wannacım sen sezercikmi olceydin
he öle olsun napım
geçen hafta 2900 gr tartıldı daha 35 haftamda
dedim doğuma kadar 4 kilo olur bu gidişle
aslında sütte içmiyom son 1 ayda
onun yerine hergün bir kase yoğurt sabah peynir yiyom yeter herhalde
doğru senin geçen hafta olmuştu canım,içim rahatladı biraz sağol ya..kansızlık vardı hep bende ilaç da içiyom o aklıma geldi amma korkuyo insan..sana sezeryan dimediyse sevindim inşallah normal doğururuz ya..aynından baa da oldu canımcım geçen hafta
deli gibi çarpıyodu kalbim yerinden fırlıcaktı sanki
dra dedim ekgye gönderdi
ritmbozukluu çıkmasınmı
sonra kardiyoya gittik adam normal bişey yok dedi
dr sezeryan mezeryan bişey demedi
bebiş büyüdüğünden baskı yapıomuş diyaframa
kansızlıktan da olabilirmiş ben de kansızlık çıkmadı gerçi
bide ben guatr ilacı içiom o da yapabilirmiş
bi de dikkat ettim çay içince oluyodu
neyseki geçti iki gün falan oldu geçti çok şükür
normalmiş yani sıkma canını
sağol canım inşallah gelirler doğurmadan ankaradalar çünkü..herkeste oluyo bu ağrı galiba bebeğin kafası aşağı iyce yerleşiyo demek ki..bende yeni başladı..cnm ya kıyamam inş bişi olmaz onlar gelmedenn ama hemen de olmuyo ki doğum başlarsa ararsın gelirlerrrr benm de vajinamda kemik ağrısı oluyo ama takmıyom çatım genişliyodur açılıyodur belkim diyom
selam kızlar. anlaşılan bitmicek bu temizlik işi doğurana kadar. ama karar verdim daha yapmıycam evi temizlerken doğurcam walla yoksa ... zaten 3 günüm kaldı. perşembe gidiyorum kızlar doğuma :lepi:
temizlik isi dogumdan sonra da bitmiycek. bosverin temizligi ya, son 3 gunun ne guzel. yat tadini cikar.zemuszemus
selam kızlarr doğum yapptım şimdi eve geldim.kasımın kaçıncı miniği oldu oğlum şimdi biz hastanedeyken başka doğuran oldu mu acaba
bende öyle yapıcam walla. çarşamba sonkez evi süpürttürürüm kardeşime yeter walla. Ham zaten öyle heyecanlıyım ki içim kıpır kıpır hiç bişeye konsantre olamıyorum wannacım. bu arada ağırlaşmadım ağırlaşmadım dedim bugün ayaklarım beni taşımıyo walla. vinç lazım kalkmama :))
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnmhicbir fikrim yok canim.
tr de olsam ilki sezeryan oldugu icin bu hafta kesin alirlardi ama bu memlekette ilkinin sezeryan olmasi onemli degil. zaten aradan 9 sene gecmis. buyuk bir olasilikla normal bekle diycekler, bebek de normal dogum pozisyonundaysa.
yarin daha hemsire ve ebeyle randevum var, bakalim ne diycekler.kafamçokkarıştı
bende süt içmeyince yoğurda başlayamdedimdaha ne olsun. bende cok fazla yogurt yemiyorum bu aralar ama sut ve peynire devam.sositososito
hadi hayırlısıyla doğur gel tatlımselam kızlar. anlaşılan bitmicek bu temizlik işi doğurana kadar. ama karar verdim daha yapmıycam evi temizlerken doğurcam walla yoksa ... zaten 3 günüm kaldı. perşembe gidiyorum kızlar doğuma :lepi:
slm cnm biz geyik yapıyoz işteselam kızlar ne habersiniz?
neeeeeeeeeeeee delikafaduldendelikafaduldenselam kızlarr doğum yapptım şimdi eve geldim.kasımın kaçıncı miniği oldu oğlum şimdi biz hastanedeyken başka doğuran oldu mu acaba
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm
allah sağlıcakla kucağına almayı da nasipo etsin
selam kızlarr doğum yapptım şimdi eve geldim.kasımın kaçıncı miniği oldu oğlum şimdi biz hastanedeyken başka doğuran oldu mu acaba
baa da dediydi dr kanala tam girse bu kadar hareket edemez ama benimki geri yukarı mı çıktı nedir çıldırdı geneekız bebiş hareket etmeyincemi doğuyomuş anlamadım ben şimdi
benim oğluş son günlerde iyicce hantallaştı haaaa
yavrum içeri sığmıyo herhal
sayıyom hareketlerini 8-10 kez yeter dedi doktor çok lşükür okadar ediyo
ama benim oğluş eskisi kadar çok hareket etmiyo
eskisi kadar çok hıçkırmıyo
ayyy çok yoruldum haa
oynadı oynamadı
hee canımcıımm ben ekledim seniii kaydirigubbakcemilekartanem, face de en son sen mi ekledin beni?
ara sira hafif adet sancisi gibi agrilar bende de oluyor ama dinlenince geciyor. bakalim nereye kadar.:sinifsinif:
kafamçokkarıştıhoşgeldin canım
kız ne çok yemek yapması
işte bi çorba bi pilav bide ana yemek
nan sen kaç çeşit yapıyon acaba
ben eğer çok tembel bi günümde olursam iki çeşit
yok iyiysem 3 çeit yapıyom
benimki de hareketlii kıızz doğmıcakmıııbugün sabak mehmet öz ün programında söylediler. adetliyken rahim kasılıyormuş dışarı atmak için orası kasılırken bağırsaklarda kasılıyomuş ondan oluyomuş öle.
şimdide aynısı oluyo herhal rahim kasılırken bağırsaklarda boş durmuyo.
benim sanki daha varmış gibime geliyo. kasımda doğuracam ben öyle hissediyom.
birde annem diyo ki bebek daha hareket ediyo doğmaz bu daha diyo.
baa da dediydi dr kanala tam girse bu kadar hareket edemez ama benimki geri yukarı mı çıktı nedir çıldırdı genee
hee canımcıımm ben ekledim seniii kaydirigubbakcemile
kafamçokkarıştı
maşallaahh
ben 1 çeşit yapsam yeter öpüp de başıma koyuyom kaydirigubbakcemile3
benimki de hareketlii kıızz doğmıcakmııı
gozun aydin canim. Allah anali babali saglicakla buyutmeyi nasip etsin insallah.opuyorumnanaktan
ayyy yeter tabi, bosver. heyecanini tahmin edebiliyorum. Rabbim bi avazda kurtarsin insallah.
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm
allah sağlıcakla kucağına almayı da nasipo etsin
bende süt içmeyince yoğurda başlayamdedim
acıktığımda yoğurdun içine göbek marul reyhan nane doğruyom
yarımda çavdar ekmeği didikliyom
azkırmızı biber ohhhh çok leziz oluyo tavsiye ederim cnm
hadi hayırlısıyla doğur gel tatlım
slm cnm biz geyik yapıyoz işte
sende bir durum varmı
neeeeeeeeeeeee delikafaduldendelikafadulden
anacım sanki bakkaldan ekmek aldın geldin
bu ne hız yaaaaaa
kandırmıyon dimi bizi
canım geçmiş olsun
allah analı babalı büyütsün
darısı bizlerin başına
nasıl yaptın anlat hele bi gız merak ettim
bi normal doğum yapan çıkmadı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?