canım yaa inşallah sağ salim doğurusun hayırlısı olsun hakkında
erkek bebişler geç gelirmiş yaa bak erken olanların geneli kız
inanmıyodum bu olaya ama artık inanmaya başladım
benim dün gittiğim dr da bebişlerin günü geçince sorun oluyoo çok geçirmemek lazım dedi
eğer 23 kasıma kadar gelmezse benim oğluş dr gidip sezeryan düşünecem herhall
O zaman benim kızımda mı erken gelecek....
umarım vaktinde gelir önce değil ....benim 37 haftam
kartanesi ne geziyon gııı doğurmuyonmu daha
ben ümidi kestim sancı yok kasılma yok
benimde sancılarım kaçtıı dilmuhcum ama kasılmam var iyice yerleştii paşaaa stress yaptıkça gelmiyolar
bakalım sabah gittim doktor ameliyattaydıı öğle den sonra müsaitse gidecem akıntım var hem bi baksınn bakalımm elimden geleni yapıyorum normal doğum için ev sil hareket et eşimii bile yoldan çıkardımm:kedi: tık yok yawss
günaydinnnnnn
ayy sinir oluyorum bu siteye yaaaa yazdim cikmadi bide hersey silindiÇok üzgünüm çoook
doguran varmi bu iki günde?? dilmuhh hala doguramadin mi bacim:1shok:
günaydın kızlar.
doğuran varmış herhalde. Allah analı babalı büyütsün.
dilmuh, destna, kartanesi biz günümüzde doğuracaz herhalde. bebelerimiz pek rahat. benim sancılarda azaldı eskiden daha çok oluyodu
canim dur daha gününü bitirmedin bile hele bi kirk dolsun hala gelmiyosa ondan sonra biseyler yaparsinizyok bacım yok doğuramıyom akşam gitcem doktora bakalım ne diycek
günaydın kızlar.ne kadar zorlaştı bu haftalarda beklemek dimi. ben inanlımaz ağırlaştım. dizim ve ayağım çok ağrıyo yürürken. neden bilmiyorum şişlerden die düşünüyorum sizde var mı böyle ağrılar??
amaaan site de gıcık haa
ben doğurmadım hala şimdigidip yatcam ama zira hala gripim
yok sana hitaben yazdıydım da ondan elif die başladım boncux doğurmuşcanim dur daha gününü bitirmedin bile hele bi kirk dolsun hala gelmiyosa ondan sonra biseyler yaparsiniz
dün benim doktor ilk bebekler icerde uzun kalmayi seviyolar dedi
hatta banada gecikebilir dogumun dedi sonra kontrol etti rahim acilmis erken dogabilir dedi...panik olma hemen bu hafta dogurursun sende insallah
hangi elif dogrumus ebisce mi elifsun mu:uhm:
elifler cok olunca karisiyyyy
boncux ta mi dogurmusss ayyy:sm_cool: herkes bir bir dökülüyo valla
ben bi süre çömeşince ayağa kalkarken kitleniyo dizlerim:) abov yaşlı kadınlara döndüm kızzzz ağırlaşma bende d evar bazen ağrım da oluyo ama tkmıyom belim ağrıyo mesela şu an ama doğal artık deyip geçiyomgünaydın kızlar.ne kadar zorlaştı bu haftalarda beklemek dimi. ben inanlımaz ağırlaştım. dizim ve ayağım çok ağrıyo yürürken. neden bilmiyorum şişlerden die düşünüyorum sizde var mı böyle ağrılar??
bakalıım yazabilecekmiyim
ya deli oldum ne bu
yok sana hitaben yazdıydım da ondan elif die başladım boncux doğurmuş
sabah öğrendim de anca yazıyom işte malum durdu site
ayy az kaldı senin de heeee
ben bi süre çömeşince ayağa kalkarken kitleniyo dizlerim:) abov yaşlı kadınlara döndüm kızzzz ağırlaşma bende d evar bazen ağrım da oluyo ama tkmıyom belim ağrıyo mesela şu an ama doğal artık deyip geçiyom
ay sorma bacım bende deli oldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?