Kızlar merhabalar
Sabahta yazmaya calıstım ama sanırım sitede sorun vardı.
Mutlaka almanızı önereceğim birkaç şey var; mutlaka ama mutlaka uyku yastığı alın, inanılmaz rahat birsey inanın verdiğiniz para aldığınız huzura değiyor.
Birde uyku tulumu diye satılan penye cinsinden, kadife gibi tüylü olanları demiyorum, ayaklı ve el için ters dönen eldiven gibi parcası olan ve taaa ayaga kadar çıtçıtlı olanlardan bolcana alın.
Ve birde mutlaka oda termometresi edinin biz birde daha kalorifer yanmıyo diye apar topar elektrikli oda ısıtıcısı edinmek zorunda kaldık...
Kızlar merhabalar
Mutlaka almanızı önereceğim birkaç şey var; mutlaka ama mutlaka uyku yastığı alın, inanılmaz rahat birsey inanın verdiğiniz para aldığınız huzura değiyor.
Birde uyku tulumu diye satılan penye cinsinden, kadife gibi tüylü olanları demiyorum, ayaklı ve el için ters dönen eldiven gibi parcası olan ve taaa ayaga kadar çıtçıtlı olanlardan bolcana alın.
Ve birde mutlaka oda termometresi edinin biz birde daha kalorifer yanmıyo diye apar topar elektrikli oda ısıtıcısı edinmek zorunda kaldık...
ebisce dogum mu yapti? gunu gelmismiydi? var mi baska doguran?akannehir
sanirim applearzu gun almis, hayirlisi olur insallah. Rabbim saglicakla kurtulmayi nasip etsin.
ay ne bilem temiz olsun istiyorum yinede,dip köşe temiz zaten bu ay temizlikçi almıştım..onlar da yemek yaparlar ne güzel,son zamanlarda yemek yapmaktan nefret ediyodum,kurtulcamhihoyyythihoyyytsurem kendini çok yorma canım yaa onlar sana yardıma gelecekler nasılsa
k.validen gençmiş işte yapar annen yapamazsa bile çok derinlere inme
Kızlar merhabalar
selammmmmmmmmmmm
Kızlar merhabalar
ay canım kabızlık ne kadar zor bişey ya,ben iki gün zor dayanıyom,mahvetmiştir seniakannehirslm kızlar napıyosunuz ???
geçmişe gözucuyla baktım biraz...
ebiş de doğurmuş hihoyyythihoyyythihoyyyt
dilmuh gene doğuramamış lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
daha daha neler var...
bende bugün temizlik vardı...kadına laf anlatmak bile ölüm geldi yaa...annem geldi allahtan...bu ara hiçbişeye tahammül edemiyorum ben acaip gerginim((
bu arada tam bir haftadır wc ye çıkamıyorummm !! dün akşam yatarken ilaç içtim...dr.un verdiği ölçünün 2 katını içtim yine tık yok...((( karnım taş gibi oldu ( çatlıycam sanki............
kızlarr dilmuh doktordan dönmüş 2 cm açılması varmış bugun yada yarın gelebilir dimiş doktor kk ya giremedim didi haber edem dedimmm
kızlarr dilmuh doktordan dönmüş 2 cm açılması varmış bugun yada yarın gelebilir dimiş doktor kk ya giremedim didi haber edem dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?