selam kızlar nasılsınız bakalım 2 gündür cenaze evindeydim dedemin ölümü beni oldukça üzdü tabi koşturma felen baya sancım oldu gitmedim bu sabah gittim bayram diye hastane boştuu ebeler nstye aldı sancım çıktı biraz sonrası iğrenç muayenee tabii ebeler çok şekerdi ama yardımcı oldular çok biraz beklettiler kağıt imzalayıp eve geldim doğum yapıcaj bi hastada yanıma gelmiştii bende kaçtım ebe yarın doktoruna görün dedii bakalım ne olucakk
slm kızlarr
bi slm verip kacıcam yine
carsıya gitmem lazım
hazırlanayım
doguran yok ama bugun funda sanırım doguma gidecekti hayırlısıyla Allah kurtarsın inş.
güya bugun bende doguma gidecektim ama hala tık yok delikafadulden
merhaba arkadaşlar pazartesi günü sabah her zamanki gibi uyandım tabi biraz erken lavoboya giderken aniden suyum geldi. tabi apar topar hastaneye bebek ters olduğu için sezeryana girdim. süper bi ameliyattan sonra şimdi bebişim kucağımda. tabi biraz ağrım oldu hemde ne ağrı ama olsun şimdi evimizde bebeğimizleyiz.tamda bir gün önce dilmuh arkadaşımla suyumuz aniden gelirse falan diye muhabbet ediyoduk. kısmet bu arada 37 haftalık dünyaya geldi umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız.....çok güzel bi duygu
sükür kavusturana yaniiiii:lepi::lepi::lepi:
selam kizlarrrr nasilsinizzzopuyorumnanaktan
doguran yok diyosunuz ama bugün wannababy bide filiz-onur sezeryana giricekti haber geldi mi onlardan..bir kisi daha vardi ama kim oldugunu unuttum simdi
slm elifimmm opuyorumnanaktan
ben oğluşumla uğraşıyorumm zemuszemuszemuszemus wanna gün almadı kız ben öle bi temenniyle soktumdu aklınaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaziklar olsun eda, temmeniyi kirklamadin ya bak gelmiy kiz bugun.:mymeka:
a
gnydn cnm yok haber dün geceden beri
bence dün gece oldu bişiler ya da bu aralar doğuruyo olabilir
bekliyom heyecanla
face i de açtım haber bekliyom ama yokkk
eli kulagindaydi ama bi haber yok
elifin kafası karışmış ben 29 ekimde doğsun naz diyee temenni ediyodum yaa sezeryan olcan gerçek doğum tarihin sanmış kaydirigubbakcemile3
bende dedim wannanın kendi bile doğurcak saniııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben seni bugün sezeryan olucaksin saniyodum:kedi:
aklimda öyle kalmishep eda nin yüzünden:mymeka:
hade bakalım aysemm senden umutluyum artıkınn ŞenizŞeniz
benim sancılarım 110 felan çıkmıştıı ama ben bel ağrısı sanıyodum nan onlarıı akannehir suursuzun biride benmişimm delikafadulden
ondanmı oldu diiysin gıı :roflol:
senin kızın totosu rahat diye olmasınn delikafadulden
ayy ben de anlamıcam korkarım ki sancımı neyinnn ama doğumu anlarsınız diylerdi hanii kandırıyolarmı yoksa nan biziiiiiihade bakalım aysemm senden umutluyum artıkınn ŞenizŞeniz
benim sancılarım 110 felan çıkmıştıı ama ben bel ağrısı sanıyodum nan onlarıı akannehir suursuzun biride benmişimm delikafadulden
saat bası olmuyo yaa 2 saatte ben uyandırıyom emzirmek için opuyorumnanaktan
valla ben sarılıyom artık ohhhhhhh hihoyyythihoyyythihoyyyt
haydi bakalım toplu halde orda bulunuruz inşhttp://www.kadinlarkulubu.com/kasim...im-annelerinin-ilk-melekleri.html#post9855432
şekercik ahada acılısı ben yaptım
ayy bunlar bende var eliffffffferken derken iste vaktinden biraz önce 2 hafta falan olabilirmis...rahimde cok baki hissetmen gerekmis cok sik idrara cikmak cati kemiklerinin agrimasi dogumun yaklasitiginin habercisiymis ille önden sanci olmasi sart degil yani sanci bir anda da gelebilirmis...
