biz doktora gittik kizimla bugünnn
kizim heran dogabilirmis :lepi:rahim agzi iyice yumusamis, rahim boyu kisalmis, acilma baslamis bebegin kafasida iyice asagida duruyo dedi.
önce daha 4 hafta biciyorum dedi sonra kontrol yapti okadar beklemez diye tahmin ediyorum vücut herseyiyle doguma hazirlamis kendini dedi:lepi:
nst ye girdim sancim cikmadi yine idrar testinde idrarda protein biraz fazla cikmis ama normalmis artik bu zamanda vücutumda su toplamis aldigim kilo 15 i gösterdiakannehir ama bu kilo degil su dedi icimi rahatlattihihoyyyt
bitek sanci bekliyoruz simdi kizimizin gelmesi icin artik o nezaman tesrif etmek isterse ozaman gelicekzemuszemus
biz doktora gittik kizimla bugünnn
kizim heran dogabilirmis :lepi:rahim agzi iyice yumusamis, rahim boyu kisalmis, acilma baslamis bebegin kafasida iyice asagida duruyo dedi.
önce daha 4 hafta biciyorum dedi sonra kontrol yapti okadar beklemez diye tahmin ediyorum vücut herseyiyle doguma hazirlamis kendini dedi:lepi:
nst ye girdim sancim cikmadi yine idrar testinde idrarda protein biraz fazla cikmis ama normalmis artik bu zamanda vücutumda su toplamis aldigim kilo 15 i gösterdiakannehir ama bu kilo degil su dedi icimi rahatlattihihoyyyt
bitek sanci bekliyoruz simdi kizimizin gelmesi icin artik o nezaman tesrif etmek isterse ozaman gelicekzemuszemus
he nan bide o eksik napak
ama doktor naormal dedi olabilir dedi yani korkulacak bişe yok tansyon sorunu yaratıyo işte neyse yaaa kaldı şurda en fazla 10 günüm a.s
kör topal idare edecüm artıka.s
ayy ne güzel haber bu böyle az kaldı heebiz doktora gittik kizimla bugünnn
cnm sıkma kendini strese girme hiç normal bunlar artık doğurcaz nerdeyse:) bende çok da yüksek deil tansiyonun geçen sağlık ocağında da benm öyle çıktıydı dert etme heçhe nan bide o eksik napak
ama doktor naormal dedi olabilir dedi yani korkulacak bişe yok tansyon sorunu yaratıyo işte neyse yaaa kaldı şurda en fazla 10 günüm a.s
kör topal idare edecüm artıka.s
ay nası bişey alttan muayene kız ben de olcam bu gidişte çatala çıkılıyomu nası çıkçam kız ben bu göbekleeecanım siz her gittinizde alttan da muayene mi ediolar CADIARZU
benim dr hiç alttan muayene etmedi yauww acilden gittiğimde bi alttan muayene olmuştum o kaaa
rabbim hayırlısıylan tamamına erdirir inşallah canım
ay bende dun o kaa bunalımdaydım ya bugun bi rahatlık var içimde sorma anam yok kocam yok piyasada falan ya bele sancı gelse çantayı atcam sırtıma bi başıma doğurmaya gitcem o kaa kendimi hazırladım bu moda yane sorma sora aricum herkeşi ben doğurdum odaya geçtim deyu laelaelaelaelae
delüüü :roflol: :roflol::roflol: benm kociş de uyuyo yazık kırık geldi bugün eve yemek bile yediremedim yattı valla kıyamam ben ona çay yapam didim istemedi ıhlamur da istemedi uyuyoo garibimrabbim hayırlısıylan tamamına erdirir inşallah canım
ay bende dun o kaa bunalımdaydım ya bugun bi rahatlık var içimde sorma anam yok kocam yok piyasada falan ya bele sancı gelse çantayı atcam sırtıma bi başıma doğurmaya gitcem o kaa kendimi hazırladım bu moda yane sorma sora aricum herkeşi ben doğurdum odaya geçtim deyu laelaelaelaelae
