2009 Kasm Anneleri

ne anasının gözüüüü

Allah mazlumu görüyor bacım yalnız değiliz kiii. şükür kimseye muhtaç bırakmıyor Rabbim.

bıde inşikak suresını bolbol okuyun dıyolar bıde la havle cekmek ıyıymıs ..bende hatım yapıyom bıde cevsen falan okuyom zaten sırf dogum ıçin degıl ıbadet ıcınde okuyom..yoksa ıhlası kacıyomus okudugumuzun yaptıgımızın ..bence yedıklerımız ıcyıklerımız hatta dusunduklerımız bıle dua yerıne gecıyo..o yuzden nıyetını heçç bozmucan hayatta guzel dusunen guzel gorur guzel goren haytından lezzet alır vesselammm

tarık ve meryem suresini oku cnm ben ramazanda hatim yapmıştım Allah kabul eylesin seninkinide.

neyse ben kaçtım görüşürüz kızlarrr
yemek yicemmm cokacimcoook

normalde günde 8 tane yemek gerekirmiş. özellikle hamilelerin yemesi tavsiye ediliyor cnm. bende çok severim hurmayı

tarık ve meryem suresini oku cnm ben ramazanda hatim yapmıştım Allah kabul eylesin seninkinide.

neyse ben kaçtım görüşürüz kızlarrr
yemek yicemmm cokacimcoook

allah kabul etsin kızlar

valla benim kaynana hep söliy erkek çocuk gününü mutlaka doldurur hatta geçirir deyu öyle olması da iyiymiş o öle diiyy falla kendisi 7 çocuk annesii bi yerde otorite sayılır yane bacım kaydirigubbakcemile3

kiz hadi erkekler gününü dolduruyor benim kiz niye gelmiyo peki? dilmuhta destinada erkek dogurcak.. yoksa benim karnimdakidemi erkekCADIARZU

gülme kiz valla kafayi yicem doguramiyom diye.. her gece sancim oluyor ama uyudummu geciyor.. gerci uykudada ya nisanim geliyor ya suyum.. habire wc ye tasiniyorum.. bi hevesle gidiyom hayal kirikligiyla cikiyom..

bu gece kartanesiyle wanna yi dogurmus gördüm.. girmediler bugün dimi daha? yoksa dogurdularmi?

yok canım bende seninle aynıyım valla
artık sıkıldım ha beklemekten
gelsin koklayam diyom
kız kartanesi wanna girmedi bugün
yok onlarda doğurursa biz yeriz heralde kafayıkaydirigubbakcemile3
ama ben hurma yiyom yürüyom iş yapıyom valla yok tık

bencede bizden önce kimse dogurmasin artik.. bende yiyorum hurma.. bide kusburnu cayi iciyorum.. rahim agzini yumusatiyormus.. merdiven cikiyom is yapiyom yürüyüs yapiyom ama tik yok.. hakkimizda hayirlisi bakalim

40a bile raziyim artik ama bu gidisle benim 41 bile dolcak gibi.kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım

bu gidisle ben bile sizden önce dogurucam haaa beceriksiz karilarkaydirigubbakcemile39 u bitiriyonuz daha tik yok
bugün kasiklarim agrip duruyo az önce kil-tüy temizligi yaptim yarin doktora gitcem diye bakalim ne dicek

yavv baktım hep büytük boy onu nereme sığdıracam
çarşaf gibin oluyor büyükleri ötemden berimden fırtlarr yok anam bu güccüüük ilçede kafamçokkarıştı

kız koca bez bağlıolar zaten bi kac saat öle duruo sonra orkid gece yetiooozemuszemus

valla ben hallettim sende haledersin ne olcak alısıosun el mahkum olunca opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

özge canım sezeryandan sonra süt hemen geliyomu bacım
bide bu humana varya çay hemen içtinmi canım yaaaaaa

bajım az gelio ben humanna değil muipa still tea içtim iki gün de tam gelmeye baslıo sütün zemuszemus

slm kızlar stres yapmayın ne kadar beklerseniz o kadar geç gelir bebişler.nehiri bebiş nasıl oy yerim ben onu edanın kide çok tatlı ona benzettim

bencede bizden önce kimse dogurmasin artik.. bende yiyorum hurma.. bide kusburnu cayi iciyorum.. rahim agzini yumusatiyormus.. merdiven cikiyom is yapiyom yürüyüs yapiyom ama tik yok.. hakkimizda hayirlisi bakalim

bacım demekki vakti gelmedi daha
hayırlısı olsun
bu gidisle ben bile sizden önce dogurucam haaa beceriksiz karilarkaydirigubbakcemile39 u bitiriyonuz daha tik yok
bugün kasiklarim agrip duruyo az önce kil-tüy temizligi yaptim yarin doktora gitcem diye bakalim ne dicek

he ya valla doğurursun hiç şaşırmamkaydirigubbakcemile3

slm kızlar stres yapmayın ne kadar beklerseniz o kadar geç gelir bebişler.nehiri bebiş nasıl oy yerim ben onu edanın kide çok tatlı ona benzettim

canım saolasın bebiş ii valla canıma okudu bu gece habire acıkıoo deli etti uyutmadı Şeniz

bana baakk sakin bidaha deme bunu klava:
hamileyim filan demem gelirim bak yanina.. annemde frankfurtta zaten.. gel burda dogur deyip duruyor.. ablamin ameliyat 3 kasima ertelendi.. garibim o da arada kaldi.. dogurda bayramda gelirsin diyo.. rüsselsheim darmstad arasi cok degil zati..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…