2009 Kasm Anneleri

seni gayet iyi anlıyorum bende kaynanayı yolacam şu ses yapma demekten bıktıkm artıkın kötükedihüsoklava:

dilmuhta doğurmadı canım 2cm açılması varmış bugün yarın bekliyomuş oda kanama olmuş ama nişanmı çatı muayenesindenmi oldu bilemiyom dedi

iyi dayaniyon valla, ben olsam coktan agzini burnunu kirmis, bi guzel rahatlamistim.zemuszemus

ya güvenliği arıycaktım şimdi eşim yokken muhatap olmıyım dedim
evden baya bi bağırıp çağırdım ama kadın banamısın demedi
hep böyle eşim gelince şikayet edicez artık sinirden kasılmalarım arttı yemin ederim

bu ne ya sabah aksam doguracak kadinin evine mi gidilir. bari dogurduktan sonra gelsip altinlarini taksalardi.

kızlar siz dönence aldınız mı ???????? ya da böle ışıklı ninnili falan oyun arkadaşları var onlardan ???

ben bu ara bişey alamadım ya şinci oyuncaklara sardım :roflol::roflol::roflol:

ya kızlar ben size hiç bahsetmedim ama benim karnımın altında bir avuç sarkıklık var sanırım bu dr un dediği adam haklı valla bide çatlak elime tırtık tırtık değiyo yürüdüğüm zaman bıngıl bıngıl ediyo üzülüyorum yaamafoldumben

canım geçmiş olsun dr ne dediki
hem üzülme artık estetikle herşeyin çözümü var
mekikle taş gibi olur çatlaksa doğumn en olağan şeyi

ayy yaprak dökümü var aşaaammm kaydirigubbakcemile2

heeee geçen hafta cemi öldürdük bu haftada gömeriz artık :roflol::roflol:

nasıl sarkıklık fundam yaa ?? karnın gerilmedi mi şişlikten...anlamadım ben yaa CADIARZU

canım geçmiş olsun dr ne dediki
hem üzülme artık estetikle herşeyin çözümü var
mekikle taş gibi olur çatlaksa doğumn en olağan şeyi

dr karnında ödem olmuş su toplamış demişti karnımın altı bu yüzde böle ben doğumdan sonrasını şimdilik düşünmüyomda korktum ya kocaman sarkık ne tuaf bi durum hem mekik ne oluyo hiç duymadımda estetik felan:kedi:

korkulcak bişey olsydı dr derdi sana
hem deri kendini sonra toparlar canım ya korse takarak spor yap
nan bel hareketi yatıp kalkıonya

slm kızlarrr a.s.
varmı doğuran bilmediğim bi durum :uhm:
dilmuh naptı dr.daaa
hg canım doğurmak üzere inşallah oda ya açıklığı varmış sen ve bebişin nasılsınız?
nasıl sarkıklık fundam yaa ?? karnın gerilmedi mi şişlikten...anlamadım ben yaa CADIARZU

gerildi sonradan karnımın hemen altında rahmin üstünde sarkıklığım var benimde çok acayibime gidiyo işte karnım gergin orası sarktı yaa:sinifsinif:

amanında amanın kim gelmiş
annelerin güseli gelmiş
yok doğurmadı daha evde bekliokaydirigubbakcemile3

Şeniz evett ben geldiimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün dr.a gidicekti yaa ondan sordumm. neysee daha 39 haftada telaşa gerek yok hayırlısıı :Saruboceq::Saruboceq:

ayy site çok fenaa yavaşş 40 saat sürüyo yazmaakkk akannehirakannehir

delikafaduldendelikafadulden Bu aradaa merak edenler için söyleyim bugün dr.a gittim tartıldım vee hamile kaldığım kilodayım suandaaa :lepi::lepi:

korkulcak bişey olsydı dr derdi sana
hem deri kendini sonra toparlar canım ya korse takarak spor yap
nan bel hareketi yatıp kalkıonya

he tamam canım yaparım ya Allahın izni ile doğumu bi atlatalımda kızlar ben çıkıyorum hayırlı akşamlar kocişim geldide:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…