selam kızlarr doğum yapptım şimdi eve geldim.kasımın kaçıncı miniği oldu oğlum şimdi biz hastanedeyken başka doğuran oldu mu acaba
ayyyyyyy kızlar yaa şimdi kafayı lohusa şerbeti takımlarına taktım haa
çok istim nan :kedi:
ay delirdin iice sen kızzzzznan bakın aklıma ne geldi
sezercik olunca az daha para versek alıverselker fazla yağları
liposakşın mıydı neydi
benim hastanede estetik cerrah var
vanda kim yaptırcaksa artık
he belkim de ööle olur ben dayanamıyom gayrı dersin):doktorda sıyırdığımı görünce hemen doğurtur beni ben diyim kaydirigubbakcemile3
he ya birileri doğurunca benim çatlaklık coşuyo iyimi
nan show tv de özlem yıldız konuşuyoduda
karı doğum yapmış
erekn doğum normal dedi galiba
reklemdan sonra anlatacakmış
dinlemek isteyenler duyuruluuuuuuur
ay delirdin iice sen kızzzzz
ne liposakşınıııı
gitçek o yağlar gitçekkk merka etme daha doğumdan çıkarken çoğu gitmiş olcak ayol
he belkim de ööle olur ben dayanamıyom gayrı dersin):
kız şaka bi yana benm de doğurasım geliyy emme bana daha erken
ay evet onun çok küçüktü bebeği hatırlıyom 28 haftalık mı ne doğum yapmıştı..hastaneye girer girmez bi ıkınmayla mı ne doğurmuş,zor yetişmiş yani anlatmıştı geçen..ama şimdi çok iyi maşallah bebeği..
tuğbaa şekerrr hayırlı olsun gıı allah analı babalı buyutsunnn
filiz gıı bende iki dakkada seni doğurtuverdim görin demi kaydirigubbakcemile3
hadiiiiiii hayırlısı
kız haber ver bize
aha benim dr sezerccik derse bende perşembe istiyom banane banane
tüm türkiye kutlasın oğlumun doğumunu
aha çok kıskandım haaaaakaydirigubbakcemile3
yok bacım iş yaptıkça geri kaçıyo bu veletler ben diyim
canım Allah sna da sağlıcakla kurtulmayı nasip etsin meleğinle beraber inş sağ salim gel evine
:roflol: :roflol: :roflol: he kolaydı öyle doğurmakkkk
en bi git bacım doktoruna bakalım o ne dicekkkk
uyudum geldim benkaydirigubbakcemile3
ulen sabah sabah sinir etti kayınvalidem pırasalı börek yapacamış oğlu çok severmişte eneste yer mi yapayım mı diyor
sen yer msn diye soran yok bende yap ama ben yemem bu aralar hamur işi yemiyorum dedim
halbuki çok severim böreği ama sırf gıcıklık olsun diye öyle dedim hatta evde yemek yiyip mi gitsem:jeyyar:kötükedihüso
heeee onlar güzel oluyo
yapıver gııı
ah keşke doğuruvermiş olsaydım kız :))
veririm canım merak etmeyin :) bizde özellikle o güne istedik bakalım kısmet artık. cumhuriyet kızı olcak kızım erken falan gelmezse :))
amin şekercik aminn, hepimize sağlıcakla kurtulmak meleklerimize kavuşmak nasip etsin.
dilmuh sancın mı başladı kız??
çok istiyorsan alsana gııı
ben hiç geleneklere bağlı değilim heralde sadece gelenler için çikolata ayarladım süslü süslü o kaaaa:kedi:
ayy bide bi halttan annasam hoffffff akannehir
hiç bi halt beceremimm aslında bakiiimm çok zor bişe deel ama ben yapamam yauww
ahanda bu banaaaaklava:
yap ama ben yemem ha:roflol:
keşke sorsa karı
kız yapsın ye buda deli
bana yapan olsa keşke oy oy
ulan ne kötü bu kayınvaldeer kıızzz hem hamilesin ya sana nası der börek yapçam deyüüü pislik karııııı oğlu severmişşş enes yermiymiş ay yolarım ben onuuuu he kız bence git inadına ye bi tabak da al eve getir ay ben bayılırımmm deee kıllık olsun yarısını helak et böreğin.uyudum geldim benkaydirigubbakcemile3
ulen sabah sabah sinir etti kayınvalidem pırasalı börek yapacamış oğlu çok severmişte eneste yer mi yapayım mı diyor
sen yer msn diye soran yok bende yap ama ben yemem bu aralar hamur işi yemiyorum dedim
halbuki çok severim böreği ama sırf gıcıklık olsun diye öyle dedim hatta evde yemek yiyip mi gitsem:jeyyar:kötükedihüso
kız çıldırdım iyice diyom inanmıyon
yok gııı şaka bi yana ekim analarının göbişlerini gördünmü bacım
doğum sonrası göbekler diye topik açmışlardı
he ya bende doğuranları gördükçe sabırsızlanıyom
e benimki erkende değil
dopplerde geçen hafta 39+a çıktı gııı
heeeee ben bi evlendiğini biliyom ha
karı doğurmuş bile
yok kız yemezsem daha çok zoruna gidecek huyunu bildiğim için yapıyorum kıllık değil miii:jeyyar:ulan ne kötü bu kayınvaldeer kıızzz hem hamilesin ya sana nası der börek yapçam deyüüü pislik karııııı oğlu severmişşş enes yermiymiş ay yolarım ben onuuuu he kız bence git inadına ye bi tabak da al eve getir ay ben bayılırımmm deee kıllık olsun yarısını helak et böreğin.
yarın da ekmek yemessin bugün çok yicen ya ben öyle yapıyom bi gün kaçırırsam ertesi gün yemeyiveriyom boşver ben olsam gıcığına orda çok yerdim ay annecimm canım da nasıl istemiş saolasın beni de düşünüp yapmışsın ya die de laf sokardım ohhhhhh
yk bacım ben bakmadım ben tüy topiğine bakıyom kafayı yicem de:) hakkat senin zamanın geldi bu hafta bekliyoz senden bi hareket:)
pahalı gııııııııı 60 lardan bahsedilerrr akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?