2009 Kasm Anneleri

uni canım ben o korseyi vandan aldım canım
baya güzel bişey gibi
13 liraya aldım canım

ayy ne kadar ucuza almışsın yaa ben baktım nette en ucuzu 30 küsür...
sımsıkı bişey diil di mi dilmuhcum onalr diğerlerine göre biraz daha esnek gibi geldi bana...neyse bi ara çıkıp da alayım ben de....çok pahalı bişey almıyım da bari işe yaramazsa başka bi tane daha alırım... kk da var mı ki korseyle ilgili bi topic...kullanan birinden marka adı alsak....

ayy bu karu doğuramadı yedi hepimizi wannaaaa delikafadulden
2 cm açıldı deyu bayram ettik ama daha tık yokkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol:

harbiden hee dilmuhun şeyi açılıyo diye bayram var.... okullar bilem tatil yarın :roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy wannam yaa ben de hep sabaha karşı kalkıyorum wc ye ondan sonra dön babam dön kramp için magnezyum vermişti bana dr. çok oluyosa sen de al..hemen geçiriyo...

zerenim iyi olmuş bak bi sürü iş yapmışın... kaydirigubbakcemile5

bende uyanıyorum sabahları wc için 4 5 te saatimde şaşmıyo nedense sonra yatıyorum uyuyamıyorum sola yatmaktan gına geldi sağa yatamıyom zatiiiiiiii sağlıcakla bi alaydık pes edesim geliyo bazen kızlarrmafoldumben

kızlar nasılsınzızz
ıkı gundur karnımda sertlesmeler oluyo
gelıp gecıyo rahatsız olmuyom ama napmam gerektıgını bılmıyom

ay sabahtan beri iş yapıyom güya ama ortada bişi yok yaaa :roflol:
anaamm çamaşır - ütü kısır döngüsü zaten yedi bitirdi beni akannehir
ama doyamadım temizliğe yarın devam edecümm delikafadulden

wannacım alıntı dahi yapılmıo
bende aynı durumdayım uyku diye bişey yok
o kramplar zaten ayrı bir dert
bacağıma tekme yemiş gibiyim

cok sinir bozucu ya. site neden kafayi yedi acaba.

ayy wannam yaa ben de hep sabaha karşı kalkıyorum wc ye ondan sonra dön babam dön kramp için magnezyum vermişti bana dr. çok oluyosa sen de al..hemen geçiriyo...

bende sabaha karsi mutlaka kalkiyorum ama son zamanlarda uyku yok resmen ya. bir kac hafta sonra bugunleri cok ariycaz, keske uyusaysik diycez ama nafile. bende cok sik olmadi kramp canim, zaten olmamasi icin cok dikkat ettim, ozellikle yataktan kalkarken gerinirsen oluyo, ama oldugu zaman da cok aciyo ya. sabahtan beri hala gecmedi.mafoldumben

sabahtan beri siteye giremeyince bende bugun oturdum bir sise suya meryem suresini okumayi bitirdim.zemuszemus sancilaninca aklima gelir insallah icmek, kardesime de tembih edeyim, ilk onu alsin yanina.kaydirigubbakcemile3

bence site bile bile kafayi yedi bugun. azcik yerimizden kalkip is yapalim diye.:roflol:

sabahtan beri siteye giremeyince bende bugun oturdum bir sise suya meryem suresini okumayi bitirdim.zemuszemus sancilaninca aklima gelir insallah icmek, kardesime de tembih edeyim, ilk onu alsin yanina.kaydirigubbakcemile3

aa kolay doğum için falan mı okunuyomuş gı

bence site bile bile kafayi yedi bugun. azcik yerimizden kalkip is yapalim diye.:roflol:

harbi doğru dion gı wannaa kaydirigubbakcemile3
aslında ii de oldu haa evde iki işin ucundan tutmuş oldumm
kk baktı herkeşin evini pok götüricikk bari bağlantıyı kesemde bunnarda ertelediği butun işleri yapıversin didi kaydirigubbakcemile3

adamımmmmmmmm geldimi kız anacunnnnnnnnnn hihoyyyt
ayy şimdi seni ele alıp bi iyileştirir himencikkkkkkkk opuyorumnanaktan

ayyy bugün elim kolum kalkmıo yemek yapamadım
eşim dışarı çıkalım dedi yok dedim
akşam sinemaya gidelim dedi olmaz dedim
arkadaşlarına playstation oynamaya yolladım zorla
azcık uyuyım dedim üstteki kokona gürültüden uyutmadı
çok uykum var çoooooooooook üstteki kadınınd ağzını burnunu kırasım var klava:

dilmuhtan sonrada herkescik peşpeşe doğurur artık ohhhhhhh sıra banada gelsin üzülüyom artıkın psikolojik olarak

aa kolay doğum için falan mı okunuyomuş gı

evet canim, 17 kez suya okuyormussun, sancilaninca iciyormussun kolay dogum icin. Insallah icmeyi unutmam.kaydirigubbakcemile3

tabi kizim, sirf bizi dusundukleri icin bozdular siteyi. bak bozmasalar ben bugun duami okuyup bitiremezdim.zemuszemus

iyi dayaniyon valla, ben olsam coktan agzini burnunu kirmis, bi guzel rahatlamistim.zemuszemus

kızlar hala doğurmadımm haberiniz olsuun
dilmuh doğurdu muuuu
ayy biz de anamla sabahtan beri ayaktayız haa
tam dinlenecedük yimee misafir geliyoo kayseriden kayınvalidem ve de eşimin akrabalarıı
neyseki ii hissediyom kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…