2009 Kasm Anneleri

aaa bende elıfım
kactane elıf war burda bılmiiimki
warya dgoramıyonuz ya
bende doguracam dıye korkuyom

yaaaa bu siteye nolluyoo sinir etti sabahtan berii bu ne
ayy ben çok kötü oldum kızlar duştaydım zor çıktım vücudum felaket titriyoo
kociş geldi yemeğe tansiyonumu ölçtü 11/6 yemekte yedim açlıktan mı acaba diye
ama hal kötüyüm yaaa oğluşta hiç durmuyoo yordu benii

Selam Kasım Fıstıklarım Ve Fıstık ıçlerim a.s. a.s. a.s.

Yağmurum Doğamla sizleri sıcacık öpüyoruz..Çok şükür bebeğimiz bizimle birlikte biliyorsunuz tam lakabı gibi küçücükkk ağzı brnu minicik teyzeleri opuyorumnanaktan
Sağlığımızda iyi Rabbim sizlerede böyle kolaylıklar nasip etsin inşallah..ınanın herşey oldukça rahat ve kolay geçecek minicik ağrılar vs olabilir ama görülen mucizeye buda değer opuyorumnanaktan
Allahım hiç birimizi evlatlarından ayırmasın hepsine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..
Hepiniz için ameliyattada dua ettik bizden sonra kimler doğuma gitti çok merak ediyorum Rabbim bir avazda sağlıkla herkezi kurtarsın :Saruboceq:

ayy canımm hoşgeldin bizde öpüyoruz Yağmur ve Doğayıı
nasılsın iyimisin Yağmurumuz nasıl herhangi bi sorun yoktur umarımmm
bende topiclerde senden haber var mı diye arıyodum şu anada
tam o sırada seni buldum daha güzel olduu
hayırlı uğulru olsun canım Allah sizleri hiçbir zaman ayırmasın Melek Annem

selam kıslarrrrrrrrr
ebiş doğurmuş hemi gıııı abuu arda aziiizim mi gelmişşşşş hihoyyyt
normal mi doğurduu sezercik mi oldu bilen vaaa mııı

nazlım hosgeldin canım küçük melegini güle güle büyüt saglıklıca inş. :Saruboceq:

nazlışımmmmmmmmmmmmmmmm
ayy o abi doğayıda sevsinlerr yavru yağmuruda sevsinlerrr timammmmm mııııııı ama eeeen çoookkkkkkkkk seni sevsinler cınımmmmmm gözün aydınnnnn rabbim eşinle yavrularınla mutlu huzurlu bi ömür nasip etsinnnnnnnnn opuyorumnanaktan

nazlım allah analı babalı büyütsün canım

kızlar yokmu kimsede ebiscenin nosu öğreneydik nasılmış

selam kıslarrrrrrrrr
ebiş doğurmuş hemi gıııı abuu arda aziiizim mi gelmişşşşş hihoyyyt
normal mi doğurduu sezercik mi oldu bilen vaaa mııı
doğurmuş mu bacım heeç haberimiz olmadı yaaa
tlf nosu olan yokmu haber alalım baree
hayırlı olsun ebisceme

canım bende inanılmaz ağırlaştım
popomu kaldramıyom valla
yatınca kalkamıyom
senin günün 29 u dimi

evet canım 29 du. 2 gün kaldı bakalım ama ne geçmez 1 haftaymış walla kaplumbağa gibi oldum yaa.aynen popomu zor taşıyom

ya sorma dün duşa girdim dedim bi uzanıyım küvete sıcak suyla rahatlıyım kalkmak için dakkalarca uğraştım. kayıcam diede korktum. az kaldı bakalım allahım versin sabrımızı.

