2009 Kasm Anneleri

kartanesiiii kaynattınmı
ben bi sefer kaynattım şimdi ikinci kez kaynatcam ama
daha az bu sefer 3dkcık sabunlayamadımya
bıraksalar sabaha kdr kaynatcam kaydirigubbakcemile3
yok daa kaynatmadııımm
meyve yiyomm
meyvemi yiyem de kaynatem baariii :lepi:
hoşbulduk kızlar nasılsınız

napalımmm
ben iileşmeye çalışıomm kafamçokkarıştı

canım benim sağol düşündüğün içinŞenizŞeniz ben alışkınım datlum kendimi yormaya delidir ne yapsa teridir misali:roflol::roflol:
canım benım aşk olsun öle deme zaten doğuma az kaldı en hafif yorgunlukla gecirin diye diyom cenım benımmmopuyorumnanaktan
olur canım ama iyice kurulaman lazım
emziğinde ağzını iyice sıkıp içinde su bırakmamak lazımmış
oldu canım yarın bende kaynatcam sağoll tatlımmzemuszemus
öyle canım haklısın kımsenın kımseye faydası yok ama yavaş yavaş yap bari olmaz mıı.ablanda içinde geçmiş olsun canım....inş canım normal olurda hemencecık ayağa kalkar kendı işimizi yapabiliriz gene canımm,hayırlsı olsunn
selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
slm canıcm hoşgeldınn
kızlar ben çıkayım eşim gelır bırazdan meyve fln soyayım.maçtan gelırlerr...
öpüyorum herkesi sevgiyle kalınnnnopuyorumnanaktan

selaaaaaammm acuk dinlendim geldim
bacaklarımı uaztim size bakem dedim nediniz

eee maç bitti cimbomlu fenerzedelere geçmişler olsun yaaa nasip ikinci yarıda belki yenersiniz fisfisfis
fenerli çiçko bi karu olarak tekrar tekrar geçmiş olsun :roflol::roflol:

of sabah demiştim ya dedem rahatsızlanmış diye durum baya ağırlaşmış sanırsam annem sabah samsuna gidio mafoldumben
kayınpeder hastanede yatıyo kocam onla uğraşıyo şimdi anacımda babasının yanında olmak istio haklı olarak o da samsuna gidio doğum öncesi kaldım bi başıma mafoldumben

aboooooooo geçmişler olsun cerin kız inşallah deden iyi olurda annede doğumda yanında olur kız :Saruboceq:

sağlık olsun ya eşinden yakınmıştın sonuçta onunlada ilgilenmek zorunda dua et

selamlar kızlar, ne var ne yok giremedim bugün hiç var mı kaçak doğuran aramızda :) ben bu akşam maçı izlerken doğurmadımya daha doğurmam zamanım gelmeden :) gol oluyo ben zıplıyorum havalara herkes yavaş doğurucan diyo bana ama güzel maçtı...

doğuran yok şimdilik

geçmiş olsun canım, inşallah deden iyileşir
annen yanına gelir

demek doğuran eden yok :)) hoşbulduk özlemcim bu arada... kızlar bu arada 4 gün sonra doğuma gidiyorum yaa. hergece doğuruyorum rüyamda. sanki 3 yıldır hamileyim o kadar sabırsızım ki artık :)

canım herşeyde bir hayır vardır üzülme bak benim annemde yok yanımda sadece eşim var
oda bi gittimmi gelemio biliosun kızınla senin sağlığın yerinde olsun önemli olan bu :1hug:

kıslar ben kaçıyorum yarın bebek şekeri siparişimi vericem
yarısnı çubuklu yarısını magnetli yapmaya karar verdim opuyorumnanaktan

demek doğuran eden yok :)) hoşbulduk özlemcim bu arada... kızlar bu arada 4 gün sonra doğuma gidiyorum yaa. hergece doğuruyorum rüyamda. sanki 3 yıldır hamileyim o kadar sabırsızım ki artık :)

filizcim hayırlısı olsun Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…