2009 Kasm Anneleri

ay bend e gidiyom
sıkıldım site zaten çok yavaş
iki saat sürüyo yazması
gidip yemek yapam bari
herifim dün de yiyemedi bişi
he ben bazılrınıza face den istek gönderdim sayfamda da nickimi yazdım kızlar kimki bu dersiniz deyü

ayse boncux ve ebisce doğurmuş iyilermiş sezercik olmuşlar onlar da
başka dabi şey yok sitenin tadı da yok yazamıyoz rahat rahat
dilmuh da dr a gitti bakalım bugün

ayy bi alıntı yapamadım yaa sedusa hoşgeldin inş. bizde sağ salim büyütürüz yavrularımızı

şekercik sağol tatlım yaa ebiscenin daha günü vardı sanırsam neden sez. oldu kii biliyomusunuz

yarem hadi gözün aydın cnm daha var demek iyi bariiii

ayse on cnm ben de dilmuhtan duydum dilmuhla msn de yazıştık bütümn gün kk sorun çıkardı da böyle delirdik resmen:) ebisce ile ilgili sanırım face e yazmışlar anlamadım nedn sezercik oldu

şekerçik tşk ederim canımşimdi ebisceyi aradım durumu iyi bebği emzirecekri slm vardı bebğin suyu kalmamıştı diye sezerçik oldu

boncuk ve ebiscenin gözü aydin olsun Allah anali babali büyütsün insallah.. dilmuhta hayirli haberlerle gelir insallah.,.

bugün bende doktora gittim.. nst de sanci cikmadi.. alttan muayne etti doktor acilmam var 2 cm kadar.. suyum birazcik azalmis.. ama bulanik degil temiz dedi.. sonracigima kizim kanala yerlesmis.. kilosunu biraz düsük söyledi.. 2800 kadar dedi.. ama kilo olayina inanmiyorum hastanede iki hafta önce 3e yakin demislerdi.. dogunca görcez bakalim kac kilo oldugunu.. herkesin ölcemesinde farkli bisey cikiyor ama cok tonbis bi bebek beklemiyorum zaten.. bende 2700 dogmusum hem..

benim kiz heranda gelebilirmis.. bi haftayida bulabilirmis hatta gününü gecebilirmiste doktor kesin bisey diyemem dedi.. simdi seni hastaneye yollayip suni sanci verditsemde hastanede vermezler dedi.. bi kac zaman bekle bakalim dedi.. persembe yine cagirdi..

durum bu insallah hic biseye gerek kalmadan gelir kizim..

aseba canım ben h...d... sana istek gönderdim

yaremcim sevindim valla bugün hatlardan dolayı anlaşmak zor oluyo ama zor da olsa güzel haberler alıyoruz

ayse on canım hadi gözünaydın az kaldı demek her an tetikten beklemek de ayrı bir zevk yaaaa

ne güsel ebiscem ve boncukta doğurmuş
allah analı babalı büyütsün
sitede ne kaadara yavaş yawww
dilmuhta inşallah hayırlısıyla döner bize

kızlar dok geldim bebişim dönmüş
dok iki hftan var dedi
hadii gözün aydın canımm sez. olmayacan yaneeee
hayırlısıyla gelsin bebişin

şekerçik tşk ederim canımşimdi ebisceyi aradım durumu iyi bebği emzirecekri slm vardı bebğin suyu kalmamıştı diye sezerçik oldu
hımm suyumu azalmış ebisceminn hiç heberimiz olmadıı neyse sağ salim kavuşmuş ya
Arda Aziz e en önemlisi oo

canım bence kiloya takılma çünkü her cihazda farklı çıkıyoo sağlıklı olsunlarda
hem senin için daha kolay olur dikiş felan fazla olmaz
hayırlısıyla gelsin zeynep hanım inşallah

ayy bende sinir oldum şu siteye bi bağlanıyoo bi bağlanmıyoo sürekli sorun var yaaa
düzelsede rahatca gevezelik yapsak

Allah analı babalı büyütsün dünyaya gelen bebişleri....
Ay bana böyle bi şey olmaz herhalde her gittiğimde doktor duyun üst sınırda diyor.

hadi hayırlısı canım,allah sağlıcakla kurtarsın..bende kiloya pek inanmıyorum ama hadi bakalım,benim karnım küçük ama geçen hafta bana 3.100 dedi,bakacaz valla doğunca
kızlar dok geldim bebişim dönmüş
dok iki hftan var dedi
gözün aydın canım:)
canım allah sağlıkla kurtarsın inşallah çok az kalmış..sağlıklı olsunda alır hemen kilo hiç merak etme..
canım çok az kaldı dikkat et ya,hasta hasta iş filan yapmalmaz:,bol ıhlamur iç ve dinlen

ay ne bilem deildir yav bu kaa kolaymıııı
az ağrıyo doğum bu ka basit olsa her yıl bi tene doğururum kız nolcakkkkk :roflol:

her yıl mıdelikafadulden ne hale gelirik kız o zaman

canım ben normalde de kendim beceremediğim için bi cesaret toplayıp gittim..iki yıldır çok rahatım vallaa... ama tüy dökücü krem çok daha kolay ve pratik olur bence jilet seni zorlar aynayla falan....

ay sabahtan beri kaç kez teşebbüs ettim giremedim şu siteye sürekli kilt sinir oldum((
yeni bebişlerimiz hoşgelmişboncuk ve ebiscenin gözü aydin olsun..
yarın annemle kayınvalidem ankaradan geliyolar birlikte,hoş kayınvelide biraz daha geç gelse olurdu ama gelmek istiyom diyince ee birlikte gelin dedim annemle..bebeğin niyeti yok gelmeye inşallah çok gecikmez:sinifsinif:
geliyolar diye eve el attım bende,ütülerimi bitirdim,evi süpürdüm,toz aldım..alışverişe gittim..şimdi yemek yapıcam..
sabah doktora gidicem,gelince biraz hazırlık yaparım akşama gelicekler..

selam kizlar.a.s.

gecmise bakamiycam, ya da once yazayim sonra vakit buldukca goz atarim ama umarim yaramaz bir durum yoktur.

neyse, ben nihayet ebemle gorustum bugun. cok guzel gecti gorusme, cok tatli bir ebeye denk geldim. zaten ebelerden yana sansim acik herhalde, tr de de cok iyi bir ebem vardi.:))

once hastaneye karar verdik. sonra da dogum sekline. ilki sezeryan oldugu icin bunuda sezeryan isteyebilirsin dedi. sonra muayene etti, bebek kanala cok guzel yerlesmis, normal dogum icin en ideal pozisyonda, ben olsam normal denerdim dedi. zaten ilki sezeryan oldugu icin belli bir sure sanci cekmene izin veriyorlarmis, dogmazsa hemen sezeryana aliyorlarmis. bu durumda normal bekliycem herhalde. zaten bu saatten sonra her an gelebilir dedi. acilen cumaya kadar da hastaneden randevu vericekler, ultrason icin. ondan sonra hayirlisiyla kuzumu beklemek kaliyor Allah'in izniyle. gununu gecse de yine ilki sezeryan oldugu icin normalde suni sanciyi 5-6 kez veriyorlarsa bana sadece bir kez verebilirlermis, sonra yine sezeryan. Rabbim saglicakla kucagima almayi nasip etsinde insallah nasil oldugunu cok fazla takmiyorum. normal dogumu yasamayi cok istiyorum ama en hayirlisi nasilsa oyle olsun insallah.

benden haberler bu kadar. herkes iyidir umarim.zemuszemus

slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah bebişlerimiz olmuş hee Alah analı babalı büyütsün inşallah yaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…