yaaaa tubiş nerde yaaaa bugün o da gidecedi doktora ne oldu acaba haberi olan varmı kızlar
ben doktora gitmiştim bugün kızlar tahmin ettiğim gibi 1 hafta sonra yada en fazla 10 gün sonra alırız dedi kesin bi gün vermedi çünkü tansyonum yüksek çıkii kızlar idrar tahlili istedi vücudum albümin olabilirmiş o yüzden tansyon sorun olur dedi eğer hiç bi sorun yoksa 1 hafta yada 10 gün sonra ama eğer tansyon soru olursa idrarda albümin çıkarsa daha erkende olabilir dedi yarın arıycam bakalım sonuçlara göre konuşacük kızlar tam tahmin ettiğim gibi kasımın ilk haftası gelir bebek
ayaklarım çok şiş su topladı ve 1 haftada 2,5 kilo farkettim bu kesinlikle kilo değil dedi su topladın dedi bakalım idrarda ne çıkacak ama bunların olmasıf-da normal dedi biz tansyona bkıcaz dedi doktor apla
işte böle gacilar
anacumm daha yoldamış yauww hayırlısılan bi ineydi sağsalimmm :Saruboceq:
kocamda babasının yanına gitti işten direk ben öööleeece yalnız yalnız oturimm :sinifsinif:
uniiiiiiiiiiiiii bebeeeemmm gelmişşşşşşşşşşş nerdesin gıııııııı delikafadulden
ayy ne güzel haber bu böyle az kaldı hee
her şey hazır inş kolayca doğurursun elifim:)
cnm sıkma kendini strese girme hiç normal bunlar artık doğurcaz nerdeyse:) bende çok da yüksek deil tansiyonun geçen sağlık ocağında da benm öyle çıktıydı dert etme heç
ay nası bişey alttan muayene kız ben de olcam bu gidişte çatala çıkılıyomu nası çıkçam kız ben bu göbekleee
anam fatom dikkat et bak çok yoruyon kendini artık işi gücü bırak..bi tek buseyle ilgilenmen bile bi iş zaten....
ben de 2 sinde gidicem dr.a o hafta alınır heralde benim minnoş da ...opuyorumnanaktan bizimkiler aynı günlerde gelicek büyük ihtimal... kaydirigubbakcemile5
anam sorma bugün cengaverlik yaptım kocişe... dedim kaç gündür patlıycam evde alıp da bi yere götüreyim demiyosun ben istinye parka gidiyorum dedimm... söylendi bi sürü ..hamile olduğunu ne zaman hatırlıcan falan filan diye...içimi şişirdi hiç heves bırakmadı...neyse sonra dedim bi giyinim de çıkim bakim nereye kadar gidebilicem...kıyafet bulmak için 45 dk uğraştım...bulduğumda yorgunluktan giyicek halim kalmamıştı...geldim içeri eccük yattım :))) neyse sonra giyindim bindim minibüse indim aşağıya...istinye park için duruma göre bir ya da iki şeye daha binmem lazımm ... ayıptır sölemesi bi tarafım yemedi...biraz dolandım badem yağı aldım donlara baktım bi markete girdim...anam 1,5 saat sonra eve anca vardımmm...dilim dışarda...çantaynan montu çıkaramadan üstümden yatıcaktım az daha...:roflol::roflol::roflol:
vallaha şaşırdım bu ne yaavv...ne hale gelmişim de habarım yok :roflol::roflol:
yok kız dert etmiyom elbette o kaaa sorun olcek yani son aydayız demi a.sa.s
yaaaa tubiş nerde yaaaa bugün o da gidecedi doktora ne oldu acaba haberi olan varmı kızlar
ayy kız unii ööle deme ben de size yakınım ayol dr beni de 5inde çağırdı ondan sonra her an bekle didi tırstım anamı çağırdım pzt bincek gelcekler babamlaaa zavallı ablam da oğlunu kreşe vercekk
