bence kasım bebişleri diye ayrı bir topic olsun
ve yorum yazılmasın bakıldığında sadece bebişler sıralansın
kutlama tebrikleri zaten bu topicte yaparız
kutlamalarla sayfalar doliy bir sonraki bebişimiz uzaklarda kalıy
doğuranlarıda nazlıcım tutuydu tarihle güncelleme yapıyordu ama oda kızıyla meşgül
nazlının tututuğuna devam edek bence
tablo seklinde zaten sekercik yapiyodu.
ne bilim dogum yapanlari gecmis sayfalarda ariyoruz, bi baslik altinda olursa direk oraya bakariz dedim.:uhm:
bence kasım bebişleri diye ayrı bir topic olsun
ve yorum yazılmasın bakıldığında sadece bebişler sıralansın
kutlama tebrikleri zaten bu topicte yaparız
kutlamalarla sayfalar doliy bir sonraki bebişimiz uzaklarda kalıy
doğuranlarıda nazlıcım tutuydu tarihle güncelleme yapıyordu ama oda kızıyla meşgül
nazlının tututuğuna devam edek bence
nazlısın yaptığına yazsak olmamıkiii :kedi::kedi:
edacım süpersin cnm
ne güsel aldıklarını geri vermişsin
darısı bizlerin başına artık
şuan ben 12 kilo almışım
ama hemen o kaa veremem de doğum sonrası hemen 6 kiloyu veririm diye düşündüm
2 ay içerisinde de 6 kilo verirsem tamamdır işim
egemiz nasıl bu arada
zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsundur
egemizi sen mi yıkıyon cnm
ah benim kader arkadasim. benim de oyle olucak.:sinifsinif:
olsun varsin saglicakla kucagimiza alalimda.opuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyyt verirsin sende cnmm :Saruboceq:
egemiz iyi şükür cnmm :Saruboceq: daha bıcı bıcı yapmadık cnm göbüşümüz düşmedi dahaa laelaelaelaelae
edacim, egenin nasil bir erkek yuzu var oyle, cok seker ya. kucuk adam resmen. yerim ya.opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canımm yaaa yarın gelmez galibaaevet canim kendi kendime gelin guvey oldugun gunum yarin.delikafadulden
asil gunum 9 Kasim.opuyorumnanaktan
Şeniz opuyorumnanaktan hayırlı haberlerle gelirsin inş.evet asebacım sezeryan olcak çok saol güzel dileklerin için:)
ohh maşallah sende çok az almışsın gııhoşbuldum asebammm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla özel hiç bişe yapmadım cnm yaa :kedi: 8 kilo almıştım toplamda bugün tartıldım dr.a gidincee şimdi eski kilomdayım :lepi::lepi:
inşallah hepiniz kolaycana verirsinizz :Saruboceq: veee bende tabikii çünkü zaten çiçkodum ben daha çok kilo vermem lazımm akannehirakannehir
oohh ne güzell dr la beraber aradınız demekdoğuma giderken aramadım wannam uzun yol bişey olmasın diyee :sinifsinif::sinifsinif:
doğum olunca dikişlerim atılırken ameliyat masasında aradık dr.umla beraberr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bici bici yapicaklara fiks tavsiyem. acken yika, ardindan bi emzir, 3 saat uyku garanti.zemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan demi wannam yaaopuyorumnanaktan
yemin ederim allahın mucizesi yaa her yüzüne baktığımda gözlerim doluyoo :gitme: şükürler olsuuunnn :Saruboceq::Saruboceq:
[
hayırlısı olsun canımm yaaa yarın gelmez galibaa
hayırlı bi şekilde gelsin inş.
Allahım bizleride sağ salim kurtarır inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan demi wannam yaaopuyorumnanaktan
yemin ederim allahın mucizesi yaa her yüzüne baktığımda gözlerim doluyoo :gitme: şükürler olsuuunnn :Saruboceq::Saruboceq:
vallahi ben düşünmüyorum yaptırmayı zaten yumurta allerjisi olana yapılmıyooiyi akşamlar kızlar ara ara topice geldiğim için bu konudan bahsettinizmi bilmiyorum ,sizler domuz gribi aşısını yaptırmayı düşünüyormusunuz,az önce tv de; özellikle hamileliğin son zamanlarını yaşayanların gribal enfeksiyona yakalanma olasılığının daha yüksek oldugunu söylediler.
hepimiz hamileliğin son haftalarını yaşıyoruz ,benimde yaklaşık üç haftam var doğuma, aşıyı yaptırsammı yaptırmasammı çok kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz.:uhm:
amin canımhic sanmiyorum yarina gelsin canim. zaten sakasina takiliyordum, en hayirli zamanda gelsin hepsi insallah.opuyorumnanaktan
vallahi ben düşünmüyorum yaptırmayı zaten yumurta allerjisi olana yapılmıyoo
benim de allerjim var ve olmasa bile pek düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?