kesinleşti artık
bende acaba sezeryan olunca bakabilirmiyim altını değiştirebilirmiyim diye düşündüm
hayırlısı artık
valla bacım kesin karar vermiş değilim de salı belli olcak
bebek 4 kiloya yakınsa normal olmaz demişti doktor
hemen hemen iki hafta önce 3250 ydi bakalım ne kadar oldu
ha doktor normal olur derse beklemeye devam ederim ama sezercik derse salıdan sonra bigün alırız günü
amaaaaan ne bilem bende girdim depresyona
bütün ailemden nefret ediyorum
bi aranıp sorulmazmı yaaa
teyzemde sabah aramış
dayın geldide bilmem nede
bide utanmadan demezmi sen hamilesin duan kabul olur dua ette bilmem ne olsun
bu bilmem ne çok abuk bişey ananemin evi satılacakmış ona dua edecekmişim
ayyyy kocişte gıcık oldu haaa diyoki onlar senin doğum için dua ediyomu acaba
çooook sinir oldum
ne biçim aile bu yaaaa
özge canım sezeryandan sonra süt hemen geliyomu bacım
bide bu humana varya çay hemen içtinmi canım yaaaaaa
bencede bizden önce kimse dogurmasin artik.. bende yiyorum hurma.. bide kusburnu cayi iciyorum.. rahim agzini yumusatiyormus.. merdiven cikiyom is yapiyom yürüyüs yapiyom ama tik yok.. hakkimizda hayirlisi bakalim
bu gidisle ben bile sizden önce dogurucam haaa beceriksiz karilarkaydirigubbakcemile39 u bitiriyonuz daha tik yok
bugün kasiklarim agrip duruyo az önce kil-tüy temizligi yaptim yarin doktora gitcem diye bakalim ne dicek
slm kızlar stres yapmayın ne kadar beklerseniz o kadar geç gelir bebişler.nehiri bebiş nasıl oy yerim ben onu edanın kide çok tatlı ona benzettim
bu gidisle ben bile sizden önce dogurucam haaa beceriksiz karilarkaydirigubbakcemile39 u bitiriyonuz daha tik yok
bugün kasiklarim agrip duruyo az önce kil-tüy temizligi yaptim yarin doktora gitcem diye bakalim ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?