valla benim kaynana hep söliy erkek çocuk gününü mutlaka doldurur hatta geçirir deyu öyle olması da iyiymiş o öle diiyy falla kendisi 7 çocuk annesii bi yerde otorite sayılır yane bacım kaydirigubbakcemile3
en iyisi yaparsın bencede... sana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın :lepi:bacım istanbuldayken 10 dk lık mesafe vardı aramızda
ama şimdi ben vandayım onlar istanbulda
ha gidincede böyle olacak hep uzak durcam
yeter valla
kız ne huy değişmesi karı gelmiş 60ına nerdeyse
amaaaan sallayamıyomki bacım çok üzülüyom yaaaa
elimde değil ne adilik ne vicdan bu anlamadım gitti
bende salak hala acıyom ona
amaaan bencede sallam benımkıde persembe temızlık için yardımcı kadın gelcektı yanı o gun temızlık olcaktı halılar falan hersey bıde benım oglum yenı 1 sınıf 6 bucukta ewe gelıyo yemek falan 9 a dogru derse baslıyoz bunlar ıkısı sallanıp gelmısler bıze oturmaya ....demezmı bana sende bugun kadın vardı dıye ...allahtan yoktu kahve cay meyve pestılım cıktı uyuz gıbı temızlıgın gecesıne oturmaya mı gelınır yaaa ...cocugun derslerıde kaldı....masus yapıyolar sankı bı acaıp ...işin kotusu belkı annemler de olmucak doguma burda o gelcek allahım yaaa ewı temızlemesem daha ıyı ...heryerı batırırlar ...
en iyisi yaparsın bencede... sana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın :lepi:
kız milletin görüyom ne has akrabaları var birbirleri için canını veriiler
bizede böyle hep seçmece antik insanlar rastliii
amaaan bencede sallam benımkıde persembe temızlık için yardımcı kadın gelcektı yanı o gun temızlık olcaktı halılar falan hersey bıde benım oglum yenı 1 sınıf 6 bucukta ewe gelıyo yemek falan 9 a dogru derse baslıyoz bunlar ıkısı sallanıp gelmısler bıze oturmaya ....demezmı bana sende bugun kadın vardı dıye ...allahtan yoktu kahve cay meyve pestılım cıktı uyuz gıbı temızlıgın gecesıne oturmaya mı gelınır yaaa ...cocugun derslerıde kaldı....masus yapıyolar sankı bı acaıp ...işin kotusu belkı annemler de olmucak doguma burda o gelcek allahım yaaa ewı temızlemesem daha ıyı ...heryerı batırırlar ...
:lepi: güzel fikir
sonra arkanda dedikodu yapmasınlar ne pis karı deyii :roflol: durdukl yere adın çıkar soonra demedi deme
yok yaww benım ew onlra bın basa zaten bılıyo tıtız oldugumu ...yenı koltuk aldım perdelerım yenı eskılerı kaplattım tek iş halıflexlerı sılmek camları sılmek kaldı...amaaan zor valla insan hissedıyo bı negatıf enerjı bazen .şimdi bızımkıler umredeydı dıyokı bana geldıgı gun benım ıkıncı oglusum gelıyo ınş ona gore heeeç bısey yokmus alamamıs o yuzden kendısı kız ıstıyoduda oyle dua etmıs hep ayyy kırılıyorum yaaa ...
hurma yiyom şimdi bakalım faydası olcakmı çok merak ediyom haaaa
bızım burdakı koca karılar derlermış merdıven ın çık acılır dıye dogru olabılır bende denıcem az kalınca ...benım kasımm sonu daha .10 nundan sonra ıncem cıkcam merdıvenlerı ....
anaam ben giriş katta oturuyom
yani hiç merdiven çıkmıyom
ayy ne etsem acaba
yok yaww benım ew onlra bın basa zaten bılıyo tıtız oldugumu ...yenı koltuk aldım perdelerım yenı eskılerı kaplattım tek iş halıflexlerı sılmek camları sılmek kaldı...amaaan zor valla insan hissedıyo bı negatıf enerjı bazen .şimdi bızımkıler umredeydı dıyokı bana geldıgı gun benım ıkıncı oglusum gelıyo ınş ona gore heeeç bısey yokmus alamamıs o yuzden kendısı kız ıstıyoduda oyle dua etmıs hep ayyy kırılıyorum yaaa ...
hiç merdivenlerle aram yok benimm nefesim gidiii iki basamakta. :bbo:bızım burdakı koca karılar derlermış merdıven ın çık acılır dıye dogru olabılır bende denıcem az kalınca ...benım kasımm sonu daha .10 nundan sonra ıncem cıkcam merdıvenlerı ....
hurmayla ılgılıde ayetı kerıme var meryem suresu-ınde emınım faydası olur ama vakıt saat derler hayırlısıyla gelsın inş....
aman yapmayı ver bırak heryeri .... götürsün ev senin evin isterlerse arkadan konuşsunlar.
kadın zoruna bak yaaa cinssssklava: tam dayaklıkkkkk
hurma yiyom şimdi bakalım faydası olcakmı çok merak ediyom haaaa
cnm emziren bi arkadaşım var medine hurmasını ye diyor
sütün kıvamınıda iyi yapıyormuş aklında bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?