yok ay ben de dayın gelse nolcak ki yani ne işe yarıcak ki erkek demeye çalıştıydım:) anlatamadım heraldeeeeebu arada bacım sen yanlış anlamışsın dayım bana gelmiyo
kız istanbula geliyodu teyzeme bana hiç uğramıyodu
neyse ben bu aileme hiç girmeyeyim
kısaca şöyle söyliyim
annem vefat ettikten sonra ailemden kimse benimle ilgilenmedi
düğünümede sadece bu teyzem geldi o kadar
oda milletten utandıda geldi
neyse bacım bişey sorcam sana
benim arkadaş sezercik oldu 2 ay önce falan
ondada hemoroid vardı
doktor normal doğur olur ama ben hem bebeği doğurtmaya çalışıp hemde hemoroidle uğraşamam dedi
ıkınırken kanıyomuş galiba
ya sen bi doktorunla konuşsana bu konuyu bacım
yani allah korusun doğum sırasıonda kanarsa zora sokar doktoru
bakalım ne diycek
ama takmada kafana hayırlısı olsun
normal diye tutturma doktora bırak herşeyi güven yani
bende bu gidişimde konuşcam bebek büyükse sezeryan istiycem
zaten doktorum 3500 ü geçerse sezercik dedi
bende kabul ederim zaten
işimede geliyo açıkçası
hem kociş izin alır yanımda olur
hemde altta dikiş olmaz 10 yada fazla oluyomuş 15 gün oturulmuyomuş ne bilem ya
bebeğim iyi olsunda benim için farketmez
gnydn oh maşallah kızzzzz nazar değmesin oğluşunaaa hayırlısı cnmmmmmkızlar günaydın,
cumartesi dr gittik oğluşum 2700 olmuşsuyu çok iyiymiş daha kanala inmemiş sürpriz yapmazsa 16 kasım için epidural sezeryan için gün aldık bundan sonra haftada bir kontrole gidicez
he bizde seni seviyok bacım:)canımın iöçi sağol ya haklısın valla Şeniz
seviyorum sizi kızlar yaaaaaaaaa
iyiki varsınız
hepiniz sıkıntılarımı dinliyosunuz paylaşıyosunuz
allah razı olsun sizlerden
rabbim kolay sağlıklı doğum nasip etsin
hadi yap bakalım:) hamarat karı ben kalkamıyom daha yerimdennnnben bi yemek yapamda gelem
kociş bugün eğitimde
öğlen yemeğe gelebilir
yemek yapamda hazır olsun
çorbam ve pilavım hazırda bide ana yemek olsun oda çıksın aradan
amna buralardayım haaa
açık net
yemeği atıp ocağa geliyom hemen
buzluktan yapcam kolay kolay
ayy sorma herkes aynı heralde şekerimmm ben de pek duygusalım çizgifilm bile izlesem zırlıyom ay noluyo bizeee ben nası doğurcam diye endişeleniyorum sürekli oğlan da bi hareketli ki sormayın sizinkiler de ööle mi kıpır kıpır durmuyo heçcanımmm maşallahhhhoohh günün de kesinleşmiş şimdi sadece bol bol dinlenip güzel mamalar yiyip oğluşu büyütmek kalmış :lepi:
canımm benimmm iyiki bulduk birbirimizi...şimdi geriye dönüp bakıyorum da ne kadar çok şey paylaşmışız...sizler olmasaydınız çoğu şeyi bu kadar rahat atlatabilir miydim bilmiyorum....sabah sabah duygusala bağlattın beni de bugün tüm gün ağlarım ben şimdi....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın arifin karısı:)hepiciğinizee günaydınn a.s.
