unicim bendeki korse baya sıkı bişey
ben beğendim bacım valla
sende al bundan hem ucuzda gııııııı
kartanesi son günlerde ne yoruyon kendini
aaaa gelen misafirde az anlayışlı olsun kalksın kendi çayını kendi koysun
gerçi bizim millet sever misafirlikte hizmet görmeye
ayyy bacım markasını hiç bilmiyomki
ben hangaardan aldım
şimdi hastane çantamda korse
çantada arabada ondan diyrmiyom marka
napıoonuuuuzz
ben ölüyoom yorgunluktan
neyseki gribi atlattıımm
size kızıyodum misafir almayın deyü ama gelene gelme denmiyokii
ayy iyiki annem gelmiş sabah
kadıncağız kaç saat yol geldi bi de akşama kadar ayaktaydı yaa mafoldumben
allah tependen baksın emi ne diye bundan al o zaman diyosun nan heveslendiriyosun beni
gitti mi canım misafirler...iyi bari erken gitmişler...
ayy ben de iyice duygusallaştım bu ara...dün bende temizlik vardı...benim kaynana yabancı bi kadınla anlaşmış... kadın gürcistandan daha yeni gelmiş türkçe bilmiyo hiç... 2 seferdir bana geliyo ...annem de geliyo o gelince çünkü kadına laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor... annemle babam dün sabahın 8 inde düşmüşler yola bende temizlik var kadın gelmeden yetişelim diye...evler çok uzak 1,5 saatte anca geliyolarneyse dün bütün gün annem kadınla uğraştı durdu...bi gece kaldılar...bugün de çok acaip yağmur yağdı ... kociş de işim çok ben bırakamam eve diye artislik yaptı ..onlar da kalktılar yağmurda yağışta gittiler ayyy öyle üzüldüm ki... oturdum 2 saat ağladım arkalarından ((( anne baba olmak böle bişey demekki daha biz yataktan kalkmadan yola düşüp geliyolar ne kadar karşılıksız bi sevgi yaa (((
wannacım senin oğluşun vardı dimi
o nerde peki şuan
ya ben senin hep bir çoçuğun olduğunu unutıyom
sankim ilkini doğuran diye düşünüyom
sen kaç yaşındaydın cnm
ayy ben de iyice duygusallaştım bu ara...dün bende temizlik vardı...benim kaynana yabancı bi kadınla anlaşmış... kadın gürcistandan daha yeni gelmiş türkçe bilmiyo hiç... 2 seferdir bana geliyo ...annem de geliyo o gelince çünkü kadına laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor... annemle babam dün sabahın 8 inde düşmüşler yola bende temizlik var kadın gelmeden yetişelim diye...evler çok uzak 1,5 saatte anca geliyolarneyse dün bütün gün annem kadınla uğraştı durdu...bi gece kaldılar...bugün de çok acaip yağmur yağdı ... kociş de işim çok ben bırakamam eve diye artislik yaptı ..onlar da kalktılar yağmurda yağışta gittiler ayyy öyle üzüldüm ki... oturdum 2 saat ağladım arkalarından ((( anne baba olmak böle bişey demekki daha biz yataktan kalkmadan yola düşüp geliyolar ne kadar karşılıksız bi sevgi yaa (((
ayy kartanesi canım bide kalsalardı yataktı yorgandı aman uyumalarıydı
yok kalkmaları falan offffffffff
kızlar cuma günü kanal d de ''120'' diye bi film var...seyretmediyseniz mutlaka seyredin ...ama çok acıklı... :
wannam yok bacım hiçbişey bende
amaaaan saldım artık
kalma potansiyelleri de var aslındaa delikafadulden
ayy kiyamam, ben bile aglarim valla. anne-babalar boyle iste. benimkilerde kapadilar evlerini oglusuma bakmak icin bana tasindilar, oglusa bakiyorlar simdi.:sinifsinif:
unicim canım bak bunun aynından
ama bu daha kaliteli bişey şekil falan aynı yani
ama bu çok pahalı gıııı
Slim N Lift Supreme Comfort Korse - ORİJİNAL TOP SHOP TV- Güzellik Ürünleri - Top Shop >> Komple saran ve anında ince gösteren esnek korse
amanıınn dilmuhcuuumm ben de valla tırstım haaa :gitme:ayy kartanesi canım bide kalsalardı yataktı yorgandı aman uyumalarıydı
yok kalkmaları falan offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?