demi naaan :lepi:adamımmmmmmmmm normal doğurabülüseeem eğerr bende çarşaf saracümm naannn :lepi:
sezeryandan sonra hemen takılmıyomuş korse... en az 10 gün beklemek lazımmış... o zamana kadar siz kullanın da hangisi işe yarıyosa ben ondan alim bari :lepi:
yaaa kızlarrr oyacam hepıcıgınızı haaa
bizi neen oyuyon be manyakmısınnn hatın :mymeka:
geçmiş olsun cnaım bende 1 haftadan beri griptim anca atlattım bol bol c vitamınlı şeyler ye.lımon ıhlamur.ballı süt fln iç canım aman dikkat et canım.hadi bakalıma z kalmış zamanı öğrenmeye bende yarın gidiyorum doktora kontrole.nstye gircem hem.hayırlısı olsun hepimiz için....canım selam valla benım okuduğum kadarıyla doğuran yok şimdilik ama doğum gunlerı bellı olmaya basladı bakalım bızımkılere ne zman gelcek ben cuma gıdıom tarıh bellı olur sanırım.ben buarada üşüttüm galıba 8 ay bısey olmadı son gunlerımde hasta oldum yaaa...ıhlamur lımon taklıom ama hapsurmaktan oldum korkuom fırlıcak oğlanlar hapsururken:)))))))
iyi geceler kıslarrr napıyosunuzzz
yatmadan bi bakim dedimmmm
varmı bi haberrr doğum yapanlar oldu mu başkaaa
yawww ayrı bi başlık açılsaaa ne güzel olurduuuu
direk ordan bakardık.
:kedi:ya ama sordum kımse cewap wermedı
evt ya böyle takıp edemıyoruz ama kım yapcak kı canım yaaa
kızlar ben yatıyorum çok yoruldum oturamıyorum sandalye tepesınde.herkes kendısıne ii baksın çok öptümm herkeziii
heee çıtırtı geldü yanlız beni bu halimle duyamayanda yani çüüşşşşşşşşşşşş derim haaaa koca göbekli çıtırtıyı görmüyonuzmu ayolbi çıtırtı mı geldızemuszemusselam krispiii
ne sordun gı delüü
site zati manyak sen girebildine şukret hacıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?