2009 Kasm Anneleri

unicim mutlaka kullan diyo bana çevremdekişler
yoksa kalırmış göbiş
ben genede doktora sorup
önce bel için olanlardan kullancam hani yarım
bi hafta sonrasındada diğerine geçerim
altı çok zorlamamak için

ayyy bacım markasını hiç bilmiyomki
ben hangaardan aldım
şimdi hastane çantamda korse
çantada arabada ondan diyrmiyom marka

napıoonuuuuzz
ben ölüyoom yorgunluktan
neyseki gribi atlattıımm
size kızıyodum misafir almayın deyü ama gelene gelme denmiyokii
ayy iyiki annem gelmiş sabah
kadıncağız kaç saat yol geldi bi de akşama kadar ayaktaydı yaa mafoldumben

kartanesi son günlerde ne yoruyon kendini
aaaa gelen misafirde az anlayışlı olsun kalksın kendi çayını kendi koysun
gerçi bizim millet sever misafirlikte hizmet görmeye

kartanesi son günlerde ne yoruyon kendini
aaaa gelen misafirde az anlayışlı olsun kalksın kendi çayını kendi koysun
gerçi bizim millet sever misafirlikte hizmet görmeye

anam gelenlerde genç bi insan yokkiiiii
annecim de helak oldu ben de yatamadım tabi anamın peşinde dolanmaktan :sinifsinif:
bugün de doğurmazsam daha da doğurmam bu bebe kalır gıı içimde delikafadulden
dilmuh yaa sende hiç adet sancısı gibi bişe oldu muuu
ay gece benim sürekli belim ve karnım ağrıdı adet sancısı gibi delikafadulden
sabah doğuracam sandımm naniknanik

ayyy bacım markasını hiç bilmiyomki
ben hangaardan aldım
şimdi hastane çantamda korse
çantada arabada ondan diyrmiyom marka

allah tependen baksın emi ne diye bundan al o zaman diyosun nan heveslendiriyosun beni

gitti mi canım misafirler...iyi bari erken gitmişler...

ayy ben de iyice duygusallaştım bu ara...dün bende temizlik vardı...benim kaynana yabancı bi kadınla anlaşmış... kadın gürcistandan daha yeni gelmiş türkçe bilmiyo hiç... 2 seferdir bana geliyo ...annem de geliyo o gelince çünkü kadına laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor... annemle babam dün sabahın 8 inde düşmüşler yola bende temizlik var kadın gelmeden yetişelim diye...evler çok uzak 1,5 saatte anca geliyolar neyse dün bütün gün annem kadınla uğraştı durdu...bi gece kaldılar...bugün de çok acaip yağmur yağdı ... kociş de işim çok ben bırakamam eve diye artislik yaptı ..onlar da kalktılar yağmurda yağışta gittiler ayyy öyle üzüldüm ki... oturdum 2 saat ağladım arkalarından ((( anne baba olmak böle bişey demekki daha biz yataktan kalkmadan yola düşüp geliyolar ne kadar karşılıksız bi sevgi yaa (((

ayyy uniciiimm çok haklısın vallaaaa
ayy annenin babanın hakkı ödenir miiii :çok üzgünüm: ya zaten bize değil kendi kızlarına geliyolardı damatları ameliyat olacakmış önce bize uğrayıp yemek yediler allahtan erken kalktılar kalsalardı mafollmuştumm
kalma potansiyelleri de var aslındaa delikafadulden

wannacım senin oğluşun vardı dimi
o nerde peki şuan
ya ben senin hep bir çoçuğun olduğunu unutıyom
sankim ilkini doğuran diye düşünüyom
sen kaç yaşındaydın cnm

evet canim Allah bagislarsa 9 yasinda bir oglum var. simdide Rabbim kismet ederse ikinci kuzum gelicek insallah.opuyorumnanaktan

babasiyla tr de kaldi kuzucum. annem babamda yaninda bakiyorlar oglusa. dogumda gelicekler insallah. cok ozledim ya.mafoldumben

bu arada bayanlara yas sorulur mu kiz.klava:

ayy kiyamam, ben bile aglarim valla. anne-babalar boyle iste. benimkilerde kapadilar evlerini oglusuma bakmak icin bana tasindilar, oglusa bakiyorlar simdi.:sinifsinif:

ayy kartanesi canım bide kalsalardı yataktı yorgandı aman uyumalarıydı
yok kalkmaları falan offffffffff

kızlar cuma günü kanal d de ''120'' diye bi film var...seyretmediyseniz mutlaka seyredin ...ama çok acıklı... :

kalma potansiyelleri de var aslındaa delikafadulden

e o göbeği görüp de kalsalardı yuhhh yaniiii klava:

ayy kiyamam, ben bile aglarim valla. anne-babalar boyle iste. benimkilerde kapadilar evlerini oglusuma bakmak icin bana tasindilar, oglusa bakiyorlar simdi.:sinifsinif:

yaa valla hep derlerdi anne olunca anlarsın falan diye daha olmadım ama annemin kıymetini bu 9 ayda çok daha iyi anladım mafoldumbenmafoldumben

hah işte böyle bişey alıyım diyorum ben de... hiç bi yerden et pırtlayamasın :lepi:
sms bu çok pahalı yaa... lmaz:

yaa benim deminden beri acaip kasılmam var...kafamçokkarıştı

ayy kartanesi canım bide kalsalardı yataktı yorgandı aman uyumalarıydı
yok kalkmaları falan offffffffff
amanıınn dilmuhcuuumm ben de valla tırstım haaa :gitme:
anacım yattı şimdi ay kadında ne kader var bee ne zaman gelecek olsa akşamına basıyolar akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…