bugün dr.a gittik teyzoşlarr oğluşum 3060 gr.doğmuştu şimdi 2890 olmuş dr.çok iyi dedi.c.tesi tekrar gidicez ozamanda almış olması lazımmış.
sarılığımız 13.9 çıktı az önce haberini aldık 15 sınırmış şuan için rahatızz bi tehlike yok yarından itibaren bu değerin düşmesi lazımmış c.tesi tekrar ölçülücek.
topuk kanı verdik bugün yine çok fena bişee yaa öyle çok ağladıki oğlumm mafoldumbenmafoldumben insanın canından can kopuyo yemin ederimm mafoldumben
doğar doğmaz hepatit ve K vitamini aşısı yapılmıştı.bugünde K vitamini aşısı yine yapıldı.göbeği düştüğünde kanamasına engel olucakmış bu aşı ve bi kaç sey daha ama unuttum :kedi:
D vitamini damlası verdi dr.umuz anne sütünde olmayan tek vitamin D vitaminimiş o yüzden 15 günümüz dolunca hergün 4 damla vericem oğlumaa.
yaa bide annelik çok fena tarif edileemez bi duyguu mafoldumben resmen oğluşumun başında sabahtan akşama kadar nefesini dinler oldumm mafoldumben
edacım benim kızımda dönmedi henüz bu saatten sonrada dönmezmiş
dr kesin sezaryan olursun dedi
dayanamadım devlet hastanesinde de mayene oldum ama durum aynı
ben de madem sezaryan olcam epidural olam dedim
onu araştırıyom ben de
en azından bebişimi hemen kollarıma alırım bide normal doğum ortamıymış gibi
konuşulanları da duyarım dedim tabi sancısız normal doğumkaydirigubbakcemile3
iğneyi belden mi yaptılar doğumdan ne kadar sonra etkisi geçiyor
sonra ağrın oldumu cnm
ayy şu doğuran karularnan pek konuşmak istemim aslında haa hevesleniy nan insan ister istemez kaydirigubbakcemile3
aman anamda gitti benim ecük daha durmam lazım benn 10 kasımdan önce gelmesin diiyim ama bakalım kader de ne olicikk hayırlısı inşallahhhhhh
still tea bende duydum
milupanın varmış anneyide bebği de çok rahatlatıyormuş
inşallah sütün çoğalır canım
edoşum merak etme atlatır egecik sen bol bol emzirmene bak kuşum cumartesiye kadar toparlar o a.sa.s
ne güsel edacım sorunsuz bir doğurdun allah şükür egemizi
darısı artık bizlerin başına
göbüşün pörstümü şimdi
korse kullanacanmı doktor bişey dedimi korse konusunda cnm
toplar tabee benim oğlumm teyzoşuuu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
fatom sarılıkta iyi çıkmış demii inşalaah bugünden itibaren azalırr :Saruboceq::Saruboceq:
cerin nan 10 kasımda erken gızzz
ben 15 iniden önce doğurmayı düşünmüyom
seninki bellimi nasıl doğurcan özgemizi bakam
çaturtuuumm dikkat et gı bide albümün eksikti haa :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?