2009 Kasm Anneleri

abooo
hadi sonunda el birliğiyle doğurtcaz hatınıı
normal pırtlatsa da yolu açsa baarii
cerenimo gıı sen nerden sipariş verdin emzirme yastıını

http://www.balbebe.com/pinfo.asp?pid=3477
burdan canım dun sipariş verdim bugun kargoya vermişler aradılar
yarında elime gelü heral bu yastığın en ucuz fiyatı bu sitede kargosu 4 lira mı ne ele bişe

özelliklerini okudumda aşağıda bide fotolara baksana alam dedim bebeği içine oturtuyon falan yuz ustu yatırıyon bişiler bişiler kullanışlı gibi duruy eda da tavsiye edince aldım gitti :))

kızlarr dilmuh doktordan dönmüş 2 cm açılması varmış bugun yada yarın gelebilir dimiş doktor kk ya giremedim didi haber edem dedimmm

ayyy çok şükürr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

boncukx da doğurmuş uniciimmm
ben de elimde mendil ööle yatıyoom
sabah annem gelcekk zemuszemus
hiçbişeye el süremediimm mafoldumben iileşmek istiyom yaaa
o gelmeden iileşsem iidii

hadi yaa ...anaaammm hergün biri mutlaka doğuruyo artıkkk ... ayyy ateş bastı hihoyyythihoyyyt
ayy canım yaa sen daha iyileşemedin mi ((
neyse annen geliyo bari... o iyileştirir seni zemuszemus

ay canım kabızlık ne kadar zor bişey ya,ben iki gün zor dayanıyom,mahvetmiştir seniakannehir
gerginliğinin nedeni de odur tabi..

suremcim sorma hem de ne zor... zaten yeterince şişkinlik var bi de düşünsene üstüne bu eklendi çatlıycam artık...bi de az da diil bi hafta yani mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

cerenimo gıı sen nerden sipariş verdin emzirme yastıını

yavv ben inat ettim almadım şu emzirme yastığıyla yan yatırma yastığından... ilk defa kendimi bu kadar dirayetli gördüm hem de alışveriş konusunda :lepi:

kızlar siz korselere baktıız mı hiç ?? nasıl bişey alıcazz ???

özelliklerini okudumda aşağıda bide fotolara baksana alam dedim bebeği içine oturtuyon falan yuz ustu yatırıyon bişiler bişiler kullanışlı gibi duruy eda da tavsiye edince aldım gitti :))
ben de alacüümmmm
keşke kız doğursakhihoyyytamma sen 2 gün kıdemlisin bacım ben seni bekliyom zatikaydirigubbakcemile3
39 da doğursak diyom ne güsel olur..40 çok geç yahu

hayırlısııı

anaam adamın biri çıkmış şu an grip olan herkeş domuz gribi diyo gııı :sinifsinif:
ama nezleyle gribi karıştırmayın diyoo
ben nezlemiim gripmiim nan

unii korse almadım ben deee ayy aynı siteden bi de onu sipariş vermeliii aslında

ya korse giyceniz miiiiiiii bu ekim analarında mıydı neydi doktoru 1 haftadan fazla kullanma demiş hatına sora kasların toparlayamaz kendini falan ulan 1 hafta için mi alacum onu kafamçokkarıştı
sıkı sıkı çarşaf dolarız nan normal doğurabilirsekk ele yapilermiş eskiler kaydirigubbakcemile3

adam öyle dedi evet yaa:1shok:canım ateşin ve kas kemik ağrın yoksa korkma..

selam kizlar siteye noldu ya yazdigim hic bisey gitmiyor..

yine deneyim bari..

dilmuhtan habermi var cok sevindim.. benimde 2cm acilmam olmus.. kizim yolunu bulmus girmis kanala.. heran bekle dedi.. ama 10güne kadarda yolu var dedi.. net bisey diyemem dedi..

ohh dilmuhla beraber dogurcaz sanirim..

ayy sinir oldum yaa internet bi gitti giremedim kac saattir anca ayarladılar
eee herkes ii sanırım
doguran yok gunduzden beri
bende dogurmuyom daha :)))

evet canım ya site tam felaket bugün..
gözün aydın canım çok az kalmış,hayırlısıyla allahım bi avazda kurtarsın inşallah:ecrin_bebek:

ayseon kız geliyo demek bebiş hee :))
oh oh gelsinler bakalım
bu kadınlardan sırası olanlara gelmiyo :))
kaptırmayınm sıranızı artık

ya kızlar bişiy sorcam
bebeğinin hareketi azalan oldumu?yani gün içinde hareket etti bikaç kez ama normalde feci yaramazdı benimki,iki güğndür belirgin azaldı..doğum yaklaşınca böyle mi oluyo acaba:uhm:
yarın sabah dr gidicem gerçi ama kafama takıldı..
kenyacım seninki nası?

öyle eskisi gibi kıpır kıpr deil canım ama en az 10 kez hareket ediyosa sorun yok dedi doktorum ediyoda 10 kezden fazla hemde korkulacak bişi yok canım
yerleri daralıyor diye oluyormus
artık sabah aksam gelicekler bekliyoruz bakalım
sırtım belim agrıyor benim birde oturunca dizlerim bacaklarım tutmuyor gibi oluyor kalkarken

anladım canım..bende bikaç gündür iyce ağırlaştım,bacak arası ve vajina kemiklerim ağrımaya başladı çünkü..bacaklarımda aynen..yaklaştık kız baya demekhihoyyythihoyyyt

anladım canım..bende bikaç gündür iyce ağırlaştım,bacak arası ve vajina kemiklerim ağrımaya başladı çünkü..bacaklarımda aynen..yaklaştık kız baya demekhihoyyythihoyyyt

yaklastı canım tabiki 38 haftanın içindeyiz 39 a girdik yanii
artık elleri kulaklarındadır :)))

5 kasıma randevu aldım inş. o zamana kadar dogururum :))
on kez bursa yollarında vakit gecirmeyelim dimiiii :)
ayy 3 kasım olmasında ne zaman olursa olsun
kardeşim iki tarafa yetişemez simdi ankaradan yormamak lazım cocugu buralara kadar :)

adam öyle dedi evet yaa:1shok:canım ateşin ve kas kemik ağrın yoksa korkma..
onu dinledim bacaklarım ağrımaa başladı gıı
yadr kanala iyice girse hareket edemez dididiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…