2009 Kasm Anneleri

basiniz sagolsun canim. yattigi yerde huzur bulsun insallah.

bugun guya bende dogurcaktim.delikafadulden

gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun insallah. darisi basimiza.opuyorumnanaktan

kiz ben hala burdayim. 29 Ekim kendi kendime gelin guvey oldugum gundu.kaydirigubbakcemile3

slm elifimmm opuyorumnanaktan
ben oğluşumla uğraşıyorumm zemuszemuszemuszemus wanna gün almadı kız ben öle bi temenniyle soktumdu aklınaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaziklar olsun eda, temmeniyi kirklamadin ya bak gelmiy kiz bugun.:mymeka:

a
gnydn cnm yok haber dün geceden beri
bence dün gece oldu bişiler ya da bu aralar doğuruyo olabilir
bekliyom heyecanla
face i de açtım haber bekliyom ama yokkk

eli kulagindaydi ama bi haber yok

hayirli haberlerle gelir insallah.

valla bugun dogurcam sanidim ama kizin keyfi yerinde, gelesi yok daha.kaydirigubbakcemile3

ben seni bugün sezeryan olucaksin saniyodum:kedi:
aklimda öyle kalmishep eda nin yüzünden:mymeka:

evet suclu eda.lülülülülülü

hade bakalım aysemm senden umutluyum artıkınn ŞenizŞeniz
benim sancılarım 110 felan çıkmıştıı ama ben bel ağrısı sanıyodum nan onlarıı akannehir suursuzun biride benmişimm delikafadulden

üff edam insallah yaa dua et sen yeni annesin senin duan kabul olur.. gecen gün doktorda muayneyi bekliyom.. esim diyorki.. doktor simdi muayne ederken suyunu patlativerse ne iyi olur diyor.. herifte kafayi yedi iyce..
bugecede oturdum agliyom bu kiz gelmicek icerde kalicak diye.. hadi kalk diyor hastaneye gidelim suni sanci versinler.. benimde onunda psikolojisi bozuldu iyce..

ayy ben de anlamıcam korkarım ki sancımı neyinnn ama doğumu anlarsınız diylerdi hanii kandırıyolarmı yoksa nan biziiiiii

ne özendiriyon nann ben de sarılmak istiyim kocamaaaa :sinifsinif:
haydi bakalım toplu halde orda bulunuruz inş
sırasıyla doğuranlar yazsın
ama senin mete asrın pek afilli çıkmış he fotoda:))) gören bikaç aylık sanır kız maşallahhhh
ayy bunlar bende var elifffffff
abov ben şakaya vuruyom emme doğurusam bideeeee
sık idrara çıkıyom çatım ağrıyyyy yaklaştı heeee abovvvvvvv
kurcalıcak gülüm merak etme emme haftaya diyyyy:)))
benm dr gene onbeş günlük periyotla çağırdı ya beni doğurcam nerdeyse herif hala onbeş günde bi çağırıyo amaaan uzak die heraldee
ayy uzak olmasa uçar gelirim kızzzz:)))
maşallah bütün bebeler olmuyomuiş sarılık ama çoğunluğu da oluyomuiş normal sayılıyomuş inş güzel haberlerle gelirsiniz dr teyzenizden
inş suni sancıya gerek kalmaz cnm yaaa hakkımızda hayırlısı ne diyelim başımıza ne gelcek bilmiyoz daha:) he sen benden önce doğurursun kesin:)

slm cnmmmmmmmmmmmmm

banada sancilar 10 dk da bire düserse git dedi, bende bisey anlamiyorum acikcasi karnim kasiliyo iniyo ama sanci farkli oluyomus...
acilma olunca suni sanciyla halletmeye calisiyolarmis,insallah suni sanciya gerek kalmaz cok can yakici oluyomus....
cokta is yapma seninde güclü olman gerek düz yürüyüsler disinda bisey yapma hatta..

aldin mi lidl den astronot tulumunu

saol canım o eski resmi sen bide şimdi gör oğlumu 3900 oldu teyzesi maşallahh büyüyoooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hızınıza yetısılmıkı
nette yasas kk da gıdıp gelıı
yemek yedım emme hala acım ya

su sanci ne bicim seyse anlamadik gitti.. gelince anlariz insallah yaa.. evet yürüyüse devam edicem bakalim..

aldim canim.. 62-68 aldim.. digeri cok kücük görüncü gözüme.. onu yikicam bugün.. bide bi kac parca corap filan aldim bugün onlari yikicam.. sonra bi eksik kalmiyor.. belkide kiz onlari bekliyorkaydirigubbakcemile3

ben cikiyom kizlar esim geldi.. biraz takilcakmis.. belim agridi zaten.. hadi öptüm kendinize iyi bakin.. benden önce dogurmayin..

saol canım o eski resmi sen bide şimdi gör oğlumu 3900 oldu teyzesi maşallahh büyüyoooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay maşallahhhh kocaman olmuş kız her fırstta çekin fotosunu tonitinimizinnnn
kiz itek, yeni basliga ikinciyi doguranlari almiyolar mi? bizde yeni baslik acariz, cok mu zor.naniknanik
kız açıkladım ayy site de manyadı okuyom bi yandan bi yandan yazıyom sayfalar birbirine girdiiii kız dedim ki kasımın ilk melekleri dimek istediydim silinip değişme ihtimali varsa değiştirem kasım 2009 un ilk melekleriiii yaneeee
ay öyle deme kız hayırlısıyla olsun da annem hep diyo ki Allah onun zamanını bilir acele etmeyin hiç, haklı da bence
hızınıza yetısılmıkı
nette yasas kk da gıdıp gelıı
yemek yedım emme hala acım ya
sorma bacım ben d eaçım ne yicem bilmiyommmmm cokacimcoook

:roflol::roflol::roflol:
benim kocamda gecen terminde aynisini dedi catina bakarken patlayiversede hemen dogsa diye..adamlar bizden sabirsiz valla..yada diyo bana anlatsa ben kurcalarim patlatirimakannehir
ozaman seninde eli kulaginda canimhihoyyyt
bu belirtilerle basliyomus sonra sanci yada suyun gelicek iste yada nisanin gelicek..bana her an hazrilikli ol bütün belirtilerle doguma hazirsin dedi..catinda acilma varsa yüksek ihtimal sanada aynisini dicek

ederim aysemm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
takma bu kadar kafana sende amaaaa lmaz:

dogru diyosun, bu olasilik daha buyuk.:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

muredacım bebeğini güle güle büyüt, çok tatlı maşallah

sğol özlemcimmmmm opuyorumnanaktan darısı başınaaaa :Saruboceq:

ay ben d eçıkıyom sinir oldum siteyeeeeee

yok bişey nette de zatennn

dilmuhtan inş ii haber alırız

az yemek yiyem
ev süpürem toz alam eğlence olsun bağaaa
sonra da uyurum belkim
çok sıkılıyo cnmm iki gündür hayırlara çıksın inş
geçer uyursam belkim sıkıntım offfffff
popom da geçer inş:)))
hayde öptm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…