2009 Kasm Anneleri

canım siz her gittinizde alttan da muayene mi ediolar CADIARZU
benim dr hiç alttan muayene etmedi yauww acilden gittiğimde bi alttan muayene olmuştum o kaaa

ayy sendemi su topladın kııı bende valla 1 haftada 2,5 kilo farkedermi yavv bende şok oldum doktor bu su dedi kilo değil dedide rahatladım haaaaa

demek herşeyiyle hazırlani minik heee hade gözünaydın hacı

he nan bide o eksik napak
ama doktor naormal dedi olabilir dedi yani korkulacak bişe yok tansyon sorunu yaratıyo işte neyse yaaa kaldı şurda en fazla 10 günüm a.s
kör topal idare edecüm artıka.s

rabbim hayırlısıylan tamamına erdirir inşallah canım

ay bende dun o kaa bunalımdaydım ya bugun bi rahatlık var içimde sorma anam yok kocam yok piyasada falan ya bele sancı gelse çantayı atcam sırtıma bi başıma doğurmaya gitcem o kaa kendimi hazırladım bu moda yane sorma sora aricum herkeşi ben doğurdum odaya geçtim deyu laelaelaelaelae

ayy ne güzel haber bu böyle az kaldı hee
her şey hazır inş kolayca doğurursun elifim:)
he nan bide o eksik napak
ama doktor naormal dedi olabilir dedi yani korkulacak bişe yok tansyon sorunu yaratıyo işte neyse yaaa kaldı şurda en fazla 10 günüm a.s
kör topal idare edecüm artıka.s
cnm sıkma kendini strese girme hiç normal bunlar artık doğurcaz nerdeyse:) bende çok da yüksek deil tansiyonun geçen sağlık ocağında da benm öyle çıktıydı dert etme heç
benim dr hiç alttan muayene etmedi yauww acilden gittiğimde bi alttan muayene olmuştum o kaaa
ay nası bişey alttan muayene kız ben de olcam bu gidişte çatala çıkılıyomu nası çıkçam kız ben bu göbekleee

nan kocan afrikada değil herhalde gelecek adam

ben gelim seni doğurtim hacı bak çok memnun kalusun hacı:roflol::roflol:

delüüü :roflol: :roflol::roflol: benm kociş de uyuyo yazık kırık geldi bugün eve yemek bile yediremedim yattı valla kıyamam ben ona çay yapam didim istemedi ıhlamur da istemedi uyuyoo garibim
şimdi düşünüyom da bi doğurmaya kalksam suyum filan gelse nası kıyıp uyandırırım herifi deyüüü:)
yaaaa tubiş nerde yaaaa bugün o da gidecedi doktora ne oldu acaba haberi olan varmı kızlar

cnm ben görmedim ama ?

anam fatom dikkat et bak çok yoruyon kendini artık işi gücü bırak..bi tek buseyle ilgilenmen bile bi iş zaten....
ben de 2 sinde gidicem dr.a o hafta alınır heralde benim minnoş da ...opuyorumnanaktan bizimkiler aynı günlerde gelicek büyük ihtimal... kaydirigubbakcemile5

anacumm daha yoldamış yauww hayırlısılan bi ineydi sağsalimmm :Saruboceq:
kocamda babasının yanına gitti işten direk ben öööleeece yalnız yalnız oturimm :sinifsinif:

biz neciyiz len burda :mymeka: yanlız oturuyomuş :mymeka:

bak bugün de yazdım sana görmedin ...doğumda yanlız kalırsan hiç üzülme benim kaynanayı alır gelirimmm bayılır böle işlere... :lepi:

uniiiiiiiiiiiiii bebeeeemmm gelmişşşşşşşşşşş nerdesin gıııııııı delikafadulden

anam sorma bugün cengaverlik yaptım kocişe... dedim kaç gündür patlıycam evde alıp da bi yere götüreyim demiyosun ben istinye parka gidiyorum dedimm... söylendi bi sürü ..hamile olduğunu ne zaman hatırlıcan falan filan diye...içimi şişirdi hiç heves bırakmadı...neyse sonra dedim bi giyinim de çıkim bakim nereye kadar gidebilicem...kıyafet bulmak için 45 dk uğraştım...bulduğumda yorgunluktan giyicek halim kalmamıştı...geldim içeri eccük yattım :))) neyse sonra giyindim bindim minibüse indim aşağıya...istinye park için duruma göre bir ya da iki şeye daha binmem lazımm ... ayıptır sölemesi bi tarafım yemedi...biraz dolandım badem yağı aldım donlara baktım bi markete girdim...anam 1,5 saat sonra eve anca vardımmm...dilim dışarda...çantaynan montu çıkaramadan üstümden yatıcaktım az daha...:roflol::roflol::roflol:

vallaha şaşırdım bu ne yaavv...ne hale gelmişim de habarım yok :roflol::roflol:

yok kız dert etmiyom elbette o kaaa sorun olcek yani son aydayız demi a.sa.s

ayy kız unii ööle deme ben de size yakınım ayol dr beni de 5inde çağırdı ondan sonra her an bekle didi tırstım anamı çağırdım pzt bincek gelcekler babamlaaa zavallı ablam da oğlunu kreşe vercekk
ay ben de gezem diyodum geçen hafta dr çıkışında ama mahvoldum ayyyy accık yürüyom kocişin kolunu çeke çeke çok hızlı gidiyon sen die dieee bi de herkes acır gibi bakıyo banaaaaa doğurdu doğurcak gibi görüyolar heral karnım da bi şiş ki sormaaaaa anaam çıkıp accık don alam diyom emme hal yok vallaaaa
sorma kız ben de güvnemiyorm gayrı kendüme
wc ye bile gidip gelince nefes nefese kalıyımmm

