kız koca bez bağlıolar zaten bi kac saat öle duruo sonra orkid gece yetiooozemuszemus
valla ben hallettim sende haledersin ne olcak alısıosun el mahkum olunca opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bajım az gelio ben humanna değil muipa still tea içtim iki gün de tam gelmeye baslıo sütün zemuszemus
hoşgeldin canımslm kızlar stres yapmayın ne kadar beklerseniz o kadar geç gelir bebişler.nehiri bebiş nasıl oy yerim ben onu edanın kide çok tatlı ona benzettim
slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah ya canlarım opuyorumnanaktan
canım saolasın bebiş ii valla canıma okudu bu gece habire acıkıoo deli etti uyutmadı Şeniz
slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah ya canlarım opuyorumnanaktan
bacım demekki vakti gelmedi daha
hayırlısı olsun
he ya valla doğurursun hiç şaşırmamkaydirigubbakcemile3
canım saolasın bebiş ii valla canıma okudu bu gece habire acıkıoo deli etti uyutmadı Şeniz
doğru diyon bacım mecbur kalınca yapcam nasıl olsa
amaaaaan bebişler iyi olsunda biz nasıl olsa düzeliyoz dimi
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
doğru diyon bacım mecbur kalınca yapcam nasıl olsa
amaaaaan bebişler iyi olsunda biz nasıl olsa düzeliyoz dimi
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
açıksın annesi keşke bütün bebekler gündüz huysuzluğu olsada gece uyusa oy kızımı merak ediyom berram benim ya
hosgeldin canim..
hayirlisi artik vakti zamani dolunca elbet cikicaklar..ama stres oluyoz elimizde degil napalim..
kiz özge asrin 2haftalik oldu biz daha dogurcaz.. güya pesinden gelicektik.. sen mama takviyesimi yapiyosun.. hani ilk 6ay sadece anne sütü diyorlardi..
ya kızlar göbişimin alt kısmı acıyo
acaba çatlaklardan dolayımı ki
baya varda çatlak
biraz canın yanıo ama inan bi haftaya bişeciğin kalmıo sıkıcan dişini artık gecer hepsiiiopuyorumnanaktan
hoş bulduk canım dün akşam çokkötüydüm bulantı ve ishal uyumadım hiç şimdi biraz daha iyiyim bebkta eskisi gibi hareket etmiyor bu gün acaba oda mı etkilendi
kız benimki hiç çatlamadı ama leke çok var en iyi yanı yüzüme atmadı koltuk altı ve gögüslerede ne yapacam bilmiyom çok kötü duruyor
yok yaa benim daha3 haftam var dursun durdugu kadar ben cagirmiyom sizin gibihe ya valla doğurursun hiç şaşırmamkaydirigubbakcemile3
bana baakk sakin bidaha deme bunuklava:
hamileyim filan demem gelirim bak yanina.. annemde frankfurtta zaten.. gel burda dogur deyip duruyor.. ablamin ameliyat 3 kasima ertelendi.. garibim o da arada kaldi.. dogurda bayramda gelirsin diyo.. rüsselsheim darmstad arasi cok degil zati..
catlak kasinti yapar diyolarya kızlar göbişimin alt kısmı acıyo
acaba çatlaklardan dolayımı ki
baya varda çatlak
üff kzlar sicak bastiki öyle.. ben az disari cikicam.. evde kalörifer yaniyo.. kocis üsüyo ben yaniyom.. nolcak böyle yaa... disarsida buz gibi.. cisim geliyo hepkaydirigubbakcemile3yarimm saat dolanip gelelim biz.. hadi görüsürüz öptüm hepinizi..
kızlar çıkacam by
yok yaa benim daha3 haftam var dursun durdugu kadar ben cagirmiyom sizin gibi
özgeee kesintisiz kac saat uyuyo bebisin
tamam yauuff sustum:kedi:
gel kiz burda dogur valla süper olur...
aa bu arada eger bu taraflara gelirsen kesinlikle görüselim madem annende yakinmis
catlak kasinti yapar diyolar
acaba sancida sen mi anlamiyon
nehiri genel anestesimi oldun anlatsana
e normal doğumdada 15 güne yakın oturamıyomuşsun
çokta fark yok demek
geçmiş olsun canım
ohooooooo benim göbiş harita gibi oldu bile
yok yaa benim daha3 haftam var dursun durdugu kadar ben cagirmiyom sizin gibi
özgeee kesintisiz kac saat uyuyo bebisin
tamam yauuff sustum:kedi:
gel kiz burda dogur valla süper olur...
aa bu arada eger bu taraflara gelirsen kesinlikle görüselim madem annende yakinmis
catlak kasinti yapar diyolar
acaba sancida sen mi anlamiyon
genel oldum canım opuyorumnanaktan
e tabi tek farkı karnının kesilmesi opuyorumnanaktankendini salmazsan 1 haftada herseyin geciooopuyorumnanaktan
kız yok anlarım sancı olsa
bu acıyo bacım
göbiş derisi acıyo yani
içten değil
galiba çatlaklardan kaynaklanıyo anlamadımki
oyyy masallah oglusuna uyu düzeni yine iyiymis kimileri saat basi uyaniyolarmis..en gec 3.5 saat canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?