Canım benim Hoşbuldum Allah Razı olsun..Çok şükür bir problemimiz yok şimdilik azıcık gaz çıkarma işlemi azıcık canını sıkıyor okadar oda olacak tabiki opuyorumnanaktan
Benimde tabiki ameliyat yeri henüz çok taze bunlarla uğraşıyoruz..Günde birkaç kez yürüyüş yapıyorum ev içinde okadar bir haftaya toparlanırım sanırım :Saruboceq:
Yağmurumuz küçücük tam lakabı gibi teyzesi doğum sonrası verilen kilosuyla 3040 gr ama suratı görr hiç demezsin bu kiloda tam tersi bir portakalın üzerinde minicik ağız burun küçücük bi surat kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allaha emanet
Bir süre bakabileceğimi sanmıyorum zira hem alışma devremiz hem gelen giden tahmin ettiğim gibi bir sürü ziyaretçimiz var Allah eksik etmesin birazcıkta toparlanırız bu arada ama doğum haberlerini takip edecğiz inşallah..Hepinize duacıyız..
Yeni doğum yapanlarada Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin analı babalı inşallah :Saruboceq:

kıslarr doktora dittimm bende sabah nst ye girdim herşey normal sancılarım var ama duzenli diil
kan değerlerim biraz duşuk ilacımı değiştirdik şurup içicem idrarda bi sorun yok
ultrasonda baktı kg si daha duşuk çıktı geçen haftaya göre dr normal didi pozisyonuna göre ölçüm yapabiliyoruz olabülü dedi
başıylan gelio şukur bıdığım suyu muyu ii ama doğumu çok yakın gibi görünmuyo didi
ancak velakin ben geceden beri dehşet bir bel ağrısı ve kasıklarımda adet sancısı gibi bi hissiyattayım dr a söledim artarsa tetikler doğuma gelüsün dedii ay saol beee kaydirigubbakcemile3
neysem aman bi sorun olmasındaaa hoff şu mubarek havada bi kasvetli bi kasvetli bugun dinlenimde yarın iş güç yaparım eccük koltuk kılıflarını yıkıycamm klozet takımını yıkıycam halıları göndercemmm cumartesi kadın gelcek ya temizliğe herşey hazır olsun bareee ay şu evin temizliği bittimi varya baya bi rahatlicam haa

filizcim 2 gün az kaldı sabret gııı
kız senin neyine küvet koca göbeenle deli kaydirigubbakcemile3

cerincim canım benim doktor her hafta ölçüm yapmıyo az bile çıkabilir geçen haftaya göre diyo
oyüzden o önemli değil
hadi inşallah hayoırlısıyla normal doğum olur canım
demek sancın var haklava:
dur ne sancısı beni deli etme

ya ben bugün çok iştahsızım
çok halsizim
hastamı oluyomki acaba
amaaan son günlerde olmasam bari
2 saat sonrada oğluşumu görmeye gitcem
nst ye gircem gene sancı çıkmazsa isyanlarda olurum kesin

Kenyaam
Cerinimmm Dilmuhum Allahım hepinizden Razı olsun a.s. a.s. a.s.
Cerinim tatlı dillim nasıl güzel yazmışsın opuyorumnanaktan
Rabbim hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin..Sizleri çok ama çok seviyoruz teyzeleri opuyorumnanaktan
Allaha emanetsiniz kızlar ara ara uğrarım sitede sanırım bir bozukluk var sayfalar açılmıyor ne kadardır uğraşıyorum yavaş yavaş açılıyor..Çok öperim hepinizi a.s.

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy dilmuhhh laa senden önce doğururmuşum bideeee :roflol:
aman allah korusun gıı daha erken bizim içinn dursun özgem içerde sağlıkla sıhhatle
senin bebişko vizeyi alıp bi geleydi hayırlısıylannn ama varya kızımmm sen o doğduktan sora burda ölüyom bitiyom diye mızıklan varya dövcem seni habarın olsunn delikafadulden

canım benim ehh o kadar da olsun gaz sancısı canım hem çook akıllı olduğunu gelenler görmesin ki nazar değmesin değil mi sende en kısa zamanda tam olarak düzelirsin inşallah canımm yerim ben o portakalı en kısa zamanda resimlerinizi bekliyoruzz
kolay gelsin sana canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadee maşallah herşey yolunda yane hayırlısıyla gelsin özgemiz

onun numerosu kartanesinde vardııı
sende kartanesinin nomerosu yokmuu gıı ona ulaşak bare

ben daha belkim hafta itibariylendir ama hadi gelsinnn diye içten isteyemedim yauww
sanırımm yusuf yusuf olayı birazda benimkiiiiiii :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…