ben heç üstüme alınmim hacı bağa demedin demi nan :uhm:
hosgeldiniz kızlarr edos krispiiii
napıyon kızzzz egemiz napıyo sen nasılsın
annelik nasıl annat bakiiiimmm
taze anneeee
yok anam 39. ve 40.haftasında olanlar varyaa onlar kendini biliyyy :roflol::roflol::roflol:
hoşbuldum cnmm Şeniz
egem uyuyo şimdii teyzoşuu zemuszemus bende yatıyom vallaa dikiş ağrılarım var birazcık başka derdim yok şükür :Saruboceq::Saruboceq:
annelik çok güzel bişee yaaaaa allahım evlatlarımızı bize bağışlasınn :Saruboceq::Saruboceq:
şimdi ebişkomla konustumm arda azizimizdee ebişkoda çok iyimiş.epidural olmuş 8.30 girmiş.arda azizimiz 2900gr.mış :lepi:
kız eda dilmuh de olsun kız
niye yoruyon çıtırtıyı
zeren sende mi doğum yaptın
bugün dr.a gittik teyzoşlarr oğluşum 3060 gr.doğmuştu şimdi 2890 olmuş dr.çok iyi dedi.c.tesi tekrar gidicez ozamanda almış olması lazımmış.
sarılığımız 13.9 çıktı az önce haberini aldık 15 sınırmış şuan için rahatızz bi tehlike yok yarından itibaren bu değerin düşmesi lazımmış c.tesi tekrar ölçülücek.
topuk kanı verdik bugün yine çok fena bişee yaa öyle çok ağladıki oğlumm mafoldumbenmafoldumben insanın canından can kopuyo yemin ederimm mafoldumben
doğar doğmaz hepatit ve K vitamini aşısı yapılmıştı.bugünde K vitamini aşısı yine yapıldı.göbeği düştüğünde kanamasına engel olucakmış bu aşı ve bi kaç sey daha ama unuttum :kedi:
D vitamini damlası verdi dr.umuz anne sütünde olmayan tek vitamin D vitaminimiş o yüzden 15 günümüz dolunca hergün 4 damla vericem oğlumaa.
yaa bide annelik çok fena tarif edileemez bi duyguu mafoldumben resmen oğluşumun başında sabahtan akşama kadar nefesini dinler oldumm mafoldumben
Kızlar biraz önce ebisce ile görüştüm oğluşuda kendisi de gayet iyiymiş. Sabah 9 da oğluşuna kavuşmuş. Hepinize çok selam söyledi.
bende dogurmak ıstıyom ya artık senı hiç düşünemiyorum yanı :roflol: :roflol:canliz canım yok yaaa siznen alakası yok
ben yedim kafayı iyice
bebişte korktu bu karı çatlak ne kadar geç gitsem o kadar iyi diyo
:dance: :dance: :dance: dilmuh sen bi doğur topik göbek atacak gıı lülülülülülükız eda dilmuh de olsun kız
niye yoruyon çıtırtıyı
Şeniz kuşum benimm Şeniz doğurcan cnmm sağlıkla olsun herşeydeee gerisi boşş :Saruboceq::Saruboceq: kızmaa sakın haaa opuyorumnanaktan
kız şaka maka bugün yarı doğurursun merak etme nan a.sa.skız eda dilmuh de olsun kız
niye yoruyon çıtırtıyı
Şeniz kuşum benimm Şeniz doğurcan cnmm sağlıkla olsun herşeydeee gerisi boşş :Saruboceq::Saruboceq: kızmaa sakın haaa opuyorumnanaktan
bende birazdan gidiyom doktora
belkim hani doğuma der ha ne iyi olur dimi
yarın gelirim sürpriiiiiiiiiiiiiiz doğurdum falan
peeeeee ben beceriksiz
Selam kızlar
zeren06
apple arzu hosgeldinzi kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?