kzı ne didim de koptun ama boşver kop gitsin bacım sal kendini ohhhh gül doya doyaaaşekercik allah seni bildiği gibi yapsın sabah sabah kopardın beni :)))))
ben çıkıyorum kızlar...önce kahvaltı yapayım ütüler birikti iyice uyuşuklaşmadan biraz ütü yapayım...belki dışarı çıkarım...badem yağım bitti karnım kaşınıp duruyo...bu arada çatlaklar şimdi karnımız çok gergin olduğu için belli olmuyomuş doğumdan sonra bizi süpriz bekliyo olabilir akannehir
hadi öptümmm hepiniziii Şeniz
bende gelinliğimin üstünümü giydirsem kaydirigubbakcemile3
hemide işlemeli
kesemi de kafasına geçiririm olur biter
bende artık 36.haftama girmiş bulunuyorum
yaaa dün gezmeye alışverişe falan çıktık herkes karnıma bakıyor acep bende bir anormallik mi var diye düşündüm yaaaakannehir
sorma ben de her an gözümün ucunda yaşla bekliyorum kocam bi açık versün deyüü :roflol: sonra da herifin canına okuyorum:) olmaz bu böyle ama ne yapalım... cnm hayırlısı olsun inş son zamn insan daha çok tırsıyo haklısın belki de sez daha iyi senin için saati belli en azından kocanla gezmeye gider gibi gitçeniz izni ona göre olur böyle her an yürek ağızda beklmek de pek fena oluyo ya bence başarcaksınız merak etme o senin bi parçan doğduğu anda nası bakacağını da anlıcaksın köyde yaşayan kızlar 15inde doğuruyo da bakıyo ay sen mi bakamıcan tabii kocanın desteği olması lazım cnm o olmadn zor oda sana destk gördüğüm kadarıyla.
stres yapma canm bunu söylemek kolay yapmak zor biliyorum amaaaaannnn boşverrr oh bak teyzen gelcek diye sıkılıyodun o da gelemiyo ii işte kurtuldun bi dertten de sonra gelip napçak ki başına gelmes bence o yok çocuklardı yok okuldu derken bahanesi çooookkkkkkkkkk
ct kocama kızdım ay leş gibi sig kokarak geldi ne içtin gene dedm hani bırakmıştın didim neymiş arkadaşlarıyla buluşmuş bana haber bile vermiyo bi de ct yani, ben d eher an gelcek deyü bekliyorum saat 8 anca geliyo yemeğeeee bide utanmadan sig kokuyo bende dedim ki bundan sonra ilk sig içişinde gidip alcam bi paket bende zorla da olsa kusarak da olsa içicem dedim hadi bakalım bebeğine kıyabilcen mi didim baya bozuldu ay haklıyım amaaaaa o içip duruyo leş gibi o kokuya katlanmak zorundamıyım beeennn hem bazen benm de canımı istetiyo tutsun boğazın ı azcık her ikram edilen sig.a atlamasın bıraktım desin ya 9 aydır bıraktım deyü kandırıyo beniii başka şeyler de söyledi sinir etti beni kıskandım zaten o gün iyice sinirlerim tepeme çıktı sorma bütün akşam hiç konuşmadn oturduk kös kös ben hırkamı ördüm uzandım uyuyomuş gibi yaptım o da gene bi ara dışarı ç.ıktı sinir oldum iiceee
sağol dilmuhcum geçmişi okuyamadım canım ama yine teyzen sanırım takma kafana arkadaşım allah eşlerimizle bebişlerimizle huzurlu mutlu sağlıklı ömürler versin gerisini boşver ana baba kardeş bile dışarıda kalıyor
canımmm maşallahhhhoohh günün de kesinleşmiş şimdi sadece bol bol dinlenip güzel mamalar yiyip oğluşu büyütmek kalmış :lepi:
canımm benimmm iyiki bulduk birbirimizi...şimdi geriye dönüp bakıyorum da ne kadar çok şey paylaşmışız...sizler olmasaydınız çoğu şeyi bu kadar rahat atlatabilir miydim bilmiyorum....sabah sabah duygusala bağlattın beni de bugün tüm gün ağlarım ben şimdi....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımhepiciğinizee günaydınn a.s.