ay ben de gezem diyodum geçen hafta dr çıkışında ama mahvoldum ayyyy accık yürüyom kocişin kolunu çeke çeke çok hızlı gidiyon sen die dieee bi de herkes acır gibi bakıyo banaaaaa doğurdu doğurcak gibi görüyolar heral karnım da bi şiş ki sormaaaaa anaam çıkıp accık don alam diyom emme hal yok vallaaaa
sorma kız ben de güvnemiyorm gayrı kendüme
wc ye bile gidip gelince nefes nefese kalıyımmm
anam sorma bugün cengaverlik yaptım kocişe... dedim kaç gündür patlıycam evde alıp da bi yere götüreyim demiyosun ben istinye parka gidiyorum dedimm... söylendi bi sürü ..hamile olduğunu ne zaman hatırlıcan falan filan diye...içimi şişirdi hiç heves bırakmadı...neyse sonra dedim bi giyinim de çıkim bakim nereye kadar gidebilicem...kıyafet bulmak için 45 dk uğraştım...bulduğumda yorgunluktan giyicek halim kalmamıştı...geldim içeri eccük yattım :))) neyse sonra giyindim bindim minibüse indim aşağıya...istinye park için duruma göre bir ya da iki şeye daha binmem lazımm ... ayıptır sölemesi bi tarafım yemedi...biraz dolandım badem yağı aldım donlara baktım bi markete girdim...anam 1,5 saat sonra eve anca vardımmm...dilim dışarda...çantaynan montu çıkaramadan üstümden yatıcaktım az daha...:roflol::roflol::roflol:
anam fatom dikkat et bak çok yoruyon kendini artık işi gücü bırak..bi tek buseyle ilgilenmen bile bi iş zaten....
ben de 2 sinde gidicem dr.a o hafta alınır heralde benim minnoş da ...opuyorumnanaktan bizimkiler aynı günlerde gelicek büyük ihtimal... kaydirigubbakcemile5
biz neciyiz len burda :mymeka: yanlız oturuyomuş :mymeka:
bak bugün de yazdım sana görmedin ...doğumda yanlız kalırsan hiç üzülme benim kaynanayı alır gelirimmm bayılır böle işlere... :lepi:
canım siz her gittinizde alttan da muayene mi ediolar CADIARZU
benim dr hiç alttan muayene etmedi yauww acilden gittiğimde bi alttan muayene olmuştum o kaaa
heyaaaa sende su toplamissin okudum ama benim doktorum normal bu haftada dedi..ayy sendemi su topladın kııı bende valla 1 haftada 2,5 kilo farkedermi yavv bende şok oldum doktor bu su dedi kilo değil dedide rahatladım haaaaa
demek herşeyiyle hazırlani minik heee hade gözünaydın hacı
sagol canimayy ne güzel haber bu böyle az kaldı hee
her şey hazır inş kolayca doğurursun elifim:)
ay nası bişey alttan muayene kız ben de olcam bu gidişte çatala çıkılıyomu nası çıkçam kız ben bu göbekleee
ohh maşallah canım bak canını sıktığına değmemiş zaten bebişler her hafta aynı kiloyu almıyoo ben 15 güne bi gidiyordum bi gittiğimde iyi almış diğer gittiğimde az almış oluyoduu ama dr hep gayet iyi diyordugünaydın kızlar nasılsınız kocamı işe geçirdim arkasından oturdum bilgisayar başına.
bu gün anem gelicek temizlik falan yapıcaz evde ama benim gözümde büyüyor
bu arada dün doktora gittim geçen kontrolümde oğlum nerdeyse hiç kilo almamıştı doktor bir hafta sonra yine gel bakalım haftada ne kadar alıyor demişti tabi bu arada ben kendimi yiyip bitirmiştim küçük mü olucak benim oğlum diye neyse dün öğrendim ki 1 haftada tam 320 gr almış kuzum eğer böyle giderse 3500 gr doğar bebeğin dedi dünyalar benim oldu. daha sorucak o kadar çok şey vardıki hepsini unuttum ne yapayım 10 gün sonra tekrar çağırdı o zaman sorarım artık zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?