2009 Kasm Anneleri

ben yavas yavas kacayım kızlar anama gidicem kardesim geldi bikac gun burda ozledim tatlısımıııı :))

kızlar ben gıcık oldum siteye giremedim offfff
şimdide bi ce diyip kaçıyom
sancım falan yok bu arada
temizlik yapcaz kocişle
hadi by

bende acılmaya falan bakmadı sanırım bakmayacak son randevuyuda 5 kasıma verdi dogum zaten 8 yada 9 kasım gorunuyor inş. bi daha kontrole gitmek durumunda kalmadan tesrif ederler minklerimiz :))

ben grip oldumyeni başlıom daha doğrusu boğazım yanıo,hapsuruyorum.dısarıda cıkmıom huıc nasıl oldu anlamadım.ne yapıyım kıslar?

gecmiş olsun canım
bol meyve tüket c vitamini ozellikle
ben limon yer yada içerim o hep iyi gelir
mandalina falan ye canım

sende de başladı demek hazırlık sancıları,hadi hayırlısı canım
suremcim masallah bebişine canım
sağol tatlım,darısı herkese
ay evet kim doğurcek acaba ilk,bende çok merak ediyomhihoyyyt
sağol tatlım,evet kiloya bende takılmıyom normal olmasa zaten çıkar.yalnız çatı muayenesinden mi bilmiyom geldiğimden beri kasılma ve sancım var ya..hadi hayırlısı:uhm:
ben grip oldumyeni başlıom daha doğrusu boğazım yanıo,hapsuruyorum.dısarıda cıkmıom huıc nasıl oldu anlamadım.ne yapıyım kıslar?
geçmiş olsun canım,çok dikkat et dinlen..soğuk algınlığı olabilir grip değildir inş.bol sıvı ve bitki çayları canım,en yararlısı ıhlamur..

ay gözümden uyku akıo yaaaaaaa
ben azcık uyuyum
3 saatlik uykuyla duruorum gerizekalı güvenlik ve kapıcı uyutmadı

slm kızlarrrr
ben bi kaç gündür annemdeydimmmm
henüz doğurmadım yanee :))) merakettiyseniz eğerrr
bugün doktora gittik çatı muaynemiz yapıldı vajinaaam baya bi darmış benim
zaten tahmin ediyordummm hiseediyordum,doktorda aynen ölee dediii
sen zatennnn farkındasındır diye,
normal doğum çok zor olur dediii
bebiş kilo almamış bundan sonrada pek almaz dedi
3 kilo civarlarında doğar diyee tahmin ediyooo doktorrrr
ben şaşırdım amaaaa doktor normal dediği için kafaya takmıyorum
çarşamba kontrolümüz var yineee eğerrr o zamana kadar bişey olmassaa
şimdilik doğum gözükmüyor herşey normalll
çarşambaa tarihimizzz belli olur artık heraldeee
bennn vajina darlığından dolayıı normal doğumu asla göze alamam
o yüzden büyük ihtiimallee sezeryan olucak,yine bi kez daha alttan muayne yapar
yineee aynı durum olursa sezeryan yaparız dedi amaa aynı muayneyi ben tekrar
istemiyorummm çok iğrenç bişey yaa ((( 2 parmak bilem zor girdi vallaaa
bebiş nasıl çıkar bilmem (

biziö durum kısaca böyleeeee
geçmişee akşama bakarımmmm şindik çok uykum varrr
azcuk yatayım geceleriii uyku diye bişey yok çünkü...

inşallah herkesss iyidirrrrr kesin yeni doğum yapanlarda vardırrrr
çok merak ediyorummm bilenlerrrr yazsın sonra bakması kolay olsun banaa
öpüyorum herkezi...

ben medium beden aldım şuan large giyiyorum
birden s bedeb olmayacağım için m aldım

cersum ben bi sitede yorumları okumuştum herkes s almış keşke xs alsaymışım diye yazmıştı...markaya göre bedenler değişiyo heralde o yüzden netten almaya cesaret edemiyorum....gerçi bu ara aldım aldım daha zaman da kalmadı

kıs benim de aynen anlattığın gibi... heralde bizimkiler ters olduğu için daha kolay hareket ediyolar... eskisinden fazla gibi sanki hareketleri ya da artık iyice büyüdüğü için her kıpırdanmayı hisseder olduk opuyorumnanaktan
canım ben gününü falan beklemicem nasıl olsa bu saatten sonra dönmicek... 2 sinde randevum var o hafta 39 a girmiş oluyoruz zaten...nst ye falan giricem işte...bebişin hareketlerinde bi azalma yoksa belki 40. haftaya kadar bekletir ama büyük ihtimal kasımın ilk haftası alırım kucağıma prensesimi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de göğüs altından dize kadar olanlar var ya onlardan mı alsam diyorum CADIARZU her tarafı daha iyi toparlamaz mı ??

canımmm hadi bakalım sona yaklaştın iyice... bu kadar bekledin kolaycacık doğurursun inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hah işte ben o uzun olandan alim diyorum ...sen nerden aldın onu netten mi ?? markası ne ???

ayy cikolata krizim tuttu yemeden uyuyamam
kocisin iş yerinden arkadası getircek inş.
ayy cok fenayım yaa yemezsem olucem resmen
bu ne laaa son haftalarda aserilir mi :))))))

allah iyiliğini versin emi...alıp koysaydın ya bi yere... benim ev cephanelik gibi :))) ama o zamanda yemicem diye mücadele etmesi var ki o da büyük bi dert :roflol::roflol::roflol:

ayyy filizim sen de mi gidiyosunnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 allah kurtarsın canımmm sağlıcakla gelsin meleğinnn :Saruboceq::Saruboceq:

ayyy beratefe de doğurmuşşşş kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

suremcim ne güzel haberlerle gelmişsin sonu da böyle güzel olsun inşşşş

yaaa herkes beklıyo daha anammm bendemı beklıcemkı 39 ları falan ıyıce heyecan bastı sankı gelcek 10 gune kadar gıbı gelıyo ama daha 30 gun varr gecmıyo gunler aslında gecıyoda merak zorluyo bıde korku inş sunı sancıya gerek kalmadan hepimiz kurtuluruz hayırlısıyla ...ben basıma ne gelcegını bıldıgım ıcın acaıp korkuyommmm .....

selam kızlar ay bu sitenin hali ne böle sabahtan beri şimdi girebildim yavvv

sizler napıyonuz bakem bi yaramazlık yoktur inşallah

ay selam kızlarrr
ben de sinirlendim çok bugün bu siteye gene d e zor bela okudum

nilkancım Allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin inş

dilmuh da her an bekliyo kızlar kocişi gelmiş eve yalnız deil şu anda temizlik yapçaklarmış :) delü işteee kaşınıyo

valla benm bebek de baya hareketli dönmedi mi daha acaba?
ay ben nie anlamıyorum bi halttannnn doğurcam anlamıcammmm bu gidişleee

he benm de dünden beri belim ağrıyo kızlar bi de karnımın alt tarafında bi ağrı oluyo hafifçik ama öyle ciddi deil
ben de takmıyorum pek kafaya:)

dr randevum ayın 5inde
o zamana kadar pek beklemiyorum bi action:)

ayyyyyyy kızlar çıldırıcam üstteki kadını çok fena yapıcam
gece gündüz gürültü yapıo evi başımıza yıkıo sanki yaaaa
güvenliği arıycam tutuyorum kendimi
kaç kez bağırdım bu ne gürültü diye kadın banamısın demio ya
ay valla kasılmalarım arttı zaten uyku uyumak haram olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…