yok kız dert etmiyom elbette o kaaa sorun olcek yani son aydayız demi a.sa.s

zati ben kendimden şüpheleniyom son anda bi yamuk çıkarmam inş
şimdiye ka çok kolay geçti kız bööle hamilelik mi olurmuş
aha bi hemoroitim pırtladı odur yani o da 3-4 gündür fena halde canımı sıkıyooo
sonra çıkçak kokusu gibime geliiiyy

ayy belim ağrıyo kızzzlarrrr bütün gün yattım oturdum bi b.. da yapmadım ama ağrıyo işte bi yemek hazırladım o kaa o da bi saatimi aldı ancaaa bulaşıkları da makine yıkıyyyy ay noluy bana

yaaaa tubiş nerde yaaaa bugün o da gidecedi doktora ne oldu acaba haberi olan varmı kızlar

canım o doktoru yarına bırakmayı duşuyodu naptı bilmem
kayınvalidesiylen alışveriş yapcaklardı picama don atlet vs eksikleri alcadı öğlen gitti daha da haberim yok belkim doktorada gitmiştir şu an buyuk ihtimalle kayganasındadırrr

ayyy sorma aynı ben işte... :roflol: hem adamın başının etini yiyorum dışarı çıkalım diye sonra da yapışıyorum koluna çok hızlı yürüyosun diye... zavallı bi türlü anlayamıyo yoluna yürüyemeyen insan niye bu kadar gezmeye meraklı diye :roflol::roflol::roflol:

kıss sorma benim de göbek çok fena...resmen top yutmuş gibiyim...bi de sanki artık aşağı indi...havalar da serinledi montların önü de kapanmıyo...:roflol::roflol: ama gözüm hala sokakta :roflol::roflol:

sorma bacı bizden geçmiş ama kabullenemiikk :roflol: bende işyerine sevk almaya gidecudum şirinevlere tubaynan dedik buluşup kadir hasa mı gitsek sora onun kaygana işi çıktı babamda ben seni göturim getirim deyince zıpladım allahtanda zıplamışım gıı adam arabalan kapıdan aldı işimi gucumu hallettik bida kapıya koydu oyy bi görr karnım daş oldi nefesim dıhandı abboaaoww didim bide bu dötüme bakmadan tubaynan gezek mi diydikk akannehirakannehirakannehir

kız doğru deyon buse başlı başına iş zati
sen hangi hastanede doğuracün unicim he gıııı bakarsın aynı günde doğururukkaydirigubbakcemile3

anammm ablam bi lafa tuttu kimseye cvp yazamadim

beni hamileligimin ilk basindan beri her seferinde hep alttan muayene etti doktorum...
normal rahim durumuna bakmak icin.... türkiyede baska oluyo ama cati muayenesi 37.haftadan sonra yapiliomus...

ayy sendemi su topladın kııı bende valla 1 haftada 2,5 kilo farkedermi yavv bende şok oldum doktor bu su dedi kilo değil dedide rahatladım haaaaa

demek herşeyiyle hazırlani minik heee hade gözünaydın hacı
heyaaaa sende su toplamissin okudum ama benim doktorum normal bu haftada dedi..
benim 15 kilo cikti en son 11 di sok oldum:1shok: sonra su toplamissin dedi ayaklarima basti ellerime falan bakti yüzüklerini cikar artik dedi

sagol canim
kokrma kizim alttan muayene bisey degil ki sadece kontrol yapiyo acimiyo bile

günaydın kızlar nasılsınız kocamı işe geçirdim arkasından oturdum bilgisayar başına.
bu gün anem gelicek temizlik falan yapıcaz evde ama benim gözümde büyüyor
bu arada dün doktora gittim geçen kontrolümde oğlum nerdeyse hiç kilo almamıştı doktor bir hafta sonra yine gel bakalım haftada ne kadar alıyor demişti tabi bu arada ben kendimi yiyip bitirmiştim küçük mü olucak benim oğlum diye neyse dün öğrendim ki 1 haftada tam 320 gr almış kuzum eğer böyle giderse 3500 gr doğar bebeğin dedi dünyalar benim oldu. daha sorucak o kadar çok şey vardıki hepsini unuttum ne yapayım 10 gün sonra tekrar çağırdı o zaman sorarım artık zemuszemus

günaydın kızlar nasılsınızz ben haftasonu ve dün adanadaydım yiğenimi ailemi gördüm accık bana moral oldu laelaelaelaelae ve dün dra gittim çatım gayet musaitmiş normal doğuma yapabilirsin dedi ama ben adanada olsun deyü sezeryana kayıyordumm akşam burda bi bayanla konuştuk 3 kızı varmış 4. ye hamile hepsini normal doğurmuş çok rahat normal yap bende adanaya gidiyorum doğuma dedi biraz rahatladım sancı gelince çıkarsın yetişirsin dedi ama hala kafa karışık nasıl ve nerde doğum yapacağıma karar veremedim
oğluşum 48 cm ve 2831 gr olmuş gayet iyi dedi drmuz ama artık kafayı yiyecem nasıl nerde yapacağımı düşünmekten :gitme:

ohh maşallah canım bak canını sıktığına değmemiş zaten bebişler her hafta aynı kiloyu almıyoo ben 15 güne bi gidiyordum bi gittiğimde iyi almış diğer gittiğimde az almış oluyoduu ama dr hep gayet iyi diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…