anam biri temızlık yemek yapmışş,odalar değişmiş yazık krispim sanada bebişinede bu kadar eziyet etme...ayaklarını dıkde şişliği insin bırazzzz...
biride cam silip perde asmışş narciceğimm aman canım sakın bidaha yapmayın ya erken doğum olcak bekleyın eşlerinizi yada yakınlarınızı çağırıp perde astırın...
yazık size,bebişlereeeekaydirigubbakcemile
kızlar biberonları ve emzikleri bol su içinde 5dk
kaynatıcakmışız ben şimdi yapıcam
kesinlikle bulaşık makinasına atılmıycakmış
ben de yapiiim şimdiikızlar biberonları ve emzikleri bol su içinde 5dk
ah hanımlar ah iyi günleriniz bunlar tadını çıkarın veletler güzel oldukları kadar çok fenaymış.Booooool bol uyuyun çok ihtiyacınız olacak..bir avazda kurtulun rabbim meleklerinizi bağışlasın size..
ah hanımlar ah iyi günleriniz bunlar tadını çıkarın veletler güzel oldukları kadar çok fenaymış.Booooool bol uyuyun çok ihtiyacınız olacak..bir avazda kurtulun rabbim meleklerinizi bağışlasın size..
bende yarın yapayım bari ya sterilazatör almadım napayım kaynatıcam....kaynattıktan sonra da doğum çantama koymadan buzdolabı poşetlerine koyup ağzını kapatım öle koyım dedimm olur demı canımmmkızlar biberonları ve emzikleri bol su içinde 5dk
heç bişe olmaz kııı allah büyük ne kadar hareket o kadar bereket vaaallla bern oatramam öle çakılır kalırım a.s
bende yarın yapayım bari ya sterilazatör almadım napayım kaynatıcam....kaynattıktan sonra da doğum çantama koymadan buzdolabı poşetlerine koyup ağzını kapatım öle koyım dedimm olur demı canımmm
canımm benım tabı herkesın yapısı farklı işine karışmam ama kendınızi genede çok yormayın diye dedımmm
bende yarın yapayım bari ya sterilazatör almadım napayım kaynatıcam....kaynattıktan sonra da doğum çantama koymadan buzdolabı poşetlerine koyup ağzını kapatım öle koyım dedimm olur demı canımmm
bana kalsa uyuycamda uyuyamıyorum ki
uzun zamandır ne güsel bi sabah çok rahat bi uyku geçirdim die uyanmadım vallahi
her sabah her yerim ağrıo dönemiorum die sızlanark uyanıyorum
anam biri temızlık yemek yapmışş,odalar değişmiş yazık krispim sanada bebişinede bu kadar eziyet etme...ayaklarını dıkde şişliği insin bırazzzz...
biride cam silip perde asmışş narciceğimm aman canım sakın bidaha yapmayın ya erken doğum olcak bekleyın eşlerinizi yada yakınlarınızı çağırıp perde astırın...
yazık size,bebişlereeeekaydirigubbakcemile
gitme canımbi selam verdik gene almamışınız:umursamaz:...
ahanda gidiyom zaten......
nan ben saa cvp verdim ya delüüü :mymeka:bi selam verdik gene almamışınız:umursamaz:...
gitme canım
hoşgeldin ben de yeni geldim a.s.
güle güle canım dinlen tabeneyse karular ben çıkayım buseyi yatıracam bende uzanıcam e azcıkta dinlenem demi
selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
bi selam verdik gene almamışınız:umursamaz:...
nan ben saa cvp verdim ya delüüü :mymeka:
sen de hoşgeldiiinnn
ben de takıliim ööleee
hoşbulduk kızlar nasılsınızgüle güle canım dinlen tabe
hoşgeldiniiiiz kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?