yok daa kaynatmadııımmkartanesiiii kaynattınmı
ben bi sefer kaynattım şimdi ikinci kez kaynatcam ama
daha az bu sefer 3dkcık sabunlayamadımya
bıraksalar sabaha kdr kaynatcam kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk kızlar nasılsınız
canım benım aşk olsun öle deme zaten doğuma az kaldı en hafif yorgunlukla gecirin diye diyom cenım benımmmopuyorumnanaktancanım benim sağol düşündüğün içinŞenizŞeniz ben alışkınım datlum kendimi yormaya delidir ne yapsa teridir misali:roflol::roflol:
oldu canım yarın bende kaynatcam sağoll tatlımmzemuszemusolur canım ama iyice kurulaman lazım
emziğinde ağzını iyice sıkıp içinde su bırakmamak lazımmış
öyle canım haklısın kımsenın kımseye faydası yok ama yavaş yavaş yap bari olmaz mıı.ablanda içinde geçmiş olsun canım....inş canım normal olurda hemencecık ayağa kalkar kendı işimizi yapabiliriz gene canımm,hayırlsı olsunnahh canımyaa kimsenin yardıma geleceği filan yok hee anam yaşlı zati şimdikte ablam bakiyy onun doğumuda çok zor geçti daha epey yatar
kaynanamda yaralı parmağa şetcekyaa kendini ağırdan satıyokötükedihüso sen doğur ben gelirim diyoo aman lazım deği Allah kimseye muhtaç etmesin İnşallah normal olurda hemen iyileşir kalkarım
ewet canım yaa yazık tabii bunları yaptım akşama kadar yattım
iyice dinlenmişim şükürr şimdikte oluşum uyuyo yavyumm yaa artık iyice hisseder oldum ayakları elleri nerde poposu nerde pek datlular yavv
slm canıcm hoşgeldınnselam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
selammm
of sabah demiştim ya dedem rahatsızlanmış diye durum baya ağırlaşmış sanırsam annem sabah samsuna gidio mafoldumben
kayınpeder hastanede yatıyo kocam onla uğraşıyo şimdi anacımda babasının yanında olmak istio haklı olarak o da samsuna gidio doğum öncesi kaldım bi başıma mafoldumben
of sabah demiştim ya dedem rahatsızlanmış diye durum baya ağırlaşmış sanırsam annem sabah samsuna gidio mafoldumben
kayınpeder hastanede yatıyo kocam onla uğraşıyo şimdi anacımda babasının yanında olmak istio haklı olarak o da samsuna gidio doğum öncesi kaldım bi başıma mafoldumben
selamlar kızlar, ne var ne yok giremedim bugün hiç var mı kaçak doğuran aramızda :) ben bu akşam maçı izlerken doğurmadımya daha doğurmam zamanım gelmeden :) gol oluyo ben zıplıyorum havalara herkes yavaş doğurucan diyo banaama güzel maçtı...
hoşgeldin canımselamlar kızlar, ne var ne yok giremedim bugün hiç var mı kaçak doğuran aramızda :) ben bu akşam maçı izlerken doğurmadımya daha doğurmam zamanım gelmeden :) gol oluyo ben zıplıyorum havalara herkes yavaş doğurucan diyo banaama güzel maçtı...
demek doğuran eden yok :)) hoşbulduk özlemcim bu arada... kızlar bu arada 4 gün sonra doğuma gidiyorum yaa. hergece doğuruyorum rüyamda. sanki 3 yıldır hamileyim o kadar sabırsızım ki artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?