idare eder midem çok kötüydü şimçik iyi ay sigara konusu deli ediyor beni evlenmeden önce söz vermişti içmeyecem diye bir yıl içmedi aramız bozuk çaldığı zaman içmeye başladı onun tantanası var bizde içtiği zaman sinirden çatlıyorum kokusundan ireniyorum
Günaydın kıslar şu martın fotosunu çok merak ettim unim koysana be hacı
sorma cnm yaaa
ben de içiyodum normalde
ama sözde ewlenince bırakçaktık bırakamadık birbirimizi gaza getirdik içtik durduk
şimdi ben mecburen bıraktım o da sözünde dursun istiyorum ama durmuyo mübarek herif bi de gene söz verdi ama içiyo arada neymiş paket almıyomuş sanki almadan içince bi sorun olmuyo da töbe töbee
benm bazen midem kalkıyo sarılasım öpesim gelmiyo
bazen de cnm nası istiyo bi tane yakıcam yaniii
karışık bende durumlar cnm
günaydın millet kafaltımı aldım geldiiimmm
aaa mart foto mu koymuş face mi koymuşki
öf ya artık sılıldım sigara konusunda tartışmaktan oda benim inadıma içiyor zararlı çıkan o ilgi gösteremiyorum kokusundan midem bulanıyor resmenmartta mı doğum yaptı kız
gnydn cnm afiyet olsun yok bi değişiklik herkes bildiğin gibigünaydın millet nasılsınız
kahvaltımı ediyom bide size bakem dedim
face e koymuş cnmgünaydın millet kafaltımı aldım geldiiimmm
aaa mart foto mu koymuş face mi koymuşki
gnydn cnm afiyet olsun yok bi değişiklik herkes bildiğin gibi
face e koymuş cnm
günaydın
afiyet oslunnnn
anam ben gene acıktım bıktım yavvv
ay sorma cnm yaaa bıktım valla ben bu sig mevzuundan
en son tehdit ettim sen içersen ben de içerim bak bebeğini düşün didim ses çıkaramadı
he o da nazlıyla aynı gün sezercik olcaktı
sağol kuşum
bu hafta bölemi geçecek disin bacım yol tıkandı yavvv:1no2::1no2:
hee dün kimse doğuramamış ct de yokmuş bizim kızlar haftasonu tatiline girdi heraldeee :roflol: :roflol: :roflol:
dilmuh da doğuramadı gittiiiiii
aman bende de ne kasılma ne sancı bi halt yok bacım kaldım ben de böyle
bende dedim sen içersen doğumdan sonra bende başlayacam ki hayatımda sigara içmemiş biriyim inat olsun diye bende yakarım kokusu üzerime siner facede bende kayıtlı değil herhalde foto görmedim
gece benim de adet sancısı gibi belimle karnım ağrıdı yaw
aman dedim kızım gelem deme ananeni bekle opuyorumnanaktan
çarşamba gelcek ananemiz
gerçi uyuyunca bişe hissetmiyom ağrıdan o kaa şiddetli değil yani
hadi bakalım hayırlısı
gece benim de adet sancısı gibi belimle karnım ağrıdı yaw
çarşamba gelcek ananemiz
hadi bakalım hayırlısı
kız dinlenince geçenler yalancı ağrıymış korkma heç emigece benim de adet sancısı gibi belimle karnım ağrıdı yaw
çarşamba gelcek ananemiz
hadi bakalım hayırlısı
ayy ne bilem kız bi sorun yoksa bekletirler 38 olmadn almıyolar ama kasılmam da çok diyosun heralde erken de verebilir gün belli olmaz ki canmdu bakalım ben bugün doktora gidecem bi gün alıp gelecem ben açarım yolu ayol
ama 1 hafta sonraya en yakın verir yani odan önce vereceğini zannetmiyom 38 haftayı doldurtur bana belki beni bekli illet nedersin
kız bende acayip kasılmalar oluyo yaaa günde 10 kere kasılıyom ben sancıyla beraber 15 saniye sürüp geçiyo
benimde öyle ağrılarım oluyo. uzun da sürüyo 3-4 dak. dr 5 dak. arayla olduğu zaman gel hemen gel dedi ama daha o kadar sık olmuyo.
benim annem geldi ama oğlanın gelesi yok.
kız dinlenince geçenler yalancı ağrıymış korkma heç emi
olcak onlar artık hazırlıyo bizi doğumaaaaa
inş gelir annen yetişir merak etme
benm oğlan gece durmuyo heç dönüp duruyo bana kalırsa bizim delü oğlan dönemedi tam beceremedi gibime geliy ya hayırlısı
ayy ne bilem kız bi sorun yoksa bekletirler 38 olmadn almıyolar ama kasılmam da çok diyosun heralde erken de verebilir gün belli olmaz ki canm
ayy benm dha var benden heç öyle haberler beklemeyin daha gerçi belli de olmuyo yumurcakların ne etçekleriiii
he seni bekliyoz aç yolu hadeeeee
kız dilmuhtan şüpheleniyom ben bi de yaremle kartanesinden:)
ben pek kasılmıyom ya
kız dinlenince geçenler yalancı ağrıymış korkma heç emi
olcak onlar artık hazırlıyo bizi doğumaaaaa
inş gelir annen yetişir merak etme
benm oğlan gece durmuyo heç dönüp duruyo bana kalırsa bizim delü oğlan dönemedi tam beceremedi gibime geliy ya hayırlısı
ayy ne bilem kız bi sorun yoksa bekletirler 38 olmadn almıyolar ama kasılmam da çok diyosun heralde erken de verebilir gün belli olmaz ki canm
ayy benm dha var benden heç öyle haberler beklemeyin daha gerçi belli de olmuyo yumurcakların ne etçekleriiii
he seni bekliyoz aç yolu hadeeeee
kız dilmuhtan şüpheleniyom ben bi de yaremle kartanesinden:)
ben pek kasılmıyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?