2009 Kasm Anneleri

he öle olsun napım
geçen hafta 2900 gr tartıldı daha 35 haftamda
dedim doğuma kadar 4 kilo olur bu gidişle
aslında sütte içmiyom son 1 ayda
onun yerine hergün bir kase yoğurt sabah peynir yiyom yeter herhalde

wannacım sen sezercikmi olceydin

hicbir fikrim yok canim.

tr de olsam ilki sezeryan oldugu icin bu hafta kesin alirlardi ama bu memlekette ilkinin sezeryan olmasi onemli degil. zaten aradan 9 sene gecmis. buyuk bir olasilikla normal bekle diycekler, bebek de normal dogum pozisyonundaysa.

yarin daha hemsire ve ebeyle randevum var, bakalim ne diycekler.kafamçokkarıştı

he öle olsun napım
geçen hafta 2900 gr tartıldı daha 35 haftamda
dedim doğuma kadar 4 kilo olur bu gidişle
aslında sütte içmiyom son 1 ayda
onun yerine hergün bir kase yoğurt sabah peynir yiyom yeter herhalde

daha ne olsun. bende cok fazla yogurt yemiyorum bu aralar ama sut ve peynire devam.sositososito

doğru senin geçen hafta olmuştu canım,içim rahatladı biraz sağol ya..kansızlık vardı hep bende ilaç da içiyom o aklıma geldi amma korkuyo insan..sana sezeryan dimediyse sevindim inşallah normal doğururuz ya..
bide dediğin gibi iki gündür sabah çay içiyorum başlıyo,sadece sabahları içiyodum ama onuda içmem artık ya..
cnm ya kıyamam inş bişi olmaz onlar gelmedenn ama hemen de olmuyo ki doğum başlarsa ararsın gelirlerrrr benm de vajinamda kemik ağrısı oluyo ama takmıyom çatım genişliyodur açılıyodur belkim diyom
sağol canım inşallah gelirler doğurmadan ankaradalar çünkü..herkeste oluyo bu ağrı galiba bebeğin kafası aşağı iyce yerleşiyo demek ki..bende yeni başladı..

selam kızlar. anlaşılan bitmicek bu temizlik işi doğurana kadar. ama karar verdim daha yapmıycam evi temizlerken doğurcam walla yoksa ... zaten 3 günüm kaldı. perşembe gidiyorum kızlar doğuma :lepi:

selam kızlar. anlaşılan bitmicek bu temizlik işi doğurana kadar. ama karar verdim daha yapmıycam evi temizlerken doğurcam walla yoksa ... zaten 3 günüm kaldı. perşembe gidiyorum kızlar doğuma :lepi:

temizlik isi dogumdan sonra da bitmiycek. bosverin temizligi ya, son 3 gunun ne guzel. yat tadini cikar.zemuszemus

selam kızlarr doğum yapptım şimdi eve geldim.kasımın kaçıncı miniği oldu oğlum şimdi biz hastanedeyken başka doğuran oldu mu acaba

kaç saattir banyo temizliyom kimse yazmamış akannehir
doğurmaya niyetlendim evi kırklıcam kaydirigubbakcemile3

temizlik isi dogumdan sonra da bitmiycek. bosverin temizligi ya, son 3 gunun ne guzel. yat tadini cikar.zemuszemus

bende öyle yapıcam walla. çarşamba sonkez evi süpürttürürüm kardeşime yeter walla. Ham zaten öyle heyecanlıyım ki içim kıpır kıpır hiç bişeye konsantre olamıyorum wannacım. bu arada ağırlaşmadım ağırlaşmadım dedim bugün ayaklarım beni taşımıyo walla. vinç lazım kalkmama :))

selam kızlarr doğum yapptım şimdi eve geldim.kasımın kaçıncı miniği oldu oğlum şimdi biz hastanedeyken başka doğuran oldu mu acaba

gozun aydin canim. Allah anali babali saglicakla buyutmeyi nasip etsin insallah.opuyorumnanaktan

ayyy yeter tabi, bosver. heyecanini tahmin edebiliyorum. Rabbim bi avazda kurtarsin insallah.

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm
allah sağlıcakla kucağına almayı da nasipo etsin

daha ne olsun. bende cok fazla yogurt yemiyorum bu aralar ama sut ve peynire devam.sositososito
bende süt içmeyince yoğurda başlayamdedim
acıktığımda yoğurdun içine göbek marul reyhan nane doğruyom
yarımda çavdar ekmeği didikliyom
azkırmızı biber ohhhh çok leziz oluyo tavsiye ederim cnm

hadi hayırlısıyla doğur gel tatlım

selam kızlar ne habersiniz?
slm cnm biz geyik yapıyoz işte
sende bir durum varmı
neeeeeeeeeeeee delikafaduldendelikafadulden
anacım sanki bakkaldan ekmek aldın geldin
bu ne hız yaaaaaa
kandırmıyon dimi bizi
canım geçmiş olsun
allah analı babalı büyütsün
darısı bizlerin başına
nasıl yaptın anlat hele bi gız merak ettim
bi normal doğum yapan çıkmadı herhalde

ben de şimdi bieronlarımı kaynatam da bakım çantamıza koyam
normal yaparım diye koymadıydım
şimdi sezercik olursam sütüm ney gelmez pompaylan çekerim hemen
steril makinası var görümcem verdiydide chichonun
nasıl kullanılıyo acam da bir deneyem

baa da dediydi dr kanala tam girse bu kadar hareket edemez ama benimki geri yukarı mı çıktı nedir çıldırdı genee
kartanem, face de en son sen mi ekledin beni?

ara sira hafif adet sancisi gibi agrilar bende de oluyor ama dinlenince geciyor. bakalim nereye kadar.:sinifsinif:
hee canımcıımm ben ekledim seniii kaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım
kız ne çok yemek yapması
işte bi çorba bi pilav bide ana yemek
nan sen kaç çeşit yapıyon acaba
ben eğer çok tembel bi günümde olursam iki çeşit
yok iyiysem 3 çeit yapıyom
kafamçokkarıştı
maşallaahh
ben 1 çeşit yapsam yeter öpüp de başıma koyuyom kaydirigubbakcemile3
benimki de hareketlii kıızz doğmıcakmııı

kız ben seni ekledim face de

gozun aydin canim. Allah anali babali saglicakla buyutmeyi nasip etsin insallah.opuyorumnanaktan

ayyy yeter tabi, bosver. heyecanini tahmin edebiliyorum. Rabbim bi avazda kurtarsin insallah.

amin canım hepimizi inşallah :Saruboceq:

sağol canım, kızımın fotoğraflarını koyarım eve gelince sizlere :))

ay canım ne mutlu sana Allah sağlıcakla büyütmekte nasip etsin. fotolarını bekliyoruz minik erkekinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…