hadii gözün aydın canımm sez. olmayacan yaneeeekızlar dok geldim bebişim dönmüş
dok iki hftan var dedi
hımm suyumu azalmış ebisceminn hiç heberimiz olmadıı neyse sağ salim kavuşmuş yaşekerçik tşk ederim canımşimdi ebisceyi aradım durumu iyi bebği emzirecekri slm vardı bebğin suyu kalmamıştı diye sezerçik oldu
canım bence kiloya takılma çünkü her cihazda farklı çıkıyoo sağlıklı olsunlardaboncuk ve ebiscenin gözü aydin olsun Allah anali babali büyütsün insallah.. dilmuhta hayirli haberlerle gelir insallah.,.
bugün bende doktora gittim.. nst de sanci cikmadi.. alttan muayne etti doktor acilmam var 2 cm kadar.. suyum birazcik azalmis.. ama bulanik degil temiz dedi.. sonracigima kizim kanala yerlesmis.. kilosunu biraz düsük söyledi.. 2800 kadar dedi.. ama kilo olayina inanmiyorum hastanede iki hafta önce 3e yakin demislerdi.. dogunca görcez bakalim kac kilo oldugunu.. herkesin ölcemesinde farkli bisey cikiyor ama cok tonbis bi bebek beklemiyorum zaten.. bende 2700 dogmusum hem..
benim kiz heranda gelebilirmis.. bi haftayida bulabilirmis hatta gününü gecebilirmiste doktor kesin bisey diyemem dedi.. simdi seni hastaneye yollayip suni sanci verditsemde hastanede vermezler dedi.. bi kac zaman bekle bakalim dedi.. persembe yine cagirdi..
durum bu insallah hic biseye gerek kalmadan gelir kizim..
Allah analı babalı büyütsün dünyaya gelen bebişleri....şekerçik tşk ederim canımşimdi ebisceyi aradım durumu iyi bebği emzirecekri slm vardı bebğin suyu kalmamıştı diye sezerçik oldu
hadi hayırlısı canım,allah sağlıcakla kurtarsın..bende kiloya pek inanmıyorum ama hadi bakalım,benim karnım küçük ama geçen hafta bana 3.100 dedi,bakacaz valla doğuncaboncuk ve ebiscenin gözü aydin olsun Allah anali babali büyütsün insallah.. dilmuhta hayirli haberlerle gelir insallah.,.
bugün bende doktora gittim.. nst de sanci cikmadi.. alttan muayne etti doktor acilmam var 2 cm kadar.. suyum birazcik azalmis.. ama bulanik degil temiz dedi.. sonracigima kizim kanala yerlesmis.. kilosunu biraz düsük söyledi.. 2800 kadar dedi.. ama kilo olayina inanmiyorum hastanede iki hafta önce 3e yakin demislerdi.. dogunca görcez bakalim kac kilo oldugunu.. herkesin ölcemesinde farkli bisey cikiyor ama cok tonbis bi bebek beklemiyorum zaten.. bende 2700 dogmusum hem..
benim kiz heranda gelebilirmis.. bi haftayida bulabilirmis hatta gününü gecebilirmiste doktor kesin bisey diyemem dedi.. simdi seni hastaneye yollayip suni sanci verditsemde hastanede vermezler dedi.. bi kac zaman bekle bakalim dedi.. persembe yine cagirdi..
durum bu insallah hic biseye gerek kalmadan gelir kizim..
gözün aydın canım:)kızlar dok geldim bebişim dönmüş
dok iki hftan var dedi
canım allah sağlıkla kurtarsın inşallah çok az kalmış..sağlıklı olsunda alır hemen kilo hiç merak etme..selam kızlar
ben cuma gunu doğuruyoprum
bebeğin suyu azalmıs giden kanın direnci de artmıs doktor riske atmayalım alalım dedi
2040 gr olmus emmeyebilir kadehle beslemek gerekebilir dedi biz pazar gunu taburcu olacağız ama bebek birkaç gun daha kalabilir dedi hayırlısı artık
ebisce de doğum yapmıs sanırım bebşi analı babalı buyusun masalahh
geri kalanlarımızı allah sağlıkla kurtarsın insallah
canım çok az kaldı dikkat et ya,hasta hasta iş filan yapmanan bi alıntı yapıp cvp yazamadım beee
nan edooş sen de başlamışın özge gibi doğuramadınız demeyee :mymeka:
ben bekliim gıı 5 kasımı iznim yanmasın diyee
zati gribim bebeme nasıl bakcam öpüp koklıcam nan doğarsaa
eccük daha dursun iileşem de öle gelsinn
ay zaten 5 gün ooldu hala iyileşemedim yaa
dün biraz iidim gittim banyo manyo sildim salak gibi
ay ne bilem deildir yav bu kaa kolaymıııı
az ağrıyo doğum bu ka basit olsa her yıl bi tene doğururum kız nolcakkkkk :roflol:
kzı bie o dert varrrr ben ağdacıya filan gidememmmm hiç gitmedim zaten yok bi de burdaa
anaam diyom ki jiletle alırım duşa girip de hemen pırt die doğmaz ki dimi
yada bi seferlik krem mi kullansam
tüy topiğini okuyom şimci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?