2009 Kasm Anneleri

edoşum merak etme atlatır egecik sen bol bol emzirmene bak kuşum cumartesiye kadar toparlar o a.sa.s

haırlısı olsun zeytinim senin içindee :Saruboceq::Saruboceq:
belden vuruyolar cnm ben hiç anlamadım bilee sinek ısırığı kadar bile acımadı iğne yapılırken.zaten iğne yapılmadı damar yolu açar gibi bişey takıyolar beledee sonra ilacı veriyolar.ayaklarımı biraz kenidme doğru çektim yan yattım 1 dk.da yaptılar.
o anı yaşamak çok güzel bişey bencede bebişimi gördüm hemencecik ve suurum hep yerindeydi.müzikler çaldı dr.lar şarkı söledii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hatta ameliyat masasında iken kocamı arayıp müjdeyi verdim dikişlerim atılrkenn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayaklarım zaten hiç uyuşmamıştı cnm yukarsıda 2 satte açıldı 2 sat sonra yürüdüm yanii.habire ağrı kesici yaptıkları içinde pek acı olmadı şimdi oluyo sadecee karnımın içi acıyoo :sinifsinif::sinifsinif: ama ağrı kesicim var yine içiyorum..

ölemi diiysin nan anlatmam haaa :mymeka:

still tea bende duydum
milupanın varmış anneyide bebği de çok rahatlatıyormuş
inşallah sütün çoğalır canım

yaa süpermiş ama bende alerji yaptı :sinifsinif:

edoşum merak etme atlatır egecik sen bol bol emzirmene bak kuşum cumartesiye kadar toparlar o a.sa.s

toplar tabee benim oğlumm teyzoşuuu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
fatom sarılıkta iyi çıkmış demii inşalaah bugünden itibaren azalırr :Saruboceq::Saruboceq:

canlarım kaçayım ben kayınpeder geldiii.gecede girmeye çalışcam inşallahh :gitme: beni özleyin anacııımmmm :gitme:

ne güsel edacım sorunsuz bir doğurdun allah şükür egemizi
darısı artık bizlerin başına
göbüşün pörstümü şimdi
korse kullanacanmı doktor bişey dedimi korse konusunda cnm

ne güsel edacım sorunsuz bir doğurdun allah şükür egemizi
darısı artık bizlerin başına
göbüşün pörstümü şimdi
korse kullanacanmı doktor bişey dedimi korse konusunda cnm

inşallah darısı hepinizin başına cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
göbüş pörsümedi ama sallak sullak oldu tabikii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 korse hakkında bişe sormadım henüz ç.şamba randevum va dr.da ozaman soram kısmetsee zemuszemuszemuszemus
hade kaçtımmm opuyorumnanaktan

ben doktora gitmiştim bugün kızlar tahmin ettiğim gibi 1 hafta sonra yada en fazla 10 gün sonra alırız dedi kesin bi gün vermedi çünkü tansyonum yüksek çıkii kızlar idrar tahlili istedi vücudum albümin olabilirmiş o yüzden tansyon sorun olur dedi eğer hiç bi sorun yoksa 1 hafta yada 10 gün sonra ama eğer tansyon soru olursa idrarda albümin çıkarsa daha erkende olabilir dedi yarın arıycam bakalım sonuçlara göre konuşacük kızlar tam tahmin ettiğim gibi kasımın ilk haftası gelir bebek
ayaklarım çok şiş su topladı ve 1 haftada 2,5 kilo farkettim bu kesinlikle kilo değil dedi su topladın dedi bakalım idrarda ne çıkacak ama bunların olmasıf-da normal dedi biz tansyona bkıcaz dedi doktor apla

işte böle gacilar

cerin nan 10 kasımda erken gızzz
ben 15 iniden önce doğurmayı düşünmüyom
seninki bellimi nasıl doğurcan özgemizi bakam

canım ben epidural normal duşunuyorum bi aksilik olmazsa bakalım nasipppp
10 kasım olursa ii olur babişinin doğum gunusunde yok o gun gelmesse beklesin son gününe kadar kaydirigubbakcemile3 pazarlık yapim bebeynen yauww
amann cumartesi gunu kadın gelcek evi baştan aşa temizlicik ondan sora otur bekle işte ne zaman gelüse başımın ustunde yeri vaa hayırlısılan sağlıkla sıhhatle gelsindeee :Saruboceq:

anacumm daha yoldamış yauww hayırlısılan bi ineydi sağsalimmm :Saruboceq:
kocamda babasının yanına gitti işten direk ben öööleeece yalnız yalnız oturimm :sinifsinif:

napıyonuz nan kasım anaları:)
benm kociş geldi kırıklık varmış üstünde çorba bile içiremedim doğru dürüst yattı yanıma şimci üstünü örttüm çok üzülüyorum galba hasta olcak bu yıl kış bile girmeden bu 3. gribal durumu yaaa
aslında çok dayanıklıdır emme neden böyle bu yıl anlamadım
edoş gelmiş he eccik geçmişe takılam didimmm

uniiiiiiiiiiiiii bebeeeemmm gelmişşşşşşşşşşş nerdesin gıııııııı delikafadulden

biz doktora gittik kizimla bugünnn
kizim heran dogabilirmis :lepi:rahim agzi iyice yumusamis, rahim boyu kisalmis, acilma baslamis bebegin kafasida iyice asagida duruyo dedi.
önce daha 4 hafta biciyorum dedi sonra kontrol yapti okadar beklemez diye tahmin ediyorum vücut herseyiyle doguma hazirlamis kendini dedi:lepi:
nst ye girdim sancim cikmadi yine idrar testinde idrarda protein biraz fazla cikmis ama normalmis artik bu zamanda vücutumda su toplamis aldigim kilo 15 i gösterdiakannehir ama bu kilo degil su dedi icimi rahatlattihihoyyyt
bitek sanci bekliyoruz simdi kizimizin gelmesi icin artik o nezaman tesrif etmek isterse ozaman gelicekzemuszemus

çaturtuuumm dikkat et gı bide albümün eksikti haa :sinifsinif:

he nan bide o eksik napak
ama doktor naormal dedi olabilir dedi yani korkulacak bişe yok tansyon sorunu yaratıyo işte neyse yaaa kaldı şurda en fazla 10 günüm a.s
kör topal idare edecüm artıka.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…