2009 Kasm Anneleri

delırdınmı bacım yaaa yorma kendını
ben walla yuruyunce bıle yoruluyorum kasıklarım fena agrıyo nedense
bıde ıkı gundur sankı alta baskı yapıyo ayaklarıyla
ters durdugu ıcın
sırtınıda sag tarafıma yaslıyo,
orası yamulup kalıyo hep sagda hep sagda benım oglan

valla ben ev temizlme işini annem gelince hallatecem
kadınla annem yapar mutfağıma kadın sokmak istemiorum
mutfağı anneme diğer yerleri kadına yaptırmayı düşünüorum

maşşallah senin kociş epey yardımcı sene
ohh ne güzel bizimki birini yapsa birini yapmaz beni deli ediyy kötükedihüso

kızlar benım sat a gore
aralık 11
ama mesela ordakı aralık annelerınde kı genelıne sezeryan demıs doktor
burda masallah hemen hemen normal hepsi..
bı benmıyım nan sezeryan

maaşalah diyelim nazar değmesin
güle güle kirletin şekerim
çok iş yapmışınız bide temizlik üstüne alışveriş
ben çıkamazdım kesin

nan sana inat 25 dk yürüyecem

kızlarr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz bakalımmm
doğuran var mı?giremedım 2 günüdr.nazlıdan ve marttan haber var mı kım özet gecebilir bana...
dılmuhtan haber var mı?
bende dün hep yattım hastalıktan bugün anca iyiyim.bugünde yeğenım geldi sabahtan temızlık yemekle uğraştım öldüm yoruldum.şimdi eşimle maç izlemeye gittiler bende uzandım azcık hemen kk ya bakayım dedım herkes iyi mi

:1shok::1shok::1shok:ee be güzelim naptın sen ya,bu kaa işe bel mel kalmaz bebe de gelir allah korusun erken daha yahu,koca yapsaydı bari hepsini,sen yemek yapsaydın sadce:1shok:
evet ya kış geceleri artık saatlerde alındı,en sevmediğim günler,bunalım oluyorum alışana kadar..zaten saatlerin geri alınması insanların psikolojilerini olumsuz etkiliyomuş gerçektende okumuştum:bbo:
canım ne oluyo size yav:1shok::1shokerde asılır mı bu halinle,beben aşağı iner allah korusun,cam silme neyse de onu bende yaptım:kedi:dikkat et anacım ya..

narçiçeği ablana çooook geçmiş olsun

saol canımyaa ne olursa olsun doğuma girmeden iki üç torba kan ayarlamak gerek bence ne olur olmaz en azından kan grubu uyanların tlf alıp konuşmak gerek
atoni kanaması gelişti netten araştırsanız çok tehlikeli bi olayy Allah korusunn

kızlar benım sat a gore
aralık 11
bı benmıyım nan sezeryan

yok canım be ya,şimdiye kadarkiler hep bişey çıktı sezeryan oldu..bende normal istiyom amma kordondu,açılma yok gibi sebeplerlen bizde de öyle olamsından korkuyom:bbo:

napam kııı yapmak zorundayım ben öle anneme felan yaptırmak istemim sağolsun kocişin yardımıylan yaptım hem oturnca ben daha çok sarhş gibi olim körükleşim hacııı dinamik olmak istim
benim oğlanda hep sağda canım yaaa çöktü resmen sol yanım:1no2::1no2:
maşşallah senin kociş epey yardımcı sene
ohh ne güzel bizimki birini yapsa birini yapmaz beni deli ediyy kötükedihüso

yardımcı oldu sağolsun emme dilim heç durmadı hacı valla başım ağrıdı konuşmaktan buseye bağırmaktan daha çok yorulduma.s

ewt dediğin çok doğru Allah herkese sağlıklı sıhhatli sorunsuz doğum yapmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: ay benim kan grubum eşim ve annemle aynı

yaw aslında bende esımleyaparım ewımın ısını
ıkı ay once ew genel ve derın olarak temıslendı kapısını kapattım anneme geldım
bıs ılınıp supurulup oturulcak
bak su an oturuyom ya
nasıl asagı wuruyo
sag tarafımızda bu yaramazlar ne ıs yapıyo hec bılmıyom
sırt ustu yatınca sag taraf sıs sol cokuk
komık duriii yaw

maaşalah diyelim nazar değmesin
güle güle kirletin şekerim
çok iş yapmışınız bide temizlik üstüne alışveriş
ben çıkamazdım kesin

nan sana inat 25 dk yürüyecem
nan gel şunu yarım saat yapalım hacı benim hatrım için:roflol::roflol::roflol:

ayyy oda çok yoruldu yavvv o kaaa şei nasıl yapsın yanlız onunda bi pazar günü var ben deniz o pazarınıda hallediyom iştekaydirigubbakcemile3

yok canım be ya,şimdiye kadarkiler hep bişey çıktı sezeryan oldu..bende normal istiyom amma kordondu,açılma yok gibi sebeplerlen bizde de öyle olamsından korkuyom:bbo:

ınsallah sorunsuz normal olur herkseınkı
ama benı bebsıım ters
sezeryan olucka gıbı bakalım

kızlar ahan cıkıyom ben belım agrıdı
ay zaman gectıkce agrılarım artıyo pek naslı oldum yawwww
tukureyım bu ısehihoyyyt

eyı geceler canıkolarımmm

heee gıııı çok komik görüniiii yamultuyo bizi bunnar ben hiç sağıma yatamıyom hep sola sağda bebek var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar benım sat a gore
aralık 11
bı benmıyım nan sezeryan
valla hiçç bilmiyoz bacım şimdi normal gözüküyo ama son anda herkes sezeryan olabülüü şu alamanyadaki gacılar haricindde -tatlicadiarzu-

anam biri temızlık yemek yapmışş,odalar değişmiş yazık krispim sanada bebişinede bu kadar eziyet etme...ayaklarını dıkde şişliği insin bırazzzz...
biride cam silip perde asmışş narciceğimm aman canım sakın bidaha yapmayın ya erken doğum olcak bekleyın eşlerinizi yada yakınlarınızı çağırıp perde astırın...
yazık size,bebişlereeeekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…