allah seni cerin yaaaa sen benı guldurdun allahtan senı guldursun emı........tek rahıme 2 bebek cıft rahıme tek:))))kızlarrrrr ben gec ruyamda cumhurbaskanı abdullah gülü gördüm ayy bı muhabbet bı samımıyet amcam falan dı galıba bana bır suru anahtar verıodu nedır aceppppppppp????????
allah seni cerin yaaaa sen benı guldurdun allahtan senı guldursun emı........tek rahıme 2 bebek cıft rahıme tek:))))kızlarrrrr ben gec ruyamda cumhurbaskanı abdullah gülü gördüm ayy bı muhabbet bı samımıyet amcam falan dı galıba bana bır suru anahtar verıodu nedır aceppppppppp????????
aaaaa olabılır acıktada kalmıs olabılırım yada krıspıcım dedığın gıbı bır ısrette olabılır.ama benımkıler ıkı erkek doalyısıyla acaba bırıne tayyıp dıgerıne abdullahmı koysam acep???:)inşallah oğluslarımda öle buyuk adam olurlar bu buna bı ısret olsun ınsallah.....
aboooo sen ikizmi bekliyon
aaaa evet birinin adı abdullah diğeri tayyip olabilir hacı :roflol::roflol::roflol:
dalga geçmeyin nan hamilelerin gördüğü bazı rüyalar çıkabilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?