2009 Kasm Anneleri

nekadar iyi yapmışsın onları görmeye giderek.bidakıne gidersen bizim yerimizide öp kokla olur mu...ne güsel bak hiç yaramazda deilmiş durumuz ne güsel yaaa.... karakızımızda çok güçlüüüüü neler atlattı ama şükür şimdi oda durumuzda iyi...opuyorumnanaktan
bebiş çok yakışmış kucağına,ipeğimizle nasıl yakışcaksınız kımbılır annesi...
belli mı olur tatlım birgün belkı karşılaşırız poyrazda teyzesini görür,ipek kardeşini görür...
inş bigün nasıp olur da yüzyüze görüşme fırsatımızda olur....:Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum duşa gireyım oturup ezele bakıcamm öptümm hepiciğiniziiiii

saol meleğim ya
o senin güselliğin.dediğin gibi bellimi olur birgün poyrazımı kucağıma almak bana da nasip olur inşallah
hepimize çok yakışacak bebişlerim canım
şimdiden heveslendim bende yaaaa
ayyy bugün ezel var dimi
ben de seyredem sevdim diziyi valla
hadi yine görüşürüz cnm

nbr cerenimom yaa özledin hee benii ŞenizŞeniz
anam aklım sizde hee acep biri doğurdumu bişe oldumu diyee hep aklımda kaliyo yavvv akannehirakannehir
valla hacı giremim nete yaavv egemle bütün günüm yoğun geçiyoo sositososito gecede uyanıdığımız için yorgun oluyom giremiyomm yavv laelaelaelaelae

nereye ulennnnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka:
kim demiş özlemedik deyuuu ben çok özledim yaaaaaaaaaaaa :gitme::sinifsinif:

temem nan gitmiimm kaydirigubbakcemile3

napıyosun canım.egemız sen nasılsın....iyi misiniz ikinizde....
senın bize verebileceğin tavsiye var mı canımmmm

iyiyim cnmm melek annemm opuyorumnanaktan egemde iyi :Saruboceq:
siz sorun cnm bana aklınızdakileri bende anlatayım sizeee :kedi::kedi:

allan cezası edoşşşşşşşşşşşş senin yüzünden kızartmayı kömür etttim nannnnnnnnnn delikafadulden:tomato:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ŞenizŞeniz
gitmedim cnm bülof yaptım lülülülülülü
herkes babasına benzetiyo oğluşumu yavv çok sevim yaa kocişimi hep onamı baktım nedirr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sütüm daha çok gelmediği için mama verdim oğluşuma oda çok fena gaz yapıyo :sinifsinif: biraz zor geçiyo cnm günlerimizz :sinifsinif::sinifsinif:

hosgeldin edacım özlemezmiyiz sahsen benim hergun aklımdasın opuyorumnanaktan
sağol annembirmelek bi sen gordun beni
yaa herkes canının istediğine cevap yazıyor herhalde
neyse bizde mi öyle yapsak

Şeniz özlüysiniz he beniiii

edacım melek annem kacmıs gibi olmıyım kayınvaldemler gelicek yemege
cıkmak zorundayım kib. optum cokk

tamam cnm benimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anaamm emziriymişşşşşşşşş yisinler sizi laaaaaaaaaa

delikafaduldendelikafadulden

sağol canım benımmm hadi bende kaçtım kızlar cıbışımı yapayım herkesi öpüyorumm..
edoşum görüşürüz canımmm....kaydirigubbakcemile5

byby cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selams kizlar nasilsiniz?

kiz eda gacisi nerdesin sen aldin erkenden ege pasayi kucagina.. simdi bize nispetmi yapiyosun emzirmeee gidiyom diye..

anam surda bi haftam kaldi tik yok bizde.. su senin sanci nasildi bi anlat hele.. insan anliyormu dogum sancisi oldugunu.. ben anlayamamaktan cok korkuyomda..

edoşum sen epidural sezercikmi oldun yoksam genel anesteziylenmi doğurdun egemizi
benimde o zaman bilgisayarım çöktüydü geç öğrendim doğumu canım
sağ sağlim aldın ya egemizi kucağına ne kadar mutlu oldum anlatamam
normalde perşembe doğacaktı deymi cnm

karazeytin kizz duru kiz ne tatli öyle misler gibi kokladin geldin.. cok tatli.. kucaginada cok yakismis tatlim.. seni hamilelik hic cirkinlestirmemis masallah.. cok fit ve güzel duruyosun masallah.. Allahim ipek kizinlada resimler cekilmeyi nasip etsin insallah..

