gerildi sonradan karnımın hemen altında rahmin üstünde sarkıklığım var benimde çok acayibime gidiyo işte karnım gergin orası sarktı yaa:sinifsinif:
hoşgeldin edoş
valla bende bilmim doğuran varmı yokmu sitenin yüzünden haberde alamıyok yavvv
hg canım doğurmak üzere inşallah oda ya açıklığı varmış sen ve bebişin nasılsınız?
Şeniz evett ben geldiimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün dr.a gidicekti yaa ondan sordumm. neysee daha 39 haftada telaşa gerek yok hayırlısıı :Saruboceq::Saruboceq:
ayy site çok fenaa yavaşş 40 saat sürüyo yazmaakkk akannehirakannehir
delikafaduldendelikafadulden Bu aradaa merak edenler için söyleyim bugün dr.a gittim tartıldım vee hamile kaldığım kilodayım suandaaa :lepi::lepi:
delikafaduldendelikafadulden Bu aradaa merak edenler için söyleyim bugün dr.a gittim tartıldım vee hamile kaldığım kilodayım suandaaa :lepi::lepi:
selam kizlar bugün ev isi yaptim ev tertemiz oldu ama ben bittim.. sancidan eser yok bebek geri kacti iceri sanki.. ne sanci ne kasilma.. az bi uzanmistim öyle bi uyumusumki.. simdi heryanim agriyor.. bacaklarim tutmuyor artik.. ben biraktim artik yaa.. bu kizin gelicegi yok.. cok üzülüyom neden gelmiyo.. 2cm acilmaya niye seviniyoz onuda anlamadim.. bunun daha 8 cmi var..
hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi:vereliniortakvereliniortak
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız mureda hoş geldin ayaklanmışsın geçmiş olsun bebişinde sana benziyor maşalah kiloda vermişsin sıra diğerlerinde bana 2 hafta kaldı hayırlısıyla bebişin beşiğini düzeltim eşyalarını yerleştirdim hayırlısıyla yarından sonra temizlik işlerine başlayacam ve halıları serecem
abooowww sen ne uyuz bi insansın nan pis uzaylı nolucakkkkk kaydirigubbakcemile
neyse kıskançlığı bi kenra bırakim de gel bi öpemmm ŞenizŞenizŞeniz
:
naniknaniknaniknaniknaniknanikŞeniz
kısskaannçç delikafadulden
amaaaaaaaaaaaann unimm kendi kilomda çok fazla zaten -tatlicadiarzu-
kızlarrrrrrrrrrrrr siteye giremiyom size bişi dicemmmmm
ben ilk defa dün kasıklarıma ve belimden aşağıı sancılanma oldu. bana göre sancı şiddetim 7.9 gibi bişeydiii delikafadulden 2 kere vurdu ilk vuran sancım baya şiddetli ve 5 dk sürdü 2. sancım az bişe oldu bu yalancı sancımıydı bilmiyom ama ne adet nede başka bişeye benzemiyor sancısı
artık bebem kafasıyla aşağı aşağı ittirmeyed e başladı bilmiyom acep öylesine gelip geçicimi hastaneye neyinde gitmedim bakalım bi daha aynından olursa gidcem
doğuran eden var mıııııııııı siteden bihaberim kimler ne etti etmedi deyiveriiiin merakk içindeyim.
kıss şimdi uykusuzluktan koşturmaktan gider onlar merak etme sen... biz hamilelikte aldıklarımızı vermeye uğraşıcaz bi de... senin öyle bi derdin yok işte :teytey: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
slm kızlarrr a.s.
varmı doğuran bilmediğim bi durum :uhm:
dilmuh naptı dr.daaa
kıslarrrr 4 kasım da doğuruyorummmm:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?