2009 Kasm Anneleri

kızlar biberonları ve emzikleri bol su içinde 5dk
kaynatıcakmışız ben şimdi yapıcam
kesinlikle bulaşık makinasına atılmıycakmış

heç bişe olmaz kııı allah büyük ne kadar hareket o kadar bereket vaaallla bern oatramam öle çakılır kalırım a.s

ah hanımlar ah iyi günleriniz bunlar tadını çıkarın veletler güzel oldukları kadar çok fenaymış.Booooool bol uyuyun çok ihtiyacınız olacak..bir avazda kurtulun rabbim meleklerinizi bağışlasın size..

makineye atma tabe kız küçük bi tencerede 5 dakika kaynat hacı sonra durula okaa işte ben kaynattım küçük bi biberon ve emzik hastane çantama kodum ne olur ne olmaza.s

selam kızlar ne var ne yok bakalımm doğuran varmıı kartanesiii durumunn nasıll ben uslu uslu duruyomm bebek çok aşağıdaa bastırıp duruyooo çıkacakmı bakalımmkaydirigubbakcemile3

ben de yapiiim şimdii

kafamçokkarıştı

bana kalsa uyuycamda uyuyamıyorum ki
uzun zamandır ne güsel bi sabah çok rahat bi uyku geçirdim die uyanmadım vallahi
her sabah her yerim ağrıo dönemiorum die sızlanark uyanıyorum

bende yarın yapayım bari ya sterilazatör almadım napayım kaynatıcam....kaynattıktan sonra da doğum çantama koymadan buzdolabı poşetlerine koyup ağzını kapatım öle koyım dedimm olur demı canımmm
heç bişe olmaz kııı allah büyük ne kadar hareket o kadar bereket vaaallla bern oatramam öle çakılır kalırım a.s

canımm benım tabı herkesın yapısı farklı işine karışmam ama kendınızi genede çok yormayın diye dedımmm

canım benim sağol düşündüğün içinŞenizŞeniz ben alışkınım datlum kendimi yormaya delidir ne yapsa teridir misali:roflol::roflol:

bende yarın yapayım bari ya sterilazatör almadım napayım kaynatıcam....kaynattıktan sonra da doğum çantama koymadan buzdolabı poşetlerine koyup ağzını kapatım öle koyım dedimm olur demı canımmm

olur canım ama iyice kurulaman lazım
emziğinde ağzını iyice sıkıp içinde su bırakmamak lazımmış

bana kalsa uyuycamda uyuyamıyorum ki
uzun zamandır ne güsel bi sabah çok rahat bi uyku geçirdim die uyanmadım vallahi
her sabah her yerim ağrıo dönemiorum die sızlanark uyanıyorum

ayy ben camış kimin uyuyoomm :kedi:

ahh canımyaa kimsenin yardıma geleceği filan yok hee anam yaşlı zati şimdikte ablam bakiyy onun doğumuda çok zor geçti daha epey yatar
kaynanamda yaralı parmağa şetcekyaa kendini ağırdan satıyokötükedihüso sen doğur ben gelirim diyoo aman lazım deği Allah kimseye muhtaç etmesin İnşallah normal olurda hemen iyileşir kalkarım
ewet canım yaa yazık tabii bunları yaptım akşama kadar yattım
iyice dinlenmişim şükürr şimdikte oluşum uyuyo yavyumm yaa artık iyice hisseder oldum ayakları elleri nerde poposu nerde pek datlular yavv

kartanesiiii kaynattınmı
ben bi sefer kaynattım şimdi ikinci kez kaynatcam ama
daha az bu sefer 3dkcık sabunlayamadımya
bıraksalar sabaha kdr kaynatcam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…