o mama süt kıvamındamı yani biberonlamı veriyom 1 numaralı mamayı
peki sütün çoğalması için bir önlem almadınmı
doktor bişey önermedimi yani
kızz ayva kompostasu yap dr merankini onu önerdiydi
tam da mevsimi bakalım iyi gelcekmi sana da

bugün dr.a gittik teyzoşlarr oğluşum 3060 gr.doğmuştu şimdi 2890 olmuş dr.çok iyi dedi.c.tesi tekrar gidicez ozamanda almış olması lazımmış.
sarılığımız 13.9 çıktı az önce haberini aldık 15 sınırmış şuan için rahatızz bi tehlike yok yarından itibaren bu değerin düşmesi lazımmış c.tesi tekrar ölçülücek.
topuk kanı verdik bugün yine çok fena bişee yaa öyle çok ağladıki oğlumm mafoldumbenmafoldumben insanın canından can kopuyo yemin ederimm mafoldumben
doğar doğmaz hepatit ve K vitamini aşısı yapılmıştı.bugünde K vitamini aşısı yine yapıldı.göbeği düştüğünde kanamasına engel olucakmış bu aşı ve bi kaç sey daha ama unuttum :kedi:
D vitamini damlası verdi dr.umuz anne sütünde olmayan tek vitamin D vitaminimiş o yüzden 15 günümüz dolunca hergün 4 damla vericem oğlumaa.

yaa bide annelik çok fena tarif edileemez bi duyguu mafoldumben resmen oğluşumun başında sabahtan akşama kadar nefesini dinler oldumm mafoldumben

saol canım benim opuyorumnanaktan
hiç sorma ya bi gittim duru nazımızı görmeye
oracıkta doğurasım geldi vallakaydirigubbakcemile3
cennet kokusu hala burnumda tütüuor durumuz
ne tatlı şeydi öle.ilk göz ağrımız bizim
inşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kollarıma alacaz:Saruboceq:
bu fotolar gibi hepimizin kollarında bebişleriyle fotolarını görme imkanı bulcaz allahın izniyle
darısı bizlerin başına

edacım doğum sonrası bebişlerde bir şişlik olurmuşl o yüzden önce kilo verirlermiş
sonra düzene girerlermiş cnm
bence kilosu iyi
karakızımla görüştüğümde oda d vitamini vermişti
her bebişe veriyormuş dediydi
k vitamini de iyiymiş göbek için öğrendiğimiz iyi oldu
daha da iyi olcak egemiz

ay canim kiyamam yaa annelik böyle bisey demekki.. öyle güzel anlatiyorsun ki.. bizde o duyguyu en kisa zamanda yasariz insallah..

amin canim benim insallah az kaldik meleklerimize kavusmamiza..

oyy bebekimmm yaygarayı basii demi gı edoşşşşşşşş kan alınıncaa kıyamam yauuww :gitme:
kız senin emzirme yastığından sipariş virdim 32 tl ye buldum delikafadulden eda gacisi beğenmezsem gelip kafana geçirecum habarın olsun haa :roflol:

erkenden geldi paşam benim dayanamadııı daha fazla içerdee kaydirigubbakcemile3
iyiki erken doğum riskin vardı kızz senindee nerdese gün geççek halaa bekliyozz :roflol::roflol:
cnm benim sancım belimden geldi yani şöle diyeyim tüm omurgam sanki çökcek gibi olduu :sinifsinif:

epidural oldum cnm çok rahat oldu.
normalde 29 ekimdi ama dayanamadı kuzum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ogün öğlen gittim dr.a sancım çıktı sancım olurkende egenin kalp atışları yavaşlıyodu dr.da iyi değil böle dedi.
eger olursa sancın hemen gel dedi.akşamda yarım saatte bir sancım olunca gitiim 10dk.içinde ameliyathanede buldum kendimii akannehirakannehir

süt kıvamında cnm zaten bebek sütü adıda. kaşıkla verdim ben biberonla değil zemuszemus
süt için annem yaptı bugün komposto bakalım bekliyoz sonucu kaydirigubbakcemile3
humana stil çay varya o çok arttırıyomuş sütü dün içtim ama bana alerji yaptı :gitme::gitme:

öle cnm ilk zaman veriyomuş kilo normal dedi dr.daa :Saruboceq::Saruboceq:
evet cnm dikkat edin sizde diye yazdım bunlarıı :lepi:

ay canim kiyamam yaa annelik böyle bisey demekki.. öyle güzel anlatiyorsun ki.. bizde o duyguyu en kisa zamanda yasariz insallah..

insallah aysecim valla anlatılamıcak kadar güzel bi duygu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allahım hepinize sağlıcakla yasatsınn hepimizn evlatlarını bağışlasınn :Saruboceq::Saruboceq:

nan öle fenakii bende ağlamaktan helak oldum haaa :gitme::gitme:
delikafadulden aldınmı gıııı delikafadulden begenecen zate olumm hihoyyyt

edacım benim kızımda dönmedi henüz bu saatten sonrada dönmezmiş
dr kesin sezaryan olursun dedi
dayanamadım devlet hastanesinde de mayene oldum ama durum aynı
ben de madem sezaryan olcam epidural olam dedim
onu araştırıyom ben de
en azından bebişimi hemen kollarıma alırım bide normal doğum ortamıymış gibi
konuşulanları da duyarım dedim tabi sancısız normal doğumkaydirigubbakcemile3
iğneyi belden mi yaptılar doğumdan ne kadar sonra etkisi geçiyor
sonra ağrın oldumu cnm

ayy şu doğuran karularnan pek konuşmak istemim aslında haa hevesleniy nan insan ister istemez kaydirigubbakcemile3
aman anamda gitti benim ecük daha durmam lazım benn 10 kasımdan önce gelmesin diiyim ama bakalım kader de ne olicikk hayırlısı inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…