2009 Kasm Anneleri

cam mı sildinnnnnnnn akannehirakannehirakannehir
o nası oliy yaaa delümüsün senn düşecen falannnn mannakkkkkkk klava:

aa aaaaaa ilkkk defa duydum bele bişeee wannaa ilki sezercik olan biri ikincide normal doğurabilimiiiiiiiiiiii :1shok::1shok::1shok:

neeeeeeeeeeeee
anacım sanki bakkaldan ekmek aldın geldin
bu ne hız yaaaaaa
kandırmıyon dimi bizi
canım geçmiş olsun
allah analı babalı büyütsün
darısı bizlerin başına
nasıl yaptın anlat hele bi gız merak ettim
bi normal doğum yapan çıkmadı herhalde

zeytinnnnnn bunu kime yazdın gıı kim doğurduuu kaçırdım gabaaa delikafadulden

selam evimi topladım geldim nediniz bakem
ee tabe dün temizlik yapınca bugün erken bitti iş şimdi işin yoksa bekle öööfffffffffffffffffff
örgü örem bare bi yandanda size bakam

selam kızlar. anlaşılan bitmicek bu temizlik işi doğurana kadar. ama karar verdim daha yapmıycam evi temizlerken doğurcam walla yoksa ... zaten 3 günüm kaldı. perşembe gidiyorum kızlar doğuma :lepi:
aman canım bırak artık,son günlerin tadını çıkarzemuszemus
selam kızlarr doğum yapptım şimdi eve geldim.kasımın kaçıncı miniği oldu oğlum şimdi biz hastanedeyken başka doğuran oldu mu acaba
canım gözün aydın,allah analı babalı güzel günlerde büyütsün inşallahnasıldı doğum?
kaç saattir banyo temizliyom kimse yazmamış akannehir
doğurmaya niyetlendim evi kırklıcam kaydirigubbakcemile3

kız otur oturduğun yerde bakem:1shok::1shok:bırak kırklamayı felan,deterjanlar kötü eder be dikkat etklava:

selam kızlarr doğum yapptım şimdi eve geldim.kasımın kaçıncı miniği oldu oğlum şimdi biz hastanedeyken başka doğuran oldu mu acaba
ooyy oyy maşallahh
başka doğuran yokk
kız ben seni ekledim face de
ayy nette bi yavaşlık var girem de kabul edem gıı

tuna şekere yazdı bacımm

abovv kız ne ara doğurdun sennnnn valla en son edoş, nazlıı mart doğurdu emme iki gündür kimse doğuramdıydı ne gün doğurdun kız? Allah analı babalı büyütsün inş cnm sağlıkla büyüt
cnm benm oğlanda kudurdu resmen kıpır kıpır ne yapıyosa sanki yeri de çokmuş gibiiii valla ben gnelde bi çeşit ypıyom baze bi de çorba yanına o kaa her gün pilav yiyemem kız ben dombili olurum o zaman
aa aaaaaa ilkkk defa duydum bele bişeee wannaa ilki sezercik olan biri ikincide normal doğurabilimiiiiiiiiiiii :1shok::1shok::1shok:
he olabülür cnm

kızzz tuğbaşeker doğurup gelivermiş evineeeeeeee :roflol:

bende doğururum diye habire çamaşır yıkıyom,az bile çıksa yıkıyomki doğurunca yapamıcaz tabe..ama ütüler ah ütüler olmasa:bbo:

tuğbaa şekerrr hayırlı olsun gıı allah analı babalı buyutsunnn
filiz gıı bende iki dakkada seni doğurtuverdim görin demi kaydirigubbakcemile3

yok cerincim tugba_ŞEKER doğurmuş. bende perşembe gidiyorum öğlen 12.30 gibi alıcaklar benide. gelince koyarım kızımın fotolarınıda dedim

hadiiiiiii hayırlısı
kız haber ver bize
aha benim dr sezerccik derse bende perşembe istiyom banane banane
tüm türkiye kutlasın oğlumun doğumunu
aha çok kıskandım haaaaakaydirigubbakcemile3
bende doğururum diye habire çamaşır yıkıyom,az bile çıksa yıkıyomki doğurunca yapamıcaz tabe..ama ütüler ah ütüler olmasa:bbo:

yok bacım iş yaptıkça geri kaçıyo bu veletler ben diyim

yok cerincim tugba_ŞEKER doğurmuş. bende perşembe gidiyorum öğlen 12.30 gibi alıcaklar benide. gelince koyarım kızımın fotolarınıda dedim
canım Allah sna da sağlıcakla kurtulmayı nasip etsin meleğinle beraber inş sağ salim gel evine
anaaaaam darısı başıma
ahanda ben gene çıldırdım
ben gidemde yarın doğurup gelem
:roflol: :roflol: :roflol: he kolaydı öyle doğurmakkkk

en bi git bacım doktoruna bakalım o ne dicekkkk

nan bakın aklıma ne geldi
sezercik olunca az daha para versek alıverselker fazla yağları
liposakşın mıydı neydi
benim hastanede estetik cerrah var
vanda kim yaptırcaksa artık

canım Allah sna da sağlıcakla kurtulmayı nasip etsin meleğinle beraber inş sağ salim gel evine

:roflol: :roflol: :roflol: he kolaydı öyle doğurmakkkk

en bi git bacım doktoruna bakalım o ne dicekkkk

doktorda sıyırdığımı görünce hemen doğurtur beni ben diyim kaydirigubbakcemile3
anacım dur be tutamıyoz seni,duydunya başladın kız yine..

he ya birileri doğurunca benim çatlaklık coşuyo iyimi

nan bakın aklıma ne geldi
sezercik olunca az daha para versek alıverselker fazla yağları
liposakşın mıydı neydi
benim hastanede estetik cerrah var
vanda kim yaptırcaksa artık
:roflol::roflol::roflol:

kız doğum iyce başına vurdu:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…