2009 Kasm Anneleri

hasta bezi bende almadım hastanede veriliyor sonrasıda çocuk bezinin kenarlarını kestim onu kullanırım diye düşündüm

doğru diyon bacım mecbur kalınca yapcam nasıl olsa
amaaaaan bebişler iyi olsunda biz nasıl olsa düzeliyoz dimi
slm kızlar stres yapmayın ne kadar beklerseniz o kadar geç gelir bebişler.nehiri bebiş nasıl oy yerim ben onu edanın kide çok tatlı ona benzettim
hoşgeldin canım
slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah ya canlarım opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım

slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah ya canlarım opuyorumnanaktan

hosgeldin canim..

bacım demekki vakti gelmedi daha
hayırlısı olsun

he ya valla doğurursun hiç şaşırmamkaydirigubbakcemile3

hayirlisi artik vakti zamani dolunca elbet cikicaklar..ama stres oluyoz elimizde degil napalim..

canım saolasın bebiş ii valla canıma okudu bu gece habire acıkıoo deli etti uyutmadı Şeniz

kiz özge asrin 2haftalik oldu biz daha dogurcaz.. güya pesinden gelicektik.. sen mama takviyesimi yapiyosun.. hani ilk 6ay sadece anne sütü diyorlardi..

hoşgeldin canım

hoşgeldin canım

biraz canın yanıo ama inan bi haftaya bişeciğin kalmıo sıkıcan dişini artık gecer hepsiiiopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım

hoşgeldin canım

hoş bulduk canım dün akşam çokkötüydüm bulantı ve ishal uyumadım hiç şimdi biraz daha iyiyim bebkta eskisi gibi hareket etmiyor bu gün acaba oda mı etkilendi

açıksın annesi keşke bütün bebekler gündüz huysuzluğu olsada gece uyusa oy kızımı merak ediyom berram benim ya

opuyorumnanaktan ilk kez böle yapıo cıldırttı beniii

siz uyusuksunuz kızım ben napıım oğlanın yarı kırkı cıktı sizde tık yok dahazemuszemusyetmio bajım süt yetmeyince mecbur mama veriom:sinifsinif:

üff kzlar sicak bastiki öyle.. ben az disari cikicam.. evde kalörifer yaniyo.. kocis üsüyo ben yaniyom.. nolcak böyle yaa... disarsida buz gibi.. cisim geliyo hepkaydirigubbakcemile3yarimm saat dolanip gelelim biz.. hadi görüsürüz öptüm hepinizi..

biraz canın yanıo ama inan bi haftaya bişeciğin kalmıo sıkıcan dişini artık gecer hepsiiiopuyorumnanaktan

e normal doğumdada 15 güne yakın oturamıyomuşsun
çokta fark yok demek
hoş bulduk canım dün akşam çokkötüydüm bulantı ve ishal uyumadım hiç şimdi biraz daha iyiyim bebkta eskisi gibi hareket etmiyor bu gün acaba oda mı etkilendi

geçmiş olsun canım
kız benimki hiç çatlamadı ama leke çok var en iyi yanı yüzüme atmadı koltuk altı ve gögüslerede ne yapacam bilmiyom çok kötü duruyor

ohooooooo benim göbiş harita gibi oldu bile

he ya valla doğurursun hiç şaşırmamkaydirigubbakcemile3
yok yaa benim daha3 haftam var dursun durdugu kadar ben cagirmiyom sizin gibi

canım saolasın bebiş ii valla canıma okudu bu gece habire acıkıoo deli etti uyutmadı Şeniz

özgeee kesintisiz kac saat uyuyo bebisin

tamam yauuff sustum:kedi:
gel kiz burda dogur valla süper olur...
aa bu arada eger bu taraflara gelirsen kesinlikle görüselim madem annende yakinmis

ya kızlar göbişimin alt kısmı acıyo
acaba çatlaklardan dolayımı ki
baya varda çatlak
catlak kasinti yapar diyolar
acaba sancida sen mi anlamiyon

kaydirigubbakcemile3
hadi gitte biraz dolaş bacım kendine gelirsin

kızlar çıkacam by

güle güle canım

kız yok anlarım sancı olsa
bu acıyo bacım
göbiş derisi acıyo yani
içten değil
galiba çatlaklardan kaynaklanıyo anlamadımki

nehiri genel anestesimi oldun anlatsana

genel oldum canım opuyorumnanaktan

e normal doğumdada 15 güne yakın oturamıyomuşsun
çokta fark yok demek

geçmiş olsun canım

ohooooooo benim göbiş harita gibi oldu bile

e tabi tek farkı karnının kesilmesi opuyorumnanaktankendini salmazsan 1 haftada herseyin geciooopuyorumnanaktan

en gec 3.5 saat canım opuyorumnanaktan

kız yok anlarım sancı olsa
bu acıyo bacım
göbiş derisi acıyo yani
içten değil
galiba çatlaklardan kaynaklanıyo anlamadımki

okadar cok mu catladi göbegin kremle birazcik bakalim ise yarar belki
benim göbiimm hic catlamadi memelerimde 3 -5 cizgiden baska bisecik yok:lepi:

en gec 3.5 saat canım opuyorumnanaktan
oyyy masallah oglusuna uyu düzeni yine iyiymis kimileri saat basi uyaniyolarmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…