yok ay ben de dayın gelse nolcak ki yani ne işe yarıcak ki erkek demeye çalıştıydım:) anlatamadım heraldeeeee
kız boşver aileni hakkat ya senin ailen kocan ve doğacak olan oğlun artık boşverrr ne kaa iyi de olsa kötü de olsa bi yerden sonra herkes kapının dışında kalıyooo
ya ben de hemoroitten tırsıyorum kız, ben sanki doğum sancısına dayanırım da bu meretin acısına dayanamam gibime geliyo fena bişey ya bi de 3 gündür artık iki iki çıkıyo mübarek az geliyodu sankiii bi de daha büyük biri sanki... amaaan dr a ona bakar şimdi ben dokunamıyom bile çok acıyo ya. akşama ka da geçmez bu, ne bişey yapmaya ne kıpırdamaya geliyo kız bide geçerken anlıyorum popomun içine bişey kaçıyo gibi oluyo .çok komik aslında ahanda geçtiii diye tuvalete koşuyorum:) bence bu hemoroit de deil ya damar şişiyo sanki ne bilem doktora bi dahaki gidişte söylücem muhtemelen söylemesem de görcek zati alttan muayene etçek ya artık bu kolay kolay geçmes doğuma kaa her tuvalete gidişte çıkarrr yok benm dr normale eğilimli ya korkmuyorum o nederse o olacak bi de benm oğlan galiba tam dönemedi yaaaa bi tuhaflık var ya çözemedim duruşundaaa ya aslında normal doğumda önemli olan açılma, benm arkadaşların çoğunda 2-3 dikiş var azcık yane ama kimisi de illa açılmasa da normal doğuruyo ya onlarda o 10 dikiş filan zati bizim drlar o kaa dikiş atçak olsalar direk sezerciğe alırlar merak etme ben ööle dicem zati açılmam olmassa hiç beklemicem zorlamıcam şeker ne yapayım annem kırcak kafamı ama o kaa dikişle de olmazki nazik yer sonuçta karın daha kolay geçer gibime geliyyyy
gnydn oh maşallah kızzzzz nazar değmesin oğluşunaaa hayırlısı cnmmmmm
he bizde seni seviyok bacım:)
ama çok doğru söylüyosun yaaa siz olmasanız ben geçiremezdim bu günleri böyle tasasız bide pimpirikliyimdir ki sormayın:)
hadi yap bakalım:) hamarat karı ben kalkamıyom daha yerimdennnn
ayy sorma herkes aynı heralde şekerimmm ben de pek duygusalım çizgifilm bile izlesem zırlıyom ay noluyo bizeee ben nası doğurcam diye endişeleniyorum sürekli oğlan da bi hareketli ki sormayın sizinkiler de ööle mi kıpır kıpır durmuyo heç
cnm abartmadım kendisi kaşındı ben bırakçam sigarayı didi söz verdi tutsun sözünü yaaaa içmeyiversin alla alaaa... sanki mecburmu içmeyeee... yok tedavi etmez cnm hemo.i ama onun muayenesi de kötü oluyomuş kız bi de bu koca göbekle ona katlanamam valla gene de görür görmese de sorarım nolcak bu halim die gerçi doğumdan sonra geçiyomuş muhtemelen ablamın da çıkmış ama doğumda dr alıvermiş onu da bi dha da çıkmamış bilmiyomki cnm ne der dr aman doycak karnınız işte sorma ben de acıktım bu ne ya sürkli acıkıyom ben kız bebelre artık haftada 400 gr alıyo sen bekleeee kesin 3500ü geçti senin ton tiş bak dimedi dimeçok şükür kociş bana destek
eğer destek olmasa biterdim ben valla
sağolsun ailemin ona yaptıklarını başıoma kakmıyo
kız sende az abartmışın
eğer sürekli içmiyosa boşver gitsin
benimkide evde içmiyo pek
ben içirmiyom
ben zaten zor dayanıyom bide evde içerse daha çok ister canım
oda işteyken içiyo bişey demiyyom stresli ya işi
sende boşver bacım sürekli içmiyosa arada kaçamaktan bişey olmaz
valla iyiki bulduk birbirimiz
sizle dertleşmek nasıl iyi geliyo yaaa
bacım ne olur ne olmaz sen söyle doktora
zaten şimdi tedavi etmezde genede bilsin her ihtimale karşı
kız yaptımda yemeğimi geldim
pratik bişeyler yaptım
aman yeter karnımız doysun dimi amakaydirigubbakcemile3
canım bencede galiba ben bu gidişle sezercik olcam
ama zaten doktorumda bu gidişte kesin sezercik diycek
çünkü hemn hemen 2 hafta önce oğluş 3250 ydi
e 3500 geçmiştir heralde
aman hayırlısı yaaaaaaaa
ayyy ergenlik çağıma yeni giriyom sanki yüzümde sivilce çıkmış bi sürü
ne bu yaaaaaaa bugün çok çirkinim gene
cnm abartmadım kendisi kaşındı ben bırakçam sigarayı didi söz verdi tutsun sözünü yaaaa içmeyiversin alla alaaa... sanki mecburmu içmeyeee... yok tedavi etmez cnm hemo.i ama onun muayenesi de kötü oluyomuş kız bi de bu koca göbekle ona katlanamam valla gene de görür görmese de sorarım nolcak bu halim die gerçi doğumdan sonra geçiyomuş muhtemelen ablamın da çıkmış ama doğumda dr alıvermiş onu da bi dha da çıkmamış bilmiyomki cnm ne der dr aman doycak karnınız işte sorma ben de acıktım bu ne ya sürkli acıkıyom ben kız bebelre artık haftada 400 gr alıyo sen bekleeee kesin 3500ü geçti senin ton tiş bak dimedi dime
he benm de dün çıkmış bi tene devasa bişiii amaannnn bıktım yaa bakmıyom ben artık aynaya filannn
ben bilmiyom face i cnm bilen söylesin:)
kız dilmuhh
senin nedir bu kadından çektiğin yaaaa
sen şunun adresini bi versenee hacıı
icabına bakak burdaaa kötükedihüso
yav kimse konuşmuyo nidendirrrrrr
ay ben süt ısıttım geldim baktım kimse konuşmuyo hem iççem hem yazıcam ben de uzun yazıyom kız ondan heralde :) he benm koca da bahane buluyy yok maaş alamıyomuş yok patronu şöyle yapmış filan yok arkdşlarla içmişmiş içmesin ya ben nası dyanıyom oda dayancak alla alla ay çok mu bencilim ne ben daha haftada bir gitmiyom kız ben dr da çok rahat çıktı ayoll ben bu hafta bi gidicem 5inde yani yok be haftayaaaa gitçem işte, sonra belki haftada bir çağırır yada gitmişken hazır doğururum çıksın aradannn bide alttan muayene etçek kesin başlar benm doğum açılmam varsa:) :roflol: :roflol: kız ben bi kere açtım facede sizin kk ya üye de oldum emme kociş duyunca bozuk attı kızdı ben de mecbur dondurdum korkuyom şimciii bide bi baktım bizim bütün öğrenciler ordaaaa fotoları filan da görebiliyom kayıtlı olmadan da korktum vala ne bileme söz verdiyse içmesin haklısın ama boşver gıı arada kaçamak yapsın
benimkide eskiden hergün bırakmaya çalışırdı ama ben hiç denemezdim bırakmayı
sonra beceremezdi bırakmayı
ben bıraktım şimdi hiç denemiyo bile bırakmayı
söyleyincede diyoki vana gelmişiz zaten nasıl bırakam sigarayıkaydirigubbakcemile3
bahaneside hazır
kız geçmiştir bencede tontiş oğlum bakalım çokta merak ediyom
eskiden ayda bir gidiyoduk nasıl sabrediyomuşsam
şimdi haftadan haftaya dayanamıyom koz
bacım kayıt olman gerekiyiii
bende bilmiyorum
kocişte karşıydı face ye
vana gelince adam değişti
hadi face açalım dedi
bende ben istemiyom ne yapcam dedim
e arkadaşlarını bulursun falan diyerek kandırdı beni
van adamın kıskançlığını aldı götürdü iyimikaydirigubbakcemile3
face e kayıt olunca kk 2009 kasım anneleri var
orda burdakilerin geneli gıııııııı
hee uzun yazıyon bacımmmhe bacım ya sevabına bi el atınkaydirigubbakcemile3
kız bu arada senin arif fenerli deelmiydi
sen kaşınıyon haaaa face de gördümde
bacım ben yazıyom ama baya sürüyo niyeyse
acaba uzunmu yazıyom
slm şekerim naberrrrslm kızlar
kızlar ben kaçıyom kociş gelkiyomuşl yemeğe
gelirim bi saate
ay ben süt ısıttım geldim baktım kimse konuşmuyo hem iççem hem yazıcam ben de uzun yazıyom kız ondan heralde :) he benm koca da bahane buluyy yok maaş alamıyomuş yok patronu şöyle yapmış filan yok arkdşlarla içmişmiş içmesin ya ben nası dyanıyom oda dayancak alla alla ay çok mu bencilim ne ben daha haftada bir gitmiyom kız ben dr da çok rahat çıktı ayoll ben bu hafta bi gidicem 5inde yani yok be haftayaaaa gitçem işte, sonra belki haftada bir çağırır yada gitmişken hazır doğururum çıksın aradannn bide alttan muayene etçek kesin başlar benm doğum açılmam varsa:) :roflol: :roflol: kız ben bi kere açtım facede sizin kk ya üye de oldum emme kociş duyunca bozuk attı kızdı ben de mecbur dondurdum korkuyom şimciii bide bi baktım bizim bütün öğrenciler ordaaaa fotoları filan da görebiliyom kayıtlı olmadan da korktum vala ne bilem
hee uzun yazıyon bacımmm
slm şekerim naberrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?