abooo
hadi sonunda el birliğiyle doğurtcaz hatınıı
normal pırtlatsa da yolu açsa baarii
cerenimo gıı sen nerden sipariş verdin emzirme yastıını
surem gıı biz senle aynı gün doğurcaz heralde zemuszemus
kızlarr dilmuh doktordan dönmüş 2 cm açılması varmış bugun yada yarın gelebilir dimiş doktor kk ya giremedim didi haber edem dedimmm
boncukx da doğurmuş uniciimmm
ben de elimde mendil ööle yatıyoom
sabah annem gelcekk zemuszemus
hiçbişeye el süremediimm mafoldumben iileşmek istiyom yaaa
o gelmeden iileşsem iidii
ay canım kabızlık ne kadar zor bişey ya,ben iki gün zor dayanıyom,mahvetmiştir seniakannehir
gerginliğinin nedeni de odur tabi..
cerenimo gıı sen nerden sipariş verdin emzirme yastıını
ben de alacüümmmmözelliklerini okudumda aşağıda bide fotolara baksana alam dedim bebeği içine oturtuyon falan yuz ustu yatırıyon bişiler bişiler kullanışlı gibi duruy eda da tavsiye edince aldım gitti :))
keşke kız doğursakhihoyyytamma sen 2 gün kıdemlisin bacım ben seni bekliyom zatikaydirigubbakcemile3
39 da doğursak diyom ne güsel olur..40 çok geç yahu
ben de alacüümmmm
hayırlısııı
anaam adamın biri çıkmış şu an grip olan herkeş domuz gribi diyo gııı :sinifsinif:
ama nezleyle gribi karıştırmayın diyoo
ben nezlemiim gripmiim nan
selam kizlar siteye noldu ya yazdigim hic bisey gitmiyor..
yine deneyim bari..
dilmuhtan habermi var cok sevindim.. benimde 2cm acilmam olmus.. kizim yolunu bulmus girmis kanala.. heran bekle dedi.. ama 10güne kadarda yolu var dedi.. net bisey diyemem dedi..
ohh dilmuhla beraber dogurcaz sanirim..
ya kızlar bişiy sorcam
bebeğinin hareketi azalan oldumu?yani gün içinde hareket etti bikaç kez ama normalde feci yaramazdı benimki,iki güğndür belirgin azaldı..doğum yaklaşınca böyle mi oluyo acaba:uhm:
yarın sabah dr gidicem gerçi ama kafama takıldı..
kenyacım seninki nası?
öyle eskisi gibi kıpır kıpr deil canım ama en az 10 kez hareket ediyosa sorun yok dedi doktorum ediyoda 10 kezden fazla hemde korkulacak bişi yok canım
yerleri daralıyor diye oluyormus
artık sabah aksam gelicekler bekliyoruz bakalım
sırtım belim agrıyor benim birde oturunca dizlerim bacaklarım tutmuyor gibi oluyor kalkarken
anladım canım..bende bikaç gündür iyce ağırlaştım,bacak arası ve vajina kemiklerim ağrımaya başladı çünkü..bacaklarımda aynen..yaklaştık kız baya demekhihoyyythihoyyyt
onu dinledim bacaklarım ağrımaa başladı gııadam öyle dedi evet yaa:1shok:canım ateşin ve kas kemik ağrın yoksa korkma..
yadr kanala iyice girse hareket edemez dididiiiiya kızlar bişiy sorcam
bebeğinin hareketi azalan oldumu?yani gün içinde hareket etti bikaç kez ama normalde feci yaramazdı benimki,iki güğndür belirgin azaldı..doğum yaklaşınca böyle mi oluyo acaba:uhm:
yarın sabah dr gidicem gerçi ama kafama takıldı..
kenyacım seninki nası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?