sizde kurcalatin sizinde acilsin:roflol:
ayy uzak olmasa uçar gelirim kızzzz:)))gel teyzoşuu koş gel opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbulduk cnmm opuyorumnanaktan
sarılığı normal çıktı cnmm 13,9 çok şükür şimdi baya rengi düzeldi gibi bakalım c.tesi dr.teyzemize gidicez yinee zemuszemus
inş suni sancıya gerek kalmaz cnm yaaa hakkımızda hayırlısı ne diyelim başımıza ne gelcek bilmiyoz daha:) he sen benden önce doğurursun kesin:)bacim bende kendimden bi hareket bekliyom ama.. bakalim ne zaman.. zaten kaldi 5 gün en gec 10 güne gelir yine sizden önce dogurmus olurum herhaldekaydirigubbakcemile3
elifim benim bildigim 100ü bulmasi gerekiyor bide 5dkda bi olmasi gerekiyor ama benim hem cok azdi hemde düzensiz cikti.. doktor gecen gün en son muaynesini yapti banada acilmada varmis zaten 2cm.. sanci oldugunda hastaneye git dedi.. ama öyle düzenli bi sancim yok gerci ben anlamiyorum sanirim.. cünkü bugünde bisey hissetmedim.. sali günü tahmini dogum tarihim.. eger o günde bisey cikmazsa nstde bi kac gün daha bekleriz dedi.. olmazsa hastaneye yollarim suni sanci verirler dedi.. bakalim insallah.. ne sali gününe nede suni sanciya gerek kalmaz.. kac gündür evde kaldirmadigim yer kalmadi.. hayirlisi bakalim.. bundan sonrada yormicam kendimi zaten.. zira is yapmaktan her yerim agridi.. ikinmaya hal kalmicak sonra..
selam kızlarrr
hee öyle mi ben yanlış anlamışım o zaman
bende dedim 2.yi doğuranları almıyor şekercik:roflol::roflol:
elifim benim bildigim 100ü bulmasi gerekiyor bide 5dkda bi olmasi gerekiyor ama benim hem cok azdi hemde düzensiz cikti.. doktor gecen gün en son muaynesini yapti banada acilmada varmis zaten 2cm.. sanci oldugunda hastaneye git dedi.. ama öyle düzenli bi sancim yok gerci ben anlamiyorum sanirim.. cünkü bugünde bisey hissetmedim.. sali günü tahmini dogum tarihim.. eger o günde bisey cikmazsa nstde bi kac gün daha bekleriz dedi.. olmazsa hastaneye yollarim suni sanci verirler dedi.. bakalim insallah.. ne sali gününe nede suni sanciya gerek kalmaz.. kac gündür evde kaldirmadigim yer kalmadi.. hayirlisi bakalim.. bundan sonrada yormicam kendimi zaten.. zira is yapmaktan her yerim agridi.. ikinmaya hal kalmicak sonra..
ayy ben de anlamıcam korkarım ki sancımı neyinnn ama doğumu anlarsınız diylerdi hanii kandırıyolarmı yoksa nan biziiiiii
ne özendiriyon nann ben de sarılmak istiyim kocamaaaa :sinifsinif:
haydi bakalım toplu halde orda bulunuruz inş
sırasıyla doğuranlar yazsın
ama senin mete asrın pek afilli çıkmış he fotoda:))) gören bikaç aylık sanır kız maşallahhhh
ayy bunlar bende var elifffffff
abov ben şakaya vuruyom emme doğurusam bideeeee
sık idrara çıkıyom çatım ağrıyyyy yaklaştı heeee abovvvvvvv
kurcalıcak gülüm merak etme emme haftaya diyyyy:)))
benm dr gene onbeş günlük periyotla çağırdı ya beni doğurcam nerdeyse herif hala onbeş günde bi çağırıyo amaaan uzak die heraldee
ayy uzak olmasa uçar gelirim kızzzz:)))
maşallah bütün bebeler olmuyomuiş sarılık ama çoğunluğu da oluyomuiş normal sayılıyomuş inş güzel haberlerle gelirsiniz dr teyzenizden
inş suni sancıya gerek kalmaz cnm yaaa hakkımızda hayırlısı ne diyelim başımıza ne gelcek bilmiyoz daha:) he sen benden önce doğurursun kesin:)
slm cnmmmmmmmmmmmmm
banada sancilar 10 dk da bire düserse git dedi, bende bisey anlamiyorum acikcasi karnim kasiliyo iniyo ama sanci farkli oluyomus...
acilma olunca suni sanciyla halletmeye calisiyolarmis,insallah suni sanciya gerek kalmaz cok can yakici oluyomus....
cokta is yapma seninde güclü olman gerek düz yürüyüsler disinda bisey yapma hatta..
aldin mi lidl den astronot tulumunu
ay maşallahhhh kocaman olmuş kız her fırstta çekin fotosunu tonitinimizinnnnsaol canım o eski resmi sen bide şimdi gör oğlumu 3900 oldu teyzesi maşallahh büyüyoooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız açıkladım ayy site de manyadı okuyom bi yandan bi yandan yazıyom sayfalar birbirine girdiiii kız dedim ki kasımın ilk melekleri dimek istediydim silinip değişme ihtimali varsa değiştirem kasım 2009 un ilk melekleriiii yaneeeekiz itek, yeni basliga ikinciyi doguranlari almiyolar mi? bizde yeni baslik acariz, cok mu zor.naniknanik
ay öyle deme kız hayırlısıyla olsun da annem hep diyo ki Allah onun zamanını bilir acele etmeyin hiç, haklı da benceüff edam insallah yaa dua et sen yeni annesin senin duan kabul olur.. gecen gün doktorda muayneyi bekliyom.. esim diyorki.. doktor simdi muayne ederken suyunu patlativerse ne iyi olur diyor.. herifte kafayi yedi iyce..
bugecede oturdum agliyom bu kiz gelmicek icerde kalicak diye.. hadi kalk diyor hastaneye gidelim suni sanci versinler.. benimde onunda psikolojisi bozuldu iyce..
sorma bacım ben d eaçım ne yicem bilmiyommmmm cokacimcoookhızınıza yetısılmıkı
nette yasas kk da gıdıp gelıı
yemek yedım emme hala acım ya
üff edam insallah yaa dua et sen yeni annesin senin duan kabul olur.. gecen gün doktorda muayneyi bekliyom.. esim diyorki.. doktor simdi muayne ederken suyunu patlativerse ne iyi olur diyor.. herifte kafayi yedi iyce..
bugecede oturdum agliyom bu kiz gelmicek icerde kalicak diye.. hadi kalk diyor hastaneye gidelim suni sanci versinler.. benimde onunda psikolojisi bozuldu iyce..
ozaman seninde eli kulaginda canimhihoyyyt´]ayy bunlar bende var elifffffff
abov ben şakaya vuruyom emme doğurusam bideeeee
sık idrara çıkıyom çatım ağrıyyyy yaklaştı heeee abovvvvvvv
kurcalıcak gülüm merak etme emme haftaya diyyyy:)))
benm dr gene onbeş günlük periyotla çağırdı ya beni doğurcam nerdeyse herif hala onbeş günde bi çağırıyo amaaan uzak die heraldee
üff edam insallah yaa dua et sen yeni annesin senin duan kabul olur.. gecen gün doktorda muayneyi bekliyom.. esim diyorki.. doktor simdi muayne ederken suyunu patlativerse ne iyi olur diyor.. herifte kafayi yedi iyce..
dogru diyosun, bu olasilik daha buyuk.:roflol:
muredacım bebeğini güle güle büyüt, çok tatlı maşallah
a
kız açıkladım ayy site de manyadı okuyom bi yandan bi yandan yazıyom sayfalar birbirine girdiiii kız dedim ki kasımın ilk melekleri dimek istediydim silinip değişme ihtimali varsa değiştirem kasım 2009 un ilk melekleriiii yaneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?