2009 Kasm Anneleri

ebisce dogum mu yapti? gunu gelmismiydi? var mi baska doguran?akannehir

sanirim applearzu gun almis, hayirlisi olur insallah. Rabbim saglicakla kurtulmayi nasip etsin.

surem kendini çok yorma canım yaa onlar sana yardıma gelecekler nasılsa
k.validen gençmiş işte yapar annen yapamazsa bile çok derinlere inme

oyyy edacim ve nazlim da gelmis.opuyorumnanaktan bebegini kucagina alan fazla firsat bulup takilamiyo tabi.

bizim gibi hala bekleyenlerse ekrana yapisik yasamaya devam ediyor.delikafadulden

ayy ebişimle konuştumm sesi pek bi güzel gelioduuuu sabah olmuş sezeryanı çok iyiyim dedi bişiler atıştırıyomuş yemekte bastım kızcazı kaydirigubbakcemile3
arda azizde iyiymiş şükür

Kızlar merhabalar
Sabahta yazmaya calıstım ama sanırım sitede sorun vardı.
Mutlaka almanızı önereceğim birkaç şey var; mutlaka ama mutlaka uyku yastığı alın, inanılmaz rahat birsey inanın verdiğiniz para aldığınız huzura değiyor.
Birde uyku tulumu diye satılan penye cinsinden, kadife gibi tüylü olanları demiyorum, ayaklı ve el için ters dönen eldiven gibi parcası olan ve taaa ayaga kadar çıtçıtlı olanlardan bolcana alın.
Ve birde mutlaka oda termometresi edinin biz birde daha kalorifer yanmıyo diye apar topar elektrikli oda ısıtıcısı edinmek zorunda kaldık...

canımm hoşgeldinnnn hayırlı uğurlu olsun bebişinnnnnnnnn allah analı babalı buyutsun tatlımmm hihoyyyt
tatlım uyku yastığı derken tam anlamadım şu guvenli yatış yastığı die geçio onlardan mı

martcım hoşgeldin... hayırlı olsun ,gözün aydın canım.... sağlıkla büyüt bebeğini canım...opuyorumnanaktana.s.

ebisce dogum mu yapti? gunu gelmismiydi? var mi baska doguran?akannehir

sanirim applearzu gun almis, hayirlisi olur insallah. Rabbim saglicakla kurtulmayi nasip etsin.

günü gelmemiş ama suyu azalmış canım ondan sez. olmuş ebisce
sende de iyi gelişmeler var hayırlısı olsu ncanımm

surem kendini çok yorma canım yaa onlar sana yardıma gelecekler nasılsa
k.validen gençmiş işte yapar annen yapamazsa bile çok derinlere inme
ay ne bilem temiz olsun istiyorum yinede,dip köşe temiz zaten bu ay temizlikçi almıştım..onlar da yemek yaparlar ne güzel,son zamanlarda yemek yapmaktan nefret ediyodum,kurtulcamhihoyyythihoyyyt

canım gözün aydın,güle güle sağlıkla büyüt bebişini

uyku yastığı şu yan yatış yastıımı yaa ben ondan aldım
tulum da mothercareden almıştım aşağıya kadar çıtçıtlı ama eldiven kısmı yoktu onnarın kafamçokkarıştı

slm kızlar napıyosunuz ???

geçmişe gözucuyla baktım biraz...
ebiş de doğurmuş hihoyyythihoyyythihoyyyt
dilmuh gene doğuramamış lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

daha daha neler var...

bende bugün temizlik vardı...kadına laf anlatmak bile ölüm geldi yaa...annem geldi allahtan...bu ara hiçbişeye tahammül edemiyorum ben acaip gerginim ((

bu arada tam bir haftadır wc ye çıkamıyorummm !! dün akşam yatarken ilaç içtim...dr.un verdiği ölçünün 2 katını içtim yine tık yok...((( karnım taş gibi oldu ( çatlıycam sanki............

kızlarr dilmuh doktordan dönmüş 2 cm açılması varmış bugun yada yarın gelebilir dimiş doktor kk ya giremedim didi haber edem dedimmm

boncukx da doğurmuş uniciimmm
ben de elimde mendil ööle yatıyoom
sabah annem gelcekk zemuszemus
hiçbişeye el süremediimm mafoldumben iileşmek istiyom yaaa
o gelmeden iileşsem iidii

ay canım kabızlık ne kadar zor bişey ya,ben iki gün zor dayanıyom,mahvetmiştir seniakannehir
gerginliğinin nedeni de odur tabi..
kızlarr dilmuh doktordan dönmüş 2 cm açılması varmış bugun yada yarın gelebilir dimiş doktor kk ya giremedim didi haber edem dedimmm

oh be rahatlamıştır nasıl ya,o iki güne doğurursa bizde arkasından doğururus artıkınhihoyyythihoyyyt

abooo
hadi sonunda el birliğiyle doğurtcaz hatınıı
normal pırtlatsa da yolu açsa baarii
cerenimo gıı sen nerden sipariş verdin emzirme yastıını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…