2009 Kasm Anneleri

itekcim karar verdim
pazartesi sezercik olcak
yarın konuşamda doktorumla
hadi hayırlısı bende diyorum normal doğumu ilk dilmuh gerçekleştirecek yok o da olmayacakkaydirigubbakcemile3
gelecek işte hazırımı varr tutacanmı içinde hem sen tecrübelisin hazır olmayacak ne varr kuzummmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
yaa ne bileyim doğuma hazır hissetmiyorum kendimi:çok üzgünüm:
kıs verir mi hiç evlerine yeni eşya aldılar sonrada yetmiyor maaş diyip duruyorlar biz onlra yardım ediyoruz
slm kasım anaları nasılsınız görüşemiyok yaa bu site sorunundan yaa anlamadım gitti

hoşgeldin fundaaahihoyyyt

yavvv yaşlı başlı insanların evine ne diye yeni eşya alıyolar annamıyom haaaaaaaaaaaa
ne gerek varfisfisfis

ben kacar bajılarrr öpüom herkessssssiiii
hadi byyy bıdığı öp benim yerimeeopuyorumnanaktanama ellerindenkaydirigubbakcemile3
yavvv yaşlı başlı insanların evine ne diye yeni eşya alıyolar annamıyom haaaaaaaaaaaa
ne gerek varfisfisfis

walla bende anlamıyorum adam gelmiş 70 yaşına daha mutfağı yaptıracakmışta neymiş
aman bize dokunmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar diyorum

kızlarr optum hepiniz i ben kacar aksam bebiş sevmeye gitcez yarında baska bir arkadasımın bebişini gormeye gidicem anca nasip oldu gitmek :))
bebiş belki kıskanırda gelir heee :)))

gülü güle canımmm...
bendeee birazdan çıkıcammm
akşama valideee balık yemeğe çağırdııı
canım istemiyo gitmek amaa mecbur gidicez...
herkeseee iyi akşamlar...

ayyy bende sevinidim abdestim var akşam namazını kılam dedim emme bi hapşırdım donuma işedim iyimi bırak abdesti şimdi don değiştirmek bile bağa ölüm geliiii eğilemim:roflol::roflol::roflol:

medikalpark gayet iyi şekerim ama fiyatları yüksek o yüzden uygun olduğu için nisaya tercih ettim.Fiyatına göre en iyi hastaneydi..hastaneye gelenlerin çoğunluğu kapalı bayanlar..doktorları bayan o yüzden zate..ama baya iyi..
slm kasım anaları nasılsınız görüşemiyok yaa bu site sorunundan yaa anlamadım gitti
slm canım aynen öyle site yüzünden aksamalar yaşanıyo..
itekcim karar verdim
pazartesi sezercik olcak
yarın konuşamda doktorumla
hadi hayırlısı canım bekliyoz haberlerni..

kızlarr optum hepiniz i ben kacar aksam bebiş sevmeye gitcez yarında baska bir arkadasımın bebişini gormeye gidicem anca nasip oldu gitmek :))
bebiş belki kıskanırda gelir heee :)))
gez gez hadi bu kız gezmede seni geçecek haaa doğunca:roflol:
çok uykum geldi valla havada yağmurlu olunca :)

ewet yaa böyle havaları hiç sevmiyorum birde saatler geri alınınca çabuk kararıyor canım sıkılıyor

ayyy bende sevinidim abdestim var akşam namazını kılam dedim emme bi hapşırdım donuma işedim iyimi bırak abdesti şimdi don değiştirmek bile bağa ölüm geliiii eğilemim:roflol::roflol::roflol:

allah emi yaaa kıs altına mı kaçırıyosun sen
busenin bezlere el at hacıııı:roflol::roflol::roflol:

slm millet naber
lenn ne akrep olanlara çatıyonuz bende akrebimmmmm
dikkat edin vallahi
ama benim oğluşş yay olacak gibi geleyoo
yay burcuda çok iyi sayılmaz ama sağ salim olsunda ne olursa olsunn

evet fiyatı biraz yüksek ama olsun napalım sağlık olsun

başka yakınımda hastane olarak taksim ilk yardım var orası zaten içler acısı bide alman hastanesi var oaranında kapısından içeri girebilene aşk olsun yani çok pahalı bende medicalparkı tercih ettim ikisinin ortasıa.sa.s
allah emi yaaa kıs altına mı kaçırıyosun sen
busenin bezlere el at hacıııı:roflol::roflol::roflol:

heee altıma kaçırimmm
kız grip oldumda hapşırınca ben tutamam kaçiii hemen bide bebek aşağı doğru bastırınca tutabilene aşk olsun:roflol::roflol::roflol::roflol:

asebacım yay burçlerı iyidir iyi akreplerden daha iyi olduğu kesin hem sen kadınsın kadın akreplerlen erkek akrepler aynı olmiii şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…