yok anam yok bu saate kaaa bekledikte ne oldu heç biri doğuramadı en önde olanlar en arkaya gidi yavvv çok tembel bu karular çok ppeeehhhhhh
bunnarı karı diye alanın ben anasını öpim heeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
canım benim bel ağrılarım oluyor birde kasıklarımda ağrı şu an inanki sağ kasığım resmen yanıyor biber dökülmüş gibi bu gün dok gidecektim bizim adam yarın git dedi beni sinir etti sanki ona kalmış ne zaman gideceğim böyle aksi bir adam birde bana onu idare et diyorlar ondanda sıkıldım artık
ay herkeste başlamış ağrılar az az
hadi bakalım tesbih gibi sıraya dizilcez heraldeeee
yav hakkat biz nie doğuramıyok
annem de diyo ki tüm gün oturuyon o bilgisayarın başında
tabii açılman da olmz sancın da
hareketsizsin diyyy
haklı galba yavvv
ama çok da yoruluyorum iş filan da yapınca
ne halt etçez bilmiyom
eskiden biz tarladan gelir doğururduk diyooo annem
he dün ben de didim kocama sen de beni aldın ya pessss:)) herif de şaşırdı gne kavga aranıyom sandııı :roflol:
kendin git bacım olanak varsa tabe
ben olsam kendim giderim vallaa.s
dur daha nan 2 haftası var ne çürümesi akannehirhımmmm başladı sinyaller he canım hade bakalım gerisi gelir inşallah ta pırtlatı ver artık bebeyi çürüyecek yaavvv:roflol:
benimki sürekli bişey sanki ya zaten kafamı kurcalayan da o yok aralık sn tut bilmemne diyolar ya ben de öle ara ara olan bişe yokkibenimde öyle ağrılarım oluyo. uzun da sürüyo 3-4 dak. dr 5 dak. arayla olduğu zaman gel hemen gel dedi ama daha o kadar sık olmuyo.
benim annem geldi ama oğlanın gelesi yok.
canım benim bel ağrılarım oluyor birde kasıklarımda ağrı şu an inanki sağ kasığım resmen yanıyor biber dökülmüş gibi bu gün dok gidecektim bizim adam yarın git dedi beni sinir etti sanki ona kalmış ne zaman gideceğim böyle aksi bir adam birde bana onu idare et diyorlar ondanda sıkıldım artık
dur daha nan 2 haftası var ne çürümesi akannehir
benimki sürekli bişey sanki ya zaten kafamı kurcalayan da o yok aralık sn tut bilmemne diyolar ya ben de öle ara ara olan bişe yokki
anam sen de biraz rahat ol be yaa
herşeyi sorun ediyon gibi geliyo bana kocana karşı yaanii
amann hakkat ya şimdiden oynatıyorlar bizi parmakalrında bu afacanlar ne etçez doğunca bilmiyommmm ama annelerin yanımızda olması iyi bişey en azından tecrübe bi de dayanak işte yoksa bi faydası olmaz ama teselli olur en azındankız bende bu kasılmalar 6. aydan beri var. ama şimdi şiddeti arttı. sıklaştığı zaman gidecez dr.
annemde yanımda şimdi o tecrübeli şimdi anlatıyo böyle olacak şöyle olacak diye rahatlatıyo.
dr. heran gelebilir dedi cumartesi gittiğimde. hatta şimdi doğsa çok rahat olur doğumun dedi ama benim oğlan inatçı çıktı. 2 aydır iş yapmıyom hep yatıyom erken doğum riski var diye şimdide oğlan gelmiyo dalga geçiyo zaar bizle.
sen dur laa sen o kaaa ilerde değelsin 40 haftanın yolunu tutanlara deyom ben
ama hakket sürekli oturmamak lazım haaa harek etmek lazım ben busede heç oturmadım kıı çok hareketliydim 38 haftalık çıkardım onuda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sanki özgedede öyle olmuştu. adet sancım var demişti ama sürekli. bende doğurcan dedimde akşamına suyu gelmişti. istersen dr yakınsa bi gidiver
amannn takma kız kafana ama cnm bu da doğum her an da başlayabilireeeeeeeee sonra işim yok onun dırdırıyla uğraşam çok acayiptir benim adam huy değiştirdi yazdan sonra of ya zaten üzülüyorum bu değişiimine
cnm geçmiş olsun çok ama korkma bana da dr hareketlerine dikkat et didi o günden beri benm gıcık da sabahları çok az oynuyo sanki duydu da dr u gıcıklık ediyo sübhanallahhh amaaa ben de sayayım didim gece deliriyo gündüz yoksa gidicem dr a koşa koşa:) ama başka ilde olunca zor geliy kız:))) boşa takma kafana bak başın da ağrıyo sonra yazık sana kızkızlar naber nasılsınız?dün acildeydim ben yine berram iki gecedir hareketleri az o kadar dürtmemize ragmn bana mısın demiyor.. geç ve az cvp veriyordu birde kasılmam sık oldu karnımda..doktorumda bunlar olursa haber ver demişti..sanırım bilinç altına girmiş ki tedirgin oldum rüyamda bile önceki gün karnımda ölmüş olarak doguyordu bu yüzdende 2 gündür baş agrısı çekiyorum dünde doktorumla konuştum acile gidip nstye girmemi istedi gittim bir sorun olmadı zaten aşırıda kalabalıktı dogru dürüst soruda soramadım..nitekim sonra doktorumla konuştum bugünden için yarın gelsin önce ben tekrar muane edeyim sonra olması sık nstye alırız.dedi..gece yatmadan da hala baş agrım devam ediyordu acilde 10 6 çıkmıştı tansiyon evde ölçtüm yatmadan 13 9 sonra ise 14 10 çıktı eşimde tedirgin oldu. bugün doktora gidecem...bendede durum böyle şimdi ise hareketler normal...
kendin git bacım olanak varsa tabe
ben olsam kendim giderim vallaa.s
sakin olmayıp ne yapacam paniğin ne bana ne de etrafımdakilere faydası olur. birde herşeyi hazır artık. annem yanımda gönül rahatlığıyla doğurabilirim. heyecan tabiki var ama belli etmiyom.amann hakkat ya şimdiden oynatıyorlar bizi parmakalrında bu afacanlar ne etçez doğunca bilmiyommmm ama annelerin yanımızda olması iyi bişey en azından tecrübe bi de dayanak işte yoksa bi faydası olmaz ama teselli olur en azından
ay her an dedi dr hee kız ben heyecandan ölürdüm heraldeeee ne kaaa sakinsinnn
ay ne bilem artık erkeni geçi mi kaldı bunun bacım ya hepimiz topun ağzındayız geçirdik tehlikeli dönemleri artık doğursak da prematüre filan olmıcakkkk
annem doğru diyo biliyom cnm bakalım nası doğurcaz oturup duruyoz tüm gün bilg başında
yok tatlım şimdi bişey yaa gece vardı fisfisfis
benimki sürekli bişey sanki ya zaten kafamı kurcalayan da o yok aralık sn tut bilmemne diyolar ya ben de öle ara ara olan bişe yokki
eeeeeeeee sonra işim yok onun dırdırıyla uğraşam çok acayiptir benim adam huy değiştirdi yazdan sonra of ya zaten üzülüyorum bu değişiimine
ay canım ben ölürdüm kız heyecandan iyisin valla:)sakin olmayıp ne yapacam paniğin ne bana ne de etrafımdakilere faydası olur. birde herşeyi hazır artık. annem yanımda gönül rahatlığıyla doğurabilirim. heyecan tabiki var ama belli etmiyom.
tamam canım bendede gece çok oluyo. birde sancıyla birlikte tuvalete gitme isteği oluyo. adetliykende öle olurdu bana.
kız erkek milleti hepsi arada uyuzlaşıyooo biizmkiler çok mu matah sanırsın?yok kız çok uyuz oluyor bazen
amma meraklısın haa içerde durmasına oturun bekleyin ana kız o zaman
2 hafta daha var dii galiba 42 haftada doğurmak istin hacı gelin ette öle çıkar barikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun mavişkızlar naber nasılsınız?dün acildeydim ben yine berram iki gecedir hareketleri az o kadar dürtmemize ragmn bana mısın demiyor.. geç ve az cvp veriyordu birde kasılmam sık oldu karnımda..doktorumda bunlar olursa haber ver demişti..sanırım bilinç altına girmiş ki tedirgin oldum rüyamda bile önceki gün karnımda ölmüş olarak doguyordu bu yüzdende 2 gündür baş agrısı çekiyorum dünde doktorumla konuştum acile gidip nstye girmemi istedi gittim bir sorun olmadı zaten aşırıda kalabalıktı dogru dürüst soruda soramadım..nitekim sonra doktorumla konuştum bugünden için yarın gelsin önce ben tekrar muane edeyim sonra olması sık nstye alırız.dedi..gece yatmadan da hala baş agrım devam ediyordu acilde 10 6 çıkmıştı tansiyon evde ölçtüm yatmadan 13 9 sonra ise 14 10 çıktı eşimde tedirgin oldu. bugün doktora gidecem...bendede durum böyle şimdi ise hareketler normal...
yok anam daha ne prematüresi şimdi 3 kilo var bebeler yeterde artar bile gelsede olur gelmesedea.sa.samann hakkat ya şimdiden oynatıyorlar bizi parmakalrında bu afacanlar ne etçez doğunca bilmiyommmm ama annelerin yanımızda olması iyi bişey en azından tecrübe bi de dayanak işte yoksa bi faydası olmaz ama teselli olur en azından
ay her an dedi dr hee kız ben heyecandan ölürdüm heraldeeee ne kaaa sakinsinnn
ay ne bilem artık erkeni geçi mi kaldı bunun bacım ya hepimiz topun ağzındayız geçirdik tehlikeli dönemleri artık doğursak da prematüre filan olmıcakkkk
annem doğru diyo biliyom cnm bakalım nası doğurcaz oturup duruyoz tüm gün bilg başında
eeeeeeeee sonra işim yok onun dırdırıyla uğraşam çok acayiptir benim adam huy değiştirdi yazdan sonra of ya zaten üzülüyorum bu